Maybeline Master Sculpt Facestudio Contouring Palette

петак, октобар 16, 2015 prettyandstylish 6 Comments


Cao drage moje..:)

Kako je konturisanje nesto sto je po svoj prilici nezaobilazno, bez ozbira na pojavu novih makeup trendova, u danasnjem postu vam pisem o proizvodu koji je namenjen upravo vec pomenutom konturisanju, a rec je Maybelline Master Sculpt Facestudio paletici.


Maybelline je nedavno izbacio na trziste ovaj proizvod, koji dolazi u jako kvalitetnom crnom pakovanju sa ogledalom, i cetkicom.Sto se same cetkice tice moze da vam posluzi, jer je veoma cvrsta i precizna, no kako ista trusi previse proizvoda, savetovala bih vam da koristite vasu regularnu cetkicu.Ovaj paletica dolazi u dve nijanse, a moja je u broju 02 Medium~Dark, koja je po mom  misljenju vise prilagodjena devojkama svetlije puti.Ovo kazem iz razloga sto je nijansa za konturisanje dosta hladnija, i samim tim sadrzi vrlo malo narandzastog podtona.Sto se tice hajlajtera, nijansa je boje sampanjca sa sitnim sljokicama, ali nisu prenapadne na licu.




Oba proizvoda se jako lako nanose, veoma se lako blendaju i nadogradjuju.Pigmentacija je srednja , sto meni licno odgovara, jer ne mogu nikako da preteram.Sto se postojanosti tice, deo za konturisanje ce  se zadrzati ceo dan na kozi, dok nazalost hajlajter nestane posle par sati, i od njega ostanu samo sitne sljokice, sto se meni i ne dopada.



Sto se ostalih mana tice, pocecu od dela sa ogledalom koji mi je jako nepraktican, s obzirom da se iza njega nalaze proizvodi, a kako on nije fiksiran, isti udaraju u poklopac, i na taj nacin veca je sansa da ce se izlomiti.Takodje, proizvodi se poprilicno truse, sto ume jako lose da izgleda, jer je sama paletica crna, pa se svaki trag vidi.
                                                       ~ Izgled proizvoda~



       Deo za konturisanje na slici deluje dosta narandzasto, ali zbog loseg osvetljenja.Svakako testirajte proizvod u parfimeriji, dalje od neon svetla, i videcete da uzivo zapravo i nije takva.


Sve u svemu, sam kvalitet proizvoda za konturisanje je srednji, nisam nesto odusevljena, ali nisam ni razocarana.Svakako mislim da za 950 dinara, kolika je regularna cena, ne moze te naci bolje proizvode, ali isto tako smatram da je bolje ukoliko ste u mogucnosti da odvojiti novac, i kupite nesto sto je skuplje, ali samim tim je i u vecini slucajeva kvalitetnije.


                                                  I to bi bilo sve za ovaj post..:)

                         Kako vam se cini ova paleta? Da li ste je probale i sta mislite o njoj?
                                         Do narednog druzenja..:) MiMi..:***


6 коментара:

Proizvodi koje ne koristim

среда, октобар 14, 2015 prettyandstylish 12 Comments

                    


Cao drage moje..:)

Danasnji post posvecujem proizvodima koji se nalaze u mojoj kolekciji, ali ih ja jednostavno ne koristim. Pronasla sam bolje, i zato zelim da sa vama ukratko podelim utiske o ovima koje posedujem.Neki od proizvoda koje cu vam danas predstaviti su dobri, no kako se tip moje koze promenio, samim tim mi vise i ne odgovaraju..:) Pa hajde da krenem redom..:)


Prva stvar je Avon Dazzling Moments toaletna voda. Miris je pravi zimski, puderast i sladak, bas kako ja volim.Razlog zasto je vise ne koristim je taj sto nije nimalo postojana, miris izvetri posle sat vremena, tako da je iz tog razloga izbegavam.

                

Kad smo kod proizvoda ovog brenda, pomenucu i 4 karmina iz njihovih razlicitih kolekcija.Boje su zaista lepe, ali problem je sto su ovi karmini prekremasti, slabo pigmentovani, i samim tim ne zadrazavaju se dugo  na usnama.Ukoliko ste ljubiteljke hidratantnih karmina, svakako pogledajte ove, ali ako kao ja volite mat karmine, onda vam toplo savetujem da ih preskocite.

                

Zatim je tu Garnier BB krema, namenjena kombinovanoj kozi, koja mi je odgovarala, sve dok se tip iste u mom slucaju nije promenio.Od tada je pocela da je isusuje, sto je i logicno, s obzirom da je ova namenjema devojkama sa drugacijim tipom koze.Inace je jako dobra, jedina zamerka je ta sto se previse oseca na alkohol.

                
Na red dolaze i dve Essence paletice, koje imam vec jako dugo, a koje sam jedva koristila.Boje u obe su jako lepe, i to je razlog zbog kojih sam ih kupila, medjutim slabo su pigmentovane i nepostojane.Kada sam ih tek uzela, bile su mi dobre, medjutim vremenom sam zelela nesto vise, a one se u to jednostavno ne uklapaju.Mislim da su odlicne za devojke koje tek pocinju sa sminkanjem.

              

Takodje imam i dve mono senke, jedna je Maybelline, a druga Golden Rose.Obe su super, lepo su pigmentovane, zahvalne su za rad, ali trenutno vise volim palete, pa ih samim tim i ne koristim.

                    
I poslednja stvar jeste ovaj Essence xxxl sjaj za usne, koji sam kupila kako bi neke previse mat karmine malo ublazila, medjutim jako je lepljiv, i nikako mi ne odgovara.



I to bi bilo sve za ovaj post..:) Nemam puno proizvoda, ali o ovih par sam htela da vam kazem nesto sto sama smatram da je najbitnije.:)

                              Da li ste probale ove proizvode, i sta mislite o njima?

                                                 Do narednog druzenja..:) MiMI..:) :**

12 коментара:

My weight loss diary~ Plan vezbanja

понедељак, октобар 12, 2015 prettyandstylish 7 Comments


Cao drage moje..:)

Ja se izvinjavam sto malo kasnim sa ovim trecim delom, no privatne obaveze su me pomalo omele u kontinuiranom pisanju.Ali, red je da se bacim na kuckanje, i sa vama podelim svoj plan vezbanja.Nadam se da ce vam se dopasti ovaj post, i hajde da krenem redom..:)




Vezbanje je jako bitan deo procesa gubitka tezine, i ne samo njega vec i uglavnom.Bilo da imate problem sa viskom kilograma ili ne, pozeljno bi bilo da dnevno odvojite pola sata  za bilo koju fizicku aktivnost.To ce vasem organizmu uciniti veliku uslugu, i samim tim bolje ce te se osecati.

Ja sam neko ko je mrzeo da vezba, i uvek sam bezala od toga, iz sebi nepoznatog razloga.No, kada sam i sama postala deo toga, ozbiljno sam se navukla i sada to radim svakodnevno.Mozda ste vec imale prilike da cujete da nije dobro svakodnevno vezbati, jer je vasim misicima neophodan odmor, ali moje misljenje je da ipak treba, bar ja tako radim.Verovatno je to navika, jer jednostavno dan mi je nepopotpun bez vezbanja.


Iskreno, ja nisam ljubiteljka teretane, te samim ni jedan svoj trening nisam  odradila u istoj.Volim da trcim i treniram na otvorenom prostoru, i to mi zaista najvise prija.Tako da izgovor da ne trenirate, jer u vasem gradu nema teretane, jednostavno ne pije vodu..:P

Kada tek pocinjete sa vezbanjem opredelite se za lagane vezbe, kako se vas organizam u startu ne bi preforsirao.Nece vas zaobici ni upala misica, a svi znamo koliko to gadno zna da bude.Vremenom ce te otkrivati mnoge nove vezbe, i moci cete da ih prilagodite svojim potrebama.

Ja treniram dva puta dnevno, tacnije ujutru nakon ustajanja uvek trcim nekih sat vremena, i nakon toga nastavljam sa svojim dnevnim obavezama.Ne mogu vam opisati koliko me to razbudi, i pomogne mi da se tokom   dana ne osecam umorno.Uvece volim da radim vezbe za stomak, noge i ostale delove tela.Kako nisam fan teretane, sve ideje za vezbanje crpim iz raznih You Tube klipova, i instagram profila.Na sledecim linkovima mozete pogledati kakve su to vezbe (klikklikklik).Od kada sam pocela sa aktivnim treningom, one mi jako pomazu, tako da vam predlazem da bacite oko na njih.
Sve sto vam je potrebno za ovakav tip treninga je mala prostorija, i dobra volja.



Meni je vezbanje jako pomoglo u resavanju problema viska koze na rukama, kao i u borbi protiv strija.Naime, koza na mojim rukama je jako ruzno izgledala, bila je puna strija, i mnogo se istegla, medjutim redovnim vezbanjem sam postigla da se to sada skoro i ne primecuje.Tako da, ukoliko imate visak koze na rukama, nemojte da mislite da vam je potrebna operacija da bi ste je uklonili.Posle par meseci aktivnog rada na ovoj zoni, videcete rezultate.Sto se strija na stomaku tice, u mom slucaju su one bile modre, crvene i jako vidljive.Najbolji lek za njih jesu trbusnjaci i kreme koje sadrze cink u sebi.Sada su iste  toliko male, da ih jedva primecujem.
Kombinacija zdrave hrane i vezbanja ce vam pomoci da oblikujete svoje telo, i resite se svih napasti, poput celulita, strija, i svega ostalog sto nazalost zenski rod ne zaobilazi.

Kao i za sve ostalo, treba biti uporan, i ne odustajati.Ima dana kada ce vam biti tesko da vezbate, ili ce vas jednostavno mrzeti da to radite, ali ne dozvolite da vas to savlada.

I to bi bilo sve za ovaj post..:)

     Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili sugestiju, obavezno mi to ostavite ispod u komentarima.:)

                                                   Do narednog druzenja...:) MiMi..:***

7 коментара: