Makeup Revolution Vivid Baked Bronzer

субота, јануар 06, 2018 prettyandstylish 0 Comments


Cao drage moje..:)

U danasnjem postu zelim da sa vama podelim svoje iskustvo o Makeup Rovolution bronzeru, koji mi je jedan od omiljenijih u poslednje vreme.
Ukoliko zelite da cujete moja iskustva, nastavite da citate post.


Pre svega dolazi u pakovanju od cvrste plastike, u koje dodje 13 grama  proizvoda, sto je poprilicno izdasno. Cena ovog proizvoda je bila oko sest eura , verujem da je i kod nas nesto priblizno tome.


Sto se samog proizvoda tice, ovo je neka mesavina hajlajtera i bronzera.Nije narandzast, te lepo izgleda i na svetlijoj, kao i na tamnijoj kozi. Odlicna je alternativa kada zelite da ugrejete kozu lica, a da ne primenjujete klasicno konturisanje. Proizvod je srednje pigmentovan, ali svakako budite obazrivi sa kolicinom koju nanosite. Jako se lepo blenda, i postojan je tokom celog dana.



Kao jedinu manu ovog proizvoda, navela bih to sto se jako puno trusi, te dosta proizvoda zavrsi na pakovanju, te  vam ne savetujem da jako trljate cetkom po njemu, vec neznim pokretima.

Sve u svemu jedan od jako dobrih proizvoda drogerijskog ranga, i ima sve moje preporuke.


Da li ste probale ovaj proizvod, i ukoliko jeste, kakva su vasa iskustva sa istim?
Do narednog posta..:)
MiMi..:)

0 коментара:

Catrice Ligth Correcting Serum

понедељак, јануар 01, 2018 prettyandstylish 0 Comments


Cao drage moje..:)
Prvi beauty post u novoj godini, stvarno ih nisam dugo pisala, jer nedostatak vremena je jednostavno ucinio svoje, ali priznajem stvarno su mi falili, i od sada cu ih cesce izbacivati..:)
U danasnjem tekstu, zelim da sa vama podelim svoje iskustvo o jednom od meni omiljenijih proizvoda, a rec je o Catrice tecnom iluminator serumu. Ukoliko zelite da saznate nesto vise o ovom proiyvodu,nastavite da citate tekst.


Naime, ovaj serum dolazi u klasicnom staklenom pakovanju, od 30 ml, uy dodatak pipete kojom lakse moyete kontrolisati kolicinu nanetog proizoda. Tecne je strukture, i blagog, slobodno mogu reci neutralnog mirisa. Mozete ga naci na standovima Catrice kosmetike, tacnu cenu u Srbiji vam ne mogu reci, ali ja ga kod mene placam oko 4,5 eura, pa smatram da je cena i kod nas priblizna ovoj.


~Sastojci~



Ono sto ja radim sa ovim proiyvodom je da ga cesto nosim samostalno , kada nemam sminku, jer da kozi zdrav izgled, pritom nije presjajan. Ovo je neka rozikasta nijansa, ali se svakako lepo uklapa u svaki podton koze. Takodje, cesto volim da ga izmesam sa puderom ili bb kremom, jer koza izgleda blistavije, sto je izuzetno meni vazno, jer po prirodi u ovom periodu godine imam suvu kozu.
Ovo svakako nije proizvod koji vam moze zameniti vasu hidratantnu kremu, jer sam po sebi nije dovoljno jak, ali da ce vasu kozu uciniti lepsom i blistavijom, to svakako hoce. Takodje, kao prajmer nije previse primenljiv, jer ja od prajmera ocekujem i da mi dodatno hidrira lice, sto ovaj proivod i ne raddi bas, jer se u kontaktu sa istim brzo osusi. Ukoliko kao i ja volite taj sjajni izgled koze, onda vam ovaj proizvod svakako preporucujem.




Da li ste probale ovaj serum, i kakava su vasa iskustva?


Do narednog posta.
Mimi.❤❤❤

0 коментара: