The Summer Tag

четвртак, август 18, 2016 prettyandstylish 6 Comments



Cao drage moje..:)


Mislim da je proslo skoro godinu dana od kada sam napisala tag post , i mislim da je bio bas ovaj, tako da se veselim da ga ponovo pisem..:)
Mene je tagovala moja dusica Tijana, sa bloga  sjz, i naravno cast mi je da odgovorim..:) Na ovom linku, mozete naci njene odgovore..:)



Pa hajde da krenemo..:)

1. Omiljno letnje pice?

Voda definitivno, mislim da nista ne moze da je zameni..:)

2. Sladoled ili cokolada?

Ne volim nista od ponudjenog, leti uglavnom uzivam u sezonskom vocu, i po mom misljenju ne postoji bolja stvar..:)

3. Bazen ili plaza?

Volim i jedno i drugo, kako sam ogromni fan vode, nije mi bitno da li je bazen ili plaza.:)

4. Omiljeni odevni predmet?

Volim haljinice, ali ovog leta najvise sorceve visokog struka..:)


5.Haljine ili sorcevi?

Sorcevi..:)

6. Omiljeni letnji akcesoar?

Sto se akcesoara tice, zaista volim jednostavne stvari, tako da bi to bila moja ogrlica od srebra, koju uostalom nosim tokom cele godine..:)

7. Omiljeni parfem ili toaletna voda?

Ovog leta kao i proslog definitivno Zara body mist, koji je kao parfem, jer je jako dugotrajan i prelepog je mirisa..:)

8. Omiljeni letnji lak za nokte?

Uglavnom volim nude nijanse, te su one moj izbor i tokom letnjih meseci..:)

9. Omiljena boja karmina ovog leta je..?

Definitivno boja mesa..:)

10. Omiljeni beauty proizvod koji vam je leti neophodan?

Dobra krema za suncanje i morala bih da dodam jos jedan, a to je termalna voda.Kako imam problem da mi je koza cesto suva, termalna voda me spasava..:)


11. Omiljeno mesto za letovanje?

Iskreno, nemam ga, jer obozavam putovanja, i svako novo je na sebi svojstven nacin lepo.

12. Koja pesma te asocira na leto?

Imam ih dosta, i stvarno ne bih mogla da se odlucim za jednu..:)

13. Naocare ili sesir?

Naocare..:)

14. Da li si objavila neki blog post tokom leta?

Jesam par, jer me pisanje postova trenutno ne ispunjava kao pre. Razlog je taj, sto je nasa blogo zajednica postala sve, samo ne mesto gde blogeri pricaju, i razmenjuju utiske o proizvodima, kako bi inace trebalo da bude.Naravno i dalje uzivam da kupujem kozmetiku i sminku, ali ne uzivam da pisem trenutno o tome, zato i ne objavljujem toliko cesto..:) Svaki dan naidjem na gomilu novih blogera, od kojih vecina zapocinje pisanje, ne iz ljubavi prema istom, nego zbog besplatnih proizvoda, sto je meni licno jako ruzno i nepotrebno, a da ne pricam o blogerima koji podizu popularnost svog bloga, tako sto na kraju svakog vaseg posta, ostave glup komentar, sa linkom do svog bloga.No, ne zelim puno da pricam o tome, jer nije tema ovog taga..:)


I to bi bilo sve..:)

Ja necu tagovati nikoga posebno, kao i uvek pozivam sve devojke koje zele da se prikljuce, i ja cu vrlo rado citati njihove postove..:)


Do narednog druzenja...:)


MiMi..:***


6 коментара:

Catrice prime and fine anti ~ red base

среда, август 17, 2016 prettyandstylish 8 Comments

Cao drage moje..:)


U danasnjem tekstu, zelim da pricam malo vise o proizvodu koji me je jako zainteresovao od trenutka kada se pojavio kod nas, a to je Catrice Prime and fine anti red baza za lice, konkretno ova zelena verzija.
Vrlo cesto koristim korektor u zelenoj boji, s obzirom na to da imam problem sa crvenilom kada se ujutru probudim, i zaista oni odlicno odrade posao, i neutralisu to crvenilo.

Medjutim,  trebalo mi je nesto sto mogu da nanesem na celo lice, te mi se ova baza ucinila i vise nego zanimljivo.Kako se pokazala, i da li zaista radi ono sto obecava, saznajte u nastavku posta.


Proizvod dolazi u tubici od 30 ml, sto je uobicajno za sve baze ovog brenda.Sam proizvod ima teksturu poput kreme, lako se razmazuje, no potrebno je neko vreme da ga koza upije, te vam savetujem da bazu nanesete bar desetak minuta pre sledeceg koraka u  sminkanja.Prijatnog je nenaglasenog mirisa, i cena proizvoda  je nesto malo vise od 500 dinara.


Sto se sastava tice, vecinski deo cini voda, sto je u mom slucaju plus, jer nisam fan silikonskih baza.Kako blago hidrira kozu, smatram da je ova baza idealna za sve devojke sa suvom, normalnom i mesovitom kozom.


Sto se samog nanosenja tice, potrebna vam je veoma mala kolicina, poredjenja radi, velicine zrna graska.Ovo vam kazem iz razlog gore pomenutog da je koza zaista sporo upija, pa ukoliko nanesete vecu kolicinu morate  dosta da cekate.Potrebno je da bazu dobro utrljate, jer u suprotnom i sa puderom preko, vasa koza ce izgledati modro, cak i ako koristite puder visoke prekrivne moci.

Sto se tice dela neutralisanja crvenila, ova baza zasita radi posao, i ako je dobro utrljate ostavi blagi zeleni film na vasem licu, koji samim tim prikrije svo crvenilo.Nakon toga, slojem puderu ce te prekriti isto.
Takodje, ova baza obezbedjuje da vasa sminka stoji celi dan na licu, do trenutka dok je sami ne uklonite, tako da je zaista proizvod koji koriguje crvenilo, hidrira i obezbedjuje dugotrajnost sminke, kako je izmedju ostalog naglaseno i na pakovanju.

Na kraju , moji utisci su zaita pozitvni, i ova baza ima sve moje preporuke, uz ponovni naglasak na to da nikako ne preterujete sa kolicinom iste.


I to bi bilo sve za ovaj post..:)


Da li ste probale ovu bazu, ili neku slicnu koja je zaduzena za korigovanje crvenila, i kakvi su vasi utisci?

Do narednog posta..:)


MiMi..:)

8 коментара: