GlamBox otvaranje

петак, новембар 21, 2014 prettyandstylish 10 Comments

Cao svima..:-)

Iako sam planirala da vam pisem o necemu drugom, ovo je ispalo neocekivano, pa zato sa vama  danas delim svoje utiske o svojoj prvoj GlamBox kutiji.Ukoliko vas zanima sta se u mojoj nalazi, nastavite da citate..:)

Kutije ovakvog tipa odavno postoje u inostranstvu, i iscekivala sam da ce se i kod nas pojaviti.Kada sam procitala prvi post, i odgledala prvi video ove kutije koja se mogla kupiti kod nas, bila sam presrecna i odmah narucila svoju.

Kutija u kojoj su smesteni proizvodi je izradjena od jakog kartona, roze je boje, i veoma je pogodna za cuvanje nekih sitnica.Kada otvorite kutiju na samo pocetku nalazi vam se prospekt u kome pise sta se to sve nalazi u vasoj kutiji.

U sadrzaju moje se moze naci:




REVLON SJAJ U SPREJU I LAK ZA KOSU( 2x 75 ml)
 

MEILAB BADEM ULJE 30%( 30ml)

BIODROGA HIGH PERFORMANCE (5 gr)

BOSS MA VIE TESTER (2 ml)


2 GEROVITAL TESTERA  ( H3 EVOLUTION i klasicna hidratantna krema) 2x 2ml

YVES ROCHER GLOSS(4,5 ml)



MOJI UTISCI:

Kada sam kod svojih blogokoleginica videla sliku kutije, priznajem da sam se malo razocarala, ponajvise zbog tolike kolicine testera, koje mogu nabaviti u parfimerijama, drogerijama i slicnim mestima.
Posto sam videla sadrzaj oktobarske kutije, prizeljkivala sam bar da ova novembarska bude  upola dobra kao prosla.Ne kazem da je ova ekstremno losa, ali verujem da je to moze mnogo bolje.
Sto se Revlonovih proizvoda tice, svakako cu ih iskoristiti, iako nisam neki ljubitelj lakova za kosu i slicnih prskalica

Biodroga kremicu cu proslediti mami, jer verujem da je njoj vise potrebnija nego meni.Badem ulje krema prelepo mirise, i svakako mislim da je odlicna za predtojece hladne dane.
BOSS MA VIE je jedan od mojih omiljenih parfema, i vec imam full size proizvod od 50 ml, tako da mi je ovaj tester sladak, ali nepotreban.
Gerovital kreme cu svakako probati, ali sumnjam da cu formirati misljenje o njima na osnovu jednog testera.
I za kraj moja najveca radost Yvees Rocher sjaj u prelepoj tamnoj crvenoj nijansi, kome sam se iskreno najvise obradovala.
Srecom zaobisao me je kupon za sladoled, pa sam umesto njega dobila 20% na online kupovinu revlon proizvoda.
Koliko sam imala prilike da proverim samo cena sjaja za usne  je oko 1400 dinara, te svakako, ova kutija nije nesto sto vam se ne isplati.

Sto se generalnih utisaka tice, ne mogu reci da sam skroz razocarana, ali ni da sam sad nesto posebno srecna.Ocekivala sam malo vise, ali nadam se da ce se to u decembarskoj kutiji popraviti.Meni se ideja za ovu kutiju jako dopada, i svakako cu podrzati ceo ovaj projekat, ali se nadam da ce se oni malo vise potruditi.Shvatam da su nova firma, i da im je ovo tek druga kutija, ali ukoliko zele da zadrze svoje potrosace, morace malo vise da obrate paznje na njih.Verujem da cu se ponavljati ovim recima, ali slika na Instagramu i najblaze receno ruzan komentar ispod nje, je nesto sto nikako nisu smeli sebi da dozvole, jer su upravo ti hejteri njihovi potrosaci, a od potrosaca najvise zavisi uspeh jedne firme.Sve u svemu narucila sam i sledecu kutiju pa se nadam da ce biti bolja.Ukoliko se ovo opet ponovi, verujem da necu dalje narucivati.


I to bi bilo sve..:)

Da li ste dobili svoju kutiju, i kakvi su vasi utisci o njoj.?:)

Do sledeceg posta..:)
MiMi..:)










10 коментара:

Maybelline Color Drama olovke za usne

среда, новембар 19, 2014 prettyandstylish 6 Comments

Cao svima..;)

Moram da priznam da obozavam karmine, i sve te ostale mackalice za usne.Kada je kupovina toga u pitanju  nemam meru, i retko kada uspem da se kontrolisem.Tako je bilo i sa sa ovim karminima u olovci, koji su me odavno privukli, pa sam zeljno prizeljkivala dana kada ce i kod nas stici.Kada je proverena informacija stigla do mene, odmah sam otisla da ih nabavim.Nazalost jos uvek nemam celu kolekciju, koja broji 9 devet nijansi, ali se nadam da cu uloviti i ostale tri koje mi fale.:)


NIJANSE:)

140 Minimalist




130 Love My Pink






150  Fuchsia Desire


110 Pink So Chic



 420 With Coral

520 Light It Up




Olovke su same po sebi veoma prakticne za upotrebu, pre svega jer nisu tanke kao standardne olovke za usne, vec je vrh dovoljno debeo da njime jednim potezom mozete namazati cele usne.Ne trose se toliko brzo, ali ukoliko zelite da ih zarezete, uzmite u obzir da ce vam biti potreban rezac za deblje olovke.


