Testiranje Marrakes proizvoda ~ drugi deo

субота, новембар 29, 2014 prettyandstylish 0 Comments

U danasnjem postu donosim vam drugi deo utisaka o Marrakesh proizvodima, i ovaj put su u pitanju proizvodi za stilizovanje kose.Ukoliko se jos uvek niste upoznali sa  Marrakesh kompanijom  mozete to uraditi  ovde.
Ako zelite da saznate koje to preparate za stilizovanje nudi ova kompanija, nastavite da citate.:)


Marokansko ulje za kosu ~Original

Proizvodjac kaze da je ovo potpuno prirodan proizvod, namenjen nezi i stilizovanju kose.Kosu cini vitalnom i svilenkastom, laksom za oblikovanje, daje joj sjaj, stiti od toplote, i ne stvara tezak masan osecaj na  kosi.
U sastavu nema parabena, alkohola i glikola.
marokansko-ulje-za-kosu-original-slika
Dolazi u pakovanju od 60 i  236 ml sa pumpicom, providne je boje,tecne je strukture i prijatnog mirisa.Mala kolicina je dovoljna da kosi pruzi negu, a istovremeno i da je ucini laksom za stilizovanje.Cena pakovanja od 60ml je 2150, dok je ovog veceg 6800 dinara.








Marrakesh Oil LIgt

Proizvodjac navodi da je ovo laganija formula koja je namenjena tankoj, suvoj i tretiranoj kosi.Funkcija ovog proizvoda je ista kao i kod prethodnog.Takodje rec je o potpuno prirodnom proizvodu.
Ulje je prozirno, veoma tecno, i kao i za prethodni proizvod dovoljna vam je mala kolicina.
Dolazi samo u pakovanju od 60 ml i kosta 2150 dinara.

 marokansko-ulje-za-kosu-lajt-original-slika



KaHm tretman za ispravljenje kose

Proizvod koji cini kosu ravnom bez upotrebe prese.Efekat ispravljene kose traje do sledeceg pranja.Idealan proizvod koji kosu cini ravnom bez mnogo truda, a istovremeno je i neguje.U sebi ne sadrzi formaldehide.
tretman-za-ispravljanje-kose-slika
Dolazi u pakovanjima od 60 i 250 ml.Bele je boje, finog mirisa i polutecne strukture.Cena pakovanja od 60 ml je 2150, a od 250ml 6800 dinara.



Moji utisci

Prvi utisci o ovim proizvodima su pozitivni.Pre svega  volim ulja ovakvog tipa, jer obezbede mojoj kosi sve ono sto drugi preparati ne mogu.Uz to dobro je znati da vam pomazu da lakse stilizujete svoju kosu, pa istovremeno dobijete dva proizvoda u jednom.Sto se prva dva ulja tice, svidja mi se to sto pomazu kosi da se lakse osusi, ucine je svilenkastom, a istovremeno ukoliko imate malo suvlje krajeve dodatno ce ih nahraniti.Takodje zbog toga sto su znatno tecnija, nego vecina ovakvih proizvoda ne stvaraju tezak osecaj na kosi.



 Kada je rec o tretmanu za ispravljnje kose radi istu stvar kao i Brazilski tretman ispravljanja kose, mozda cak i bolju.Uz to mnogo vam je lakse do to sami uradite kuci.Iskreno nisam bila potpuno ubedjena da li ce ovaj proizvod uciniti ono sto obecava, pre svega jer sam probala mnogo proizvoda ovakvog tipa, i razocarala se.Ovaj me je svakako odusevio, i verovatno cu nabaviti vece pakovanje.



Ovi proizvodi jesu mozda malo skuplji, ali mislim da je bolje investirati u jedan dobar , koji istovremeno i neguje i stilizuje, umesto u sto proizvoda koji ne rade nista.

Kompletnu ponudu njihovih proizvoda mozete pogledati  ovde.


To bi bilo sve za danas..:)

             Da li koristite ulja za kosu i koja su to.? Da li ste imale prilike da probate neke od ovih proizvoda?

Do sledeceg posta..:)
MiMi..:*





0 коментара:

Testiranje proizvoda: Prirodni dezodorans kompanije Sabi Handmade

петак, новембар 28, 2014 prettyandstylish 0 Comments



Cao svima..:)
Za kraj ove duge nedelje, pripremila sam vam recenziju, meni trenutno omiljenog sto posto prirodnog dezodoransa kompanije Sabi.Ukoliko ste fan sto posto prirodne kozmetike, verujem da ce vas ovaj post zanimati..:)



Dezodorans je nesto bez cega svaka od nas nikako ne moze.Meni licno je mrsko kada moram da kupim dezodorans ili slicno znajuci sta sve u sebi sadrzi.Nekada stvarno ne zelim ni da citam sastav, jer mislim da bih odmah odustala od kupovine.Otkrice ovog proizvoda je za mene prava radost, a devojke iz Sabi kompanije su bile dovoljno fine da mi ga posalju na testiranje.
Ukoliko jos uvek neste cule za Sabi kompaniju to mozete procitati u jednom od mojih starijih postova .(klik)



Sto se ovog dezodoransa tice dolazi u pakovanju od 100 ml, sto vam je dovoljno za koriscenje jedan duzi period.Za razliku od standardnih proizvoda on nije vazdusast, vec je u tecnom stanju.Na dezodoransu se nalazi mali rasprsivac, i 3~ 4 poteza su vam sasvim dovoljna, da vas zastite bolje nego bilo koji drugi proizvod ovog tipa.


Sto posto je prirodan, i miris koji ja trenutno koristim je Limun i Menta.Bukvalno ovo je kao sveze cedjeni limun u kome je dodata menta.Stvarno nesto neverovatno, zdravo za nas i veoma povoljno.Definitivno vam preporucujem da probate.

Ovo  je sajt gde mozete pogledati kompletnu ponudu njihovih proizvoda.

To bi bilo sve za danas..:)

Da li ste probale neke od dezodoransa Sabi kompanije, i kakvi su vasi utisci?

         Do sledeceg kuckanja.:)
  
            MiMi..:*

*pr uzorak

0 коментара:

Arganovo ulje u sluzbi lepote

четвртак, новембар 27, 2014 prettyandstylish 0 Comments

 Cao svima..:)
Za danasnji  post kompanija Marigold vam je pripremila jedan tekst o Argan ulju, za koje svi znamo da je jedno od najboljih kada je nega koze, kose i noktiju u pitanju.:) Predlazem vam da procitate tekst, i saznate koja su  to sve blagotvorna svojstva Argan ulja, i kako i gde mozete da nabavite sto posto prirodno Argan ulje..:)Uzivajte..:)


Arganovo ulje – tečno zlato u svetu kozmetike Arganovo ulje, koje poznavaoci proizvoda za negu lepote često nazivaju i „tečno zlato“, pravo je blago u svetu kozmetičkih preparata. Zbog njegovih dragocenih sastojaka, ovo ulje možete koristiti svakodnevno kako bi Vaše lice i telo bili negovani, jer ono hrani i obnavlja ćelije kože. Bogato je antioksidantima, nezasićenim masnim kiselinama, i vitamininom A i E, sastojcima dragocenim za negu tela.

 
Arganovo ulje vodi poreklo sa severa Afrike, iz Maroka, a njegova zrna od davnina prikupljaju pripadnici severnoafričkih plemena i od njih proizvode ovo cenjeno ulje. Medicinska istraživanja pokazala su da povoljno utiče na ublažavanje znakova starenja, a sprečava i pojavu strija, peruti i ublažava mnoga kožna oboljenja.


 Arganovo ulje za negu kože


 Arganovo ulje poznato je kao jedan od najboljih prirodnih sastojaka koji se koriste za hidrataciju kože. Zbog pomenutih masnih kiselina koje ovo ulje poseduje, ali i koži neophodnog vitamina E, arganovo ulje je idealno za hidriranje kože, a to nam je neophodno sada kada dolazi zima. Iako je u pitanju ulje, lako se i brzo upija, ne iritira kožu i možete ga koristiti za negu lica, vrata i tela. Nekoliko kapi ovog ulja dovoljno je da učini da čitava koža zablista. Pored hidrirajućeg efekta, arganovo ulje povoljno utiče i na ublažavanje znakova starenja. Ono daje koži sjaj i mladalački izgled, izglađuje bore i čini da celo lice deluje podmlađeno. Ako hoćete da postignete najbolje rezultate, arganovo ulje treba da nanesete na lice pred spavanje, i ostavite da deluje u toku noći. Arganovo ulje ima veoma široku primenu, pa čak pozitivno deluje na brojne kožne bolesti. Ima pozitivan uticaj na brojne poremećaje, poput ekcema, koji čine da koža deluje suvo, zategnuto i da se peruta. Zahvaljujući hidrirajućem dejstvu, i antioksidantima, ulje pomaže da se koža umiri i brže oporavi.



 Nega kose arganovim uljem


 Sastav arganovog ulja čini ga idealnim za obnavljanje kose i kože glave. Zbog toga se često se koristi u kozmetičkim tretmanima, pa se nemojte iznenaditi ako ga vidite u kozmetičkim salonima. Međutim, i u kućnoj upotrebi možete da napravite savršen tretman, jer arganovo ulje može da posluži kao maska ili regenerator za kosu. Na taj način, smiruje se perut, iritacije na koži i suvo teme glave. Zbog vitamina E, koje ovo ulje sadrži u velikom procentu, ono povoljno utiče na kvalitet i brzinu rasta kose, pa ako imate neki od ovih problema, argan je idealno rešenje. Može koristiti za obnavljanje slabe, lomljive kose, pa čak i za lečenje opadanja kose, ali i ako imate savršeno lepu kosu, arganovo ulje će nastaviti da je neguje. Arganovo ulje se često koristi u prirodnim šamponima i regeneratorima za kosu, ali i kao maska i proizvod za oblikovanje kose. Masku za kosu od arganovog ulja možete napraviti veoma jednostavno: samo utrljajte nekoliko kapi ovog ulja u kosu od korena do krajeva, a zatim ga umasirajte u kožu glave. Ostavite ulje na kosi preko noći, ali prethodno umotajte kosu u peškir kako ne biste ostavili fleke na posteljini. Sutradan kosu operite šamponom, i uživajte u osećaju meke, glatke i obnovljene kose.


 

 Arganovo ulje za lepe nokte


 Kako bi nokti izgledali uredno i negovano, potrebno je svakodnevno hidrirati kožu ruku, a naročito predeo oko samog nokta. Arganovo ulje takođe može da posluži za negu noktiju. Ono sprečava listanje noktiju, a svakodnevnim hidriranjem rešićete i problem zanoktica. Za najbolje rezultate, nanesite ulje na kožu uveče, pred spavanje. Sledećeg jutra primetićete kako je koža ruku meka, hidrirana, a nokti sjajniji.



Nadam se da vam se dopao tekst.
Jos jednom ovde mozete pogledati kompletnu ponudu Marigold proizvoda, i naruciti neki ukoliko vam se dopada.Imaju odlicnu ponudu po pristupacnim cenama.

To bi bilo sve za danas..:)

Da li ste isprobale neki Marigold proizvod, i koji bi mi preporucili..?
MiMi..:*

0 коментара:

Nacini kojima mozemo obnoviti ostecenu kosu

среда, новембар 26, 2014 prettyandstylish 4 Comments

Kosa je nesto sto svaku zenu cini lepsom, i bez obzira na sve ostalo nesto sto se posebno istice.Ukoliko kosi posvecujemo malo vremena, a kozmetici i ostalim stvarima vise, sveukupan izgled i nece biti bas najbolji.
Za stanje svoje kose snosimo odgovornost, i same se nosimo sa krivicom kada ona postane ostecena, suva i proredjena.Verujem da svaka od nas ima na umu negativne posledice svega onoga sto nanese na kosu.


I nije stvar u skupim tretmanima i proizvodima, vec u pravilnoj nezi i odrzavanju.Verujem da koliko god para trosile na skupe tretmane, efekat nece biti potpun, jer sa druge strane ostecujemo kosu raznim toplotnim uredjajima.

Postoje par metoda koje treba redovno praktikovati, i zbog kojih ce vam kosa biti jako zahvalna.

1.Pravilan odabir sampona

Sampon je nesto sto svaka od nas redovno koristi, i nesto na sta treba obratiti paznju.Pri izboru idealnog sampona obratite panju da u sastavu nema sulfata i natrijum hlorida.Oni su glavni krivci za suvocu nase kose, a ukoliko imate ofarbanu kosu, znatno ce isprati boju.

2.Maska za kosu jednom nedeljno

Maska je nesto sto svakako nasoj kosi mnogo prija, pa se preporucuje upotreba jednom nedeljno.Ne bi trebalo koristiti masku za kosu vise puta, iz razloga sto su dosta koncentrovane, i mogu izazvati brze mascenje kose.Ukoliko je maska zaista kvalitetna, bice vam dovoljno i par minuta da postignete zeljeni efekat.Idealna zamena je i kokosovo ulje, koje se dosta preporucuje, a pored njega mozete napraviti svoje prirodne maske.Kao prirodni tretman za ostecenu kosu, mozete koristiti i maslinovo ulje.

3.Zaboravite toplotne uredjaje

Ukoliko zelite da potpuno obnovite svoju kosu zaboravite na presu, fen, figaro, i sve ostalo.Verujem da je vecini nas neophodno nesto ovako, pre svega zbog brzog tempa zivota, u kome jedva stizemo da operemo kosu, a kamoli da je prirodno susimo.Ali kad god mozete kosu da osusite ili stilizujete na prirodan nacin bez upotrebe tehnike, uradite to.


TRETMANI

Ukoliko imate prilike, i novca svakako svojoj kosi mozete priustiti neki od mnogobrojnih tretmana.

Veleterapija

Metoda koja se koliko sam ja imala prilike da vidim ne primenjuje mnogo kod nas, ali svakako nesto sto me je jako zainteresovalo.Naime ovo je metoda kojom se pomocu svecice spaljuju osteceni krajevi kose, pri cemu  kosi postaje mnogo lakse da prima maske i regeneratore.Ceo tretman funkcionise tako sto se kosa deli u sitne pramenove, koji se uvijaju, i nakon toga se preko njih prelazi svecicom.Ova metoda me je prilicno iznenadila, ali mislim da je ne bih probala.


Keratinski tretman za kosu

Nesto sto bih vam preporucilka, iako vasa kosa nije ostecena.Ovom metodom se kosa puni keratinom, zbog cega postaje sjajna, a dlaka jaca i elasticnija. Postoji par sitnica koje trebate da znate kada radite ovaj tretman.Kosu nakon tretmana trebate oprati posle 4 dana, da bi dejstvo keratina bilo potpuno.Izbegavati vezivanje kose i koriscenje sredstava za stilizovanje kao sto su lak i pena.Ovaj tretman ukoliko imate potrebe za to, treba ponoviti nakon 5 meseci.Ja sam jedno vreme imala ostecenu kosu, jer sam bila u fazi eksperimentisanja.Nije bila nesto preterano ostecena, ali krajevi su bili uzasni, tako da mi je ovaj tretman dosta pomogao, ali ga za sada nisam ponavljala.
 
Bez obzira na sve skupe tretmane, mislim da nista nikada nece moci da zameni adekvatnu negu, i prirodne proizvode, za koje sam sigurna da najvise uticu na to da nasa kosa izgleda lepo..:)


I to bi bilo sve za danas..:)

Da li ste probale neki od pomenutih tretmana i kakvi su vasi utisci.?.:)

Do sledeceg posta..:)
MiMi..;)

*Slike su preuzete sa interneta



4 коментара:

Avon mini haul

понедељак, новембар 24, 2014 prettyandstylish 12 Comments

Cao drage moje.:)

Avon kozmetika vec dugo vremena postoji na nasem trzistu, i iz svog asortimana nudi dosta proizvoda, od kojih je vecina dobra, ali kao i u svim kozmetickim kucama, tako i u ovoj uvek postoji par proizvoda koji nisu najkvalitetniji.Od skoro sam pocela da radim sa Avonom, i za sada nemam zamerki.Postoji par proizvoda koji bar meni nisu odgovarali, ali svakako necu sad o njima da ovaj post ne bi otisao u suprotnom smeru.Posto mi je pre par dana stigao paket za c16 kampanju, odlucila sam da sa vama podelim sta sam ja to lepo kupila kod njih.Pa ukoliko vas zanima, nastavite da citate..:)



Dazzling Moment set

Najvise sam ga kupila zbog skraba i mleka za telo, ali sam u setu dobila u toaletnu vodu.Stigla sam da isprobam sva tri proizvoda i apsolutno sam prezadovoljna iako to nisam ocekivala.Miris celog seta je zimski, slatkast i dosta podseca na zele bombone..:) Skrab je dosta gust i prepun piling cestica.Koza je nakon upotrebe divna, a plus je to sto vam bukvalno mirise do sledeceg tusiranja.Krema za telo je takodje odlicna, penasta po strukturi, i veoma hidratantna.Sto se toaletne vode tice iznenadilo me je to sto miris zaista dugo traje.Tako da preporuka za ovaj set.

Avon true color

Kod Vine sa You Tube kanala Hatsepsuta, sam videla celu kolekciju ovih senki, gde ih je ona bas nahvalila, tako da sam odlucila da probam.Jos uvek je nisam koristila, ali kada je probam, pisem vam utiske.

Avon zvezdasta cetka za kosu

Cetku ovakvog tipa ste mogli i ranije da vidjate u katalogu, samo sto je bila klasicnog oblika.Ja sam svoju slomila, pa sam resila da kupim novu, jer je mala, i vrlo prakticna, a uz to ima i ogledalo sto je bar za mene svakako plus.

Avon lakovi za nokte

Nijanse:

Metallic efekt ~metalik srebrna
621 mat siva

Lemon sugar~ limun zuta
Asap pink ~ barbi roze

Chiling teal~ smaragdno zelena
Top coat 617


Njihovi lakovi su meni dobri, stim da su tamnije nijanse pigmentovanije od svetlijih.Jedina zamerka za sve njihove lakove je cetkica, koja je preuska, i zato morate vise puta da razmazujete lak.Top coat koji sam narucila mi se nimalo ne dopada, jer noktu samo podpomogne da se brze osusi, ali sto se tice nekog zavrsnog sjaja, to definitivno izostaje.

I to bi bilo sve..:)
Nadam se da vam se dopao post..:)
Da li koristite Avon proizvode, i kakvi su vasi utisci o njima.?
Do sledeceg posta..:)
MiMi..:)

12 коментара: