Black A line skirt by Zaful

петак, фебруар 03, 2017 prettyandstylish 10 Comments



Zaful Valentine's Day Big Promotion


Jos jedan post  za danas u kome zelim da vam predstavim ovu prelepu suknjicu sa sajta Zaful .
Jako dugo tragam za crnom teksas suknjom, jer mislim da je nesto sto svaka od nas treba da ima, s obzirom da je to komad garderobe koji mozete nositi uz bukvalno sve.
Ova je jako lepo uradjena, teksas deluje jako kvalitetno, i ako je za nijansu kraca, jako mi se dopada, i mislim da cu je u narednom periodu dosta nositi.
Mozete je nositi i tokom ovih toplijih zimskih dana, jer teksas nije tanak, vec je onako deblji. Ukoliko volite suknje A kroja, obavezno bacite pogled na ovu. Cena iste je 16 dolara.
Ovu suknjicu mozete pogledati na sledecem linku.




Kako vam s dopada ova suknja, i kako bi je vi kombinovale?
 Do narednog posta..:) MiMi..:***

10 коментара:

Fur Embellished Pocket Design Hooded Coat

петак, фебруар 03, 2017 prettyandstylish 8 Comments

Fur Embellished Pocket Design Hooded Coat


Cao drage moje,,:)

Gamiss Valentine's Day Big Promotion 

Parke su jakne koje sam protekle sezone vidjala gotovo na svim devojkama. Dolaze u svim mogucim bojama, sa krznom ili bez njega, ali slozice te se sa mnom da su jako prakticne i mozete ih nositi uz gotovo sve. 
Ova koju nosim u danasnjem postu je sa sajta Gamiss, i mislim da je necu skidati u narednim toplim danima koji nam slede.

Sama jaknica je unutra oblozena tankim braon krznom, dok je osnovna boja standardna, maslinasto zelena.

U ovom postu sam se odlucila da je kombinujem uz crnu teksas suknju, i cizme preko kolena, mada mislim da bi odlicno izgledala i u nekoj sportskoj varijanti.
Istu mozete videti na sledecem linku







Kako vam se dopada ova jaknica?

8 коментара:

Zaful and Gamiss haul

уторак, јануар 31, 2017 prettyandstylish 2 Comments



Cao drage moje..:)

U danasnjem postu zelim da sa vama podelim koje sam to sve stvarcice dobila sa sajta Gamiss i Zaful.
Ovaj put sam delimicno zadovoljna kvalitetom stvari, neke mi cak nisu ni stigle jer ih nije bilo na stanju, ali za one koje jesu cu vam reci svoje utiske. Inace, proizvodi su mi stigli za dve nedelje, i ovoga puta nisam platila carinu.

Gamiss Valentine's Day Big Promotion 

Prvi sajt je Gamiss sa koga mi je stigla samo jedna stvar, a to je ova jaknica.
Mislila sam da je malo deblja, ali je uzivo tanja, pa cu je nositi na prolece. Unutra je postavljena nekim fake krznom, koje je jako mekano. Napravicu vam poseban post, pa ce te je malo bolje videti.
Link ka jaknici.



Juce su mi stigle cizmice i ranac koje sam jedva docekala.


Posto su mi stvari poslate iz dva dela, ovaj deo paketa sam platila 1200 dinara, sto jeste vise, ali svakako sam jako zadovoljna kvalitetom istih.

Cizme su divne, bas kao i na slici, stikla jeste tanka, ali jako stabilna, pa ih mozete nositi i na dnevnom nivou. Odusevljena sam, mislim da ih necu skidati, a iste mozete naci na sledecem linku.



I poslednja stvar sa ovog sajta je rancic, koji je toliko kvalitetno uradjen, da nikada ne bih pomislila da je sa nekog kineskog sajta. Od vestacke je koze, ali je ona onako dosta cvrsta, ne puca, i jako je mekana na dodir.Unutra je dosta prostran, ima par malih pregrada za sitnice, i mislim da ce biti odlican za svaki dan.Link ka rancu.





Zaful Valentine's Day Big Promotion 

Zatim imam tri stvari sa sajta Zaful, jedna mi nazalost nije stigla.



Prva je ova teksas suknja, koja jefenomenalna, jako kvalitetno uradjena i zaista mi se od svih stvari najvise dopada. Moja je u velicini s, jer na sajtu nisu imali xs , koju inace nosim.
Takodje ide poseban blog post za nju. Link  ka proizvodu.


Sledeca stvar je ova siva bluzica sa coker okovratnikom. Sam model je jako lep, medjutim na slici mi je delovala malo punije nego uzivo. Sve u svemu, videcu kako ce se pokazati prilikom pranja i nosenja. Link ka  proizvodu.



I poslednja stvar su ove naocare, koje su jako loseg kvaliteta, bukvalno samo sto se ne slome, deluju jako slabo, tako da sto se njih tice, jako  sam razocarana. Link do naocara.



I to bi bilo sve za ovaj post..:) Da li ste narucivale sa ovih sajtova, i kakva su vasa iskustva?


2 коментара: