Essence The Nudes~ I love trends nail polish

петак, април 03, 2015 prettyandstylish 3 Comments

Cao drage moje.:)

Danasnji post ce biti brz, ali nadam se koristan.Zelim da sa vama podelim svoje utiske o jednom proizvodu iz Essence Nude kolekcije.Kao sto ste i same vec primetile, ovaj brend je lansirao novu kolekciju pod nazivom The Nudes.Veliki sam ljubitelj neutralnog makeup, i zaista me najvise privlace dekorativni proizvodi tog tipa.U ovoj kolekciji mozete naci karmine, sjajeve, senke i lakove koji su u svim mogucim nude nijansama.Posto je Essence brend koji itekako ume da iznenadi kvalitetom proizvoda, ali isto i nekvalitetom istih, odlucila sam da za sada isprobam samo lakove, i prvi na listi je ovaj o kome vam danas pisem.





Nijansa je 07 hope for love, i radi se o prljavo roze boji.Pakovanje kao i svako iz Essenca, jednostavno i slatko.U bocici se nalazi 12 ml proizvoda.Cena laka je 239 dinara, i mozete ga nabaviti na svim Essence policama.





Sam kvalitet laka me je prijatno iznenadio, obzirom da sam mislila da ce mi trebati bar dva sloja, kako bi dobila punu boju.Pigmentacija mu je zaista odlicna, tako da vam je jedan sloj sasvim dovoljan.

Cetkica je fina, dovoljno siroka da pokrije ceo nokat, i da ne ostavlja tragove za sobom.


Postojanost ovog laka, bez sloja nadlaka je oko 4 dana, sto je po meni i vise nego korektno.Verujem da sa slojem nadlaka, moze i duze da izdrzi.Susi se veoma brzo, i ne ostavlja one sitne mehurice po noktima.

                                                       ~ Izgled na noktima~'


Uglavnom, moji utisci su pozitivni, do sada mu nisam pronasla manu.Mislim da je za taj novac, kvalitet veoma dobar, i verujem da cu isprobati jos po koju nijansu.




                                                  Ovo bi bilo sve za danas..:)

                         Da li ste probale ovaj lak, ili neki drugi proizvod iz ove kolekcije?
                                                         Kakvi su vasi utisci?
                                                   Do narednog kuckanja..:)

                                                               Mimi..;*

3 коментара:

Bioten CC cream

среда, април 01, 2015 prettyandstylish 8 Comments

Cao drage moje.:)

Malo je reci da sam veliki fan prirodne kozmetike.Uvek se trudim da nabavim proizvode sa sto vise zdravih prirodnih sastojaka, jer najvise prijaju mojoj kozi, i gotovo nikada ne izazovu negativne reakcije.Jedna od kozmetickih kuca koja postoji kod nas, i ciji je zastitni znak upravo kozmetika inspirisana prirodom je Bioten.Probala sam dosta njihovih proizvoda, i nijedan me nije izneverio.Uglavnom su to bili oni koji pripadaju preparativnom delu.Ali, danas vam pisem o jednom dekorativnom i u pitanju je Bioten CC cream. Ukoliko se do sada niste upoznale sa njom, a zanimaju vas utisci iz mog ugla, vi onda nastavite da citate..:)



Pocecu sa osnovnim stvarima.Dolazi u klasicnoj tubici koja u sebi sadrzi 50 ml proizvoda.Moja nijansa je Light, i moze vam se uciniti da je tamna, ali kada se lepo izblenda potpuno se stopi sa vasim tenom.Najbolje je da se nanosi i blenda  prstima, kao i svaka druga krema.Inace, ako to radite cetkicom ili beuty blenderom, koza je nece lepo upiti i ostace vam masan trag.Miris je veoma blag i prijatan. Sadrzi spf 20, i dermatoloski je testirana.




                                                    ~ Sastav i izgled ~  

          Obogacena je 100% prirodnim aktivnim sastojcima.Ne sadrzi paraben i parafin.








Kada bih morala da biram izmedju pudera ili cc kreme, moj izbor bi svakako pao na cc kremu.BB i CC kreme u mojoj svakodnevnoj makeup rutini su dosta zastupljene, iz razloga sto ih moja koza obozava, i daju mi taj prirodni izgled kome dosta tezim.Ovu kremu testiram skoro tri nedelje, mada sam vec nakon prve upotrebe bila zaljubljena u nju.Prva stvar koja mi se dopada je ta sto daje tu laganu prekrivenost, koja je pritom dovoljna da pokrije sve te sitne nesavrsenosti, i ujednaci moj ten.Vrlo lako prekriva crvenilo.Koza je upija za minut, i zaista ukoliko je pravilno nanesete nece vam ostaviti onaj masnjikav trag na kozi.Dosta je dugotrajna, i na licu moze da izdrzi oko 9 sati, sto je za jednu toniranu kremu, i vise nego dobro.

Pored toga sto mogu da je koriste osobe sa normalnom , mislim da ce je sve devojke koje imaju probleme sa suvom kozom obozavati.Dovoljno je hidratantna, i nece vam istaci suve delove.Jednostavno zagladi kozu, ujednaci ten, pa ukoliko zelite da preko nje stavite puder, bice vam odlicna podloga.Devojkama sa masnom kozom je  ne bih preporucila, jer ne matira dovoljno i ostavlja taj sjajan finis, koji na takvom tipu koze ne bi lepo izgledao.

Sve u svemu, ja je jako volim, redovno koristim, i sigurna sam da cu je i buducnosti kupovati.Cena ove kreme je 399 dinara i mozete je naci u svim drogerijama.



                                           To bi bilo sve za danas.:)

                          Da li ste probale ovu kremu, i kakvi su vasi utisci o njoj?:)
                                                     Do sledeceg posta..:)
                                                                Mimi..:*




8 коментара: