Aura noviteti~ Pribor za sminkanje

среда, новембар 18, 2015 prettyandstylish 24 Comments




Cao drage moje.


Verujem da je vec sada vecina vas primetila da je Aura brend koji nas iznova i iznova obraduje novitetima.Ono sto mi se kod ovog brenda jos vise dopada jeste sto slusaju svoje potrosace, i koriguju sve ono sto je neophodno, te je sam ishod dobar i kvalitetan proizvod.

Pored makeup noviteta, ovaj brend je ove jeseni izbacio i novitete sto se tice pribora za sminkanje, tacnije rec je o 4 nove cetkice i makeup sundjeru, koga cu u daljem tekstu zvati beauty blender.

Moram da priznam da su mi u startu bile zanimljive dve cetkice kao i sundjercic, te vam danas pisem svoje utiske o njima.


Krenucu od Aura 3D sundjera, koji me je osvoji na prvo koriscenje.Obozavam da blendam puder, korektor, kao i da setujem celu sminku pomocu ovakvih proizvoda.Dugo sam koristila Ebellinov sundjer, medjutim kako su mu odjednom nesto promenili, postao je jako los i slobodno mogu reci neupotrebljiv.Tako da sam odustala, jer iskreno mi se nije izdvajalo 2000 dinara za originalni beauty blender, iako sam par puta uhvatila sebe da u Sephoru ulazim sa namerom da ga kupim.



Kada je ovaj sundjer jos u suvom stanju, jako je mali i premekan, sto me je odmah obradovalo.Ako ga  po izgledu poredite sa beauty blenderom, gotovo da nema razlike.Pokvasen znatno naraste, i postane jos mekaniji, sto ga cini idealnim za koriscenje.Nebitno  da li  nanosite puder, korektor, krem korektor, ili bilo sta drugo, ovaj sundjer to tako lepo izblenda, da mu nijedna cetkica ne moze parirati.Zaista sam zaljubljena u njega, i mislim da cu ga kupovati do kraja zivota.Njegova cena je cini mi se oko 500 dinara.




Na red su dosle cetkice, i ono sto prvo primecujem jeste da su iste izradjene od sintetickih vlakana, sto pre nije bio slucaj.Naravno, to je za svaku pohvalu.Bez obzira sto iste nisu od prirodne dlake, jako su mekane, i fine za rad.Prala sam ih dva puta, i za sada  nisam primetila da im je dlaka opadala.


Bronzer Contour brush, je prva o kojoj zelim nesto vise da vam  kazem.Pre samog koriscenja nisam bila sigurna da li ovu cetkicu mogu da koristim za ono sto proizvodjac navodi da je namenjena, ali u praksi se pokazalo da zaista ta prica ima smisla.




Naime, ova cetkica je od sredine prema krajevima  blago spoljostena, sto je cini idealnom za izvlacenje kontura, ali isto tako i za nanosenje bronzera.Konture zaista precizno i fino izvuce, sto je veliki plus.Ono sto sam zaboravila da pomenem, jeste samo telo cetkice koje je jako kvalitetno izradjeno, te samim cetkica izgleda mnogo skuplje.Cena oko 500 dinara.








I za kraj cetkica za blendanje, koja je uradjena na slicnom principu kao i gore pomenuta cetkica za bronzer i konturisanje.



Ovo je po mom misljenju odlicna cetkica za blendanje, jer je dovoljno siroka, da njome vrlo lako i brzo mozete sjediniti senke.Sam taj spoljosteni vrh je cini idealnom za blendanje senke u pregibu kapka.Jedino sto mislim da je mana ove cetkice, jeste sto mozda ne bi odgovarala osobama sa manjim ili spustenim kapcima, posto je malo veca u odnosu na druge cetkice za blendanje.Ali svakako ukoliko nemate ovakvih poteskoca, ova cetkica ce vam sigurno odgovarati.Cena 330 dinara.


I to bi bilo sve sto se danasnjeg posta tice..:)

Da li ste probale neke od ovih noviteta, i sta vam se najvise dopada?

Do narednog druzenja..:) MIMi..:***

24 коментара:

  1. Nisam jos uvek probala njihove cetkice, a blender imam iz Oriflame-a, i meni su blenderi pravo otkrice i nema smisla sminkati se bez njihove upotrebe :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. slazem se potpuno, zaista onaj ko ih je izmislio je napravio pun pogodak..:)
      Hvala ti na komentaru..<3

      Избриши
  2. I ja blendere od nedavno koristim i jako sam zadovoljna. A ove cetkice nisam koristila, ali deluju odlicno. :)
    Fashion and style

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da jesi..:) Cetkice su im odlicne, ukoliko se nekada odlucis da ih kupis, neces pogresiti..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
  3. Jedva cekam da mi ove cetkice dodju ruke, jos uvek ih nema kod mene u Liliju :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nadam se da ces ih uskoro imati..Primetila sam da ih cak svakom LIliju, tako da nista ne brini..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
  4. Blender zvuci odlicno s obzirom da sam naisla na isti problem sa onim od Ebelina. Hvala na preporuci :)

    sparklygoddess.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nem na cemu, bas mi je sto si sa Ebelline verzijom imala isto iskustvo kao ja, i nadam se da ces ovim biti zadovoljna..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
  5. Ova za blend je u Liliju 309i odlicna je imam je :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa vrv sam ja pogresila cenu, posto znam da je tako nesto ali nisam bila sigurna..:) Drago mi je da ti se dopada..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
  6. Sunđer je odličan slažem s eskroz, a ova četkica deluje divno, ja imam neke njihove starije četkice i služe mi super :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ti si me dodatno podstakla da ga uzmem svojom recenzijom..:) Odlicne su zaista..:)
      Hvala ti na komentaru..:*

      Избриши
  7. Mnogo mi se sviđa četkica za blendanje, ali imam malo spuštene kapke :/ Nadam se da mi to neće biti veliki problem :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako imas samo malo spustene kapke, mislim da ti nece predstavljati problem da koristis ovu cetkicu..:) Probaj svakako..:)
      Hvala ti na komentaru...:)

      Избриши
  8. Joj ove cetkice su predivne. Imam dve njihove cetkice i sundjer. Moj je nazalost malo promenio boju, tj. na jednom mestuje sada ljubicast, ali je i dalje odlican. Jedva cekam da vidim u prodavnici ove cetkice i da ih kupim.
    Odlican post.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da ti se dopadaju, i nadam se da ce ti se svideti i kada ih kupis..:)Bas bezveze sto je promenio boju, ali dobro, vazno je da i dalje odlicno funkcionise..:) Hvala ti puno na lepim recima i komentaru..:)

      Избриши
  9. Sundjer je odlican na prvu, ali se raspada posle 10-og pranja.... STETA :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Stvarno, ja sam moj prala par puta i za sada mu nije nista, valjda ce tako i ostati..Bas mi je zao sto se tvoj raspao..:(
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
  10. I really want to try a beauty blender type product xxxx

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Try to be sure, there are plenty of really good .. :)
      Thank you for your comment .. :)

      Избриши
  11. Odlicni noviteti, ja imam ovu za senku i prezadovoljna sam, koristim je cak i za sencenje nosa..Ono sto me odusevilo jeste to sto se veoma brzo susi! P.S pogledajte po lokalnim parfimerijama, ja sam svoju platila 200 dinara :) <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaista jesu..:) Da, za konturisanje nosa je takodje odlicna, jer je vrlo precizna..Slazem se sa tobom oko susenja..:) Moracu, jer ja redovno pretplatim neke proizvode, a vi pametne devojke pronadjete ta manja mesta, i kupite za manje novca istu stvar.Hvala ti na toj informaciji..:) :* <3

      Избриши
  12. Post je kao i uvek super :) Otkako imam 3D sundjerce, samo njega koristim za tecni puder, fenomenalno je ! Mnogo mi se svidja i ova cetkica za blendovanje ali nikako da je nadjem, bicu uporna :) Kristina :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno..:*Drago mi je da delimo isto misljenje o sundjeru, zaista je odlican..:) Sad je malo frka oko cetkica, posto se svi grabe oko njih, jer su predivne, ali verujem da ces uskoro imati svoj primerak..:)
      HVala ti na komentaru..:)

      Избриши