Sto se same strukture tice, olovke su veoma kremaste, i dosta pigmentovane.Sve nijanse imaju satenski finis, osim nijanse Minimalist koja u sebi sadrzi sitne sljokice, koje se nece zadrzati na usnama kada boja nestane.Malo sam se uplasila kada sam videla da ta nijansa u sebi sadrzi sljokice, jer nisam njihov najveci fan, ali svakako se na usnama to i ne primecuje.


Postojanost olovki je srednja, ali sobzirom da se radi o Colorama kolekciji koja je jeftinija, svakako nije nesto sto cu im zameriti.Uvek mozete olovku pojacati karminom, ili sjajem za usne u slicnoj nijansi.



Miris je nesto sto me jedino bas nervira.Tri nijanse mi mirisu slatkasto, ali ostale tri kao drvo.Svakako da kada su mackalice za usne u pitanju nije nesto sto bas uzimam za zlo.


SWATCH~evi

* 1.Ligt it up
*2.Fucshia Desire
3*In With Coral


*1.Minimalist
*2.Pink So Chic
*3.Love My Pink

U hladu:
 
Na svetlosti:
 


 
Sve u svemu veoma sam zadovoljna ovim olovkama, jer po ceni od 249 dinara, sigurno ne mogu naci nista spektakularno.Ukoliko ih jos uvek niste probali, preporucujem vam da to uradite..:)



Da li ste probale neku od ovih nijansi..?Kakvi su vasi utisci?

Do sledeceg posta..:)
MIMI..:)

6 коментара:

Vichy Normaderm krema za lice

понедељак, новембар 17, 2014 prettyandstylish 0 Comments

Cao svima..:-)Ovu nedelju zapocinjem pisanjem posta o jednom fenomenalnom proizvodu, u kome zaista uzivam, a rec je o Vichy Normaderm kremi.Ukoliko vas zanima nesto vise o njoj , nastavite da citate..:)





Krema dolazi u pakovanju od jake plastike sa zelenim poklopcem, i prakticnom pumpicom za nanosenje.To me je posebno obradovalo jer su mi proizvodi sa pumpicom laksi za upotrebu, i uz to  veoma higijenski.Bele je boje, srednje gustine i veoma je  hidratantna.Ova krema je posebno namenjena osobama sa nepravilnostima  na kozi poput mitisera, akni, bubuljica, crvenila i neujednacenosti tena.Premda imam normalnu kozu, zimi je cesto prati suvoca pojedinih delova, blago crvenilo, i po koji mitiser koji mene strasno nervira.Od svog dermatologa sam dobila preporuku za ovu kremu, i odlucila sam da je isprobam.




Veoma osvezavajuci miris kreme, kao i solidna hidratacija, bili su moji prvi utisci o ovom proizvodu.Da bi ste videli neke vece rezultate, potrebno je malo vremena, ali svakako radi ono sto obecava.Smirila mi je crvenilo, i skoro da ga vise i nema, a suvlji delovi lica su sada proslost.Znam, mozda ce ovo zvucati kao najava za reklame, ali zaista je tako.Mitisere dosta proredi i izbledi, ali ih  neukloni  potpuno.No, to joj nikako nezameram, jer retko koji proizvod moze potpuno da ih eliminise.Bubuljice ce vam lagano osusiti, ali ne do te mere kao sto rade pojedini proizvodi.


Krema takodje matira lice, pa ukoliko imate problem sa masnom kozom mislim da ce vam odgovarati.Meni kozu ucini veoma glatkom i svilenkadtom, pa je cesto i koristim umesto prajmera pri sminkanju.Potrebno vam je dve pumpice proizvoda da bi ste namazali celo lice.


Sve u svemu jako sam zadovoljna ovom kremom, i sigurno cu je ponovo kupiti.Ovu kremu kao i sve ostale proizvode iz Normaderm kolekcije mozete naci u vecini apoteka.Cena ove kreme 2100 dinara.Mozda jeste malo skuplja, ali vredi.



I  to bi bilo sve za danas.:-)
Da li ste probale ovu kremu, i kakvi su vasi utisci o njoj.?:-)
Do narednog kuckanja..:-)
MiMi..:-)


0 коментара: