Empties ~3 ~ Revlon, Garnier, Avon,Afrodita...

петак, август 21, 2015 prettyandstylish 8 Comments


Cao drage moje..:)

U danasnjem postu vam pisem o potrosenim proizvodima, i ujedno ukratko sa vama delim svoje misljenje o njima.Ukoliko volite da citate ovakav tip posta, nastavite da pratite tekst do kraja.:)





Kao i uvek imam puno preparative, jer se to kod mene trosi neverovatnom brzinom.Pocecu od proizvoda za kosu i prvi je Revlon Flex dual keratin sampon. Namenjen je dubinskom ciscenju kose, kao i oporavku iste, zahvaljujuci svojoj dual keratin tehnologiji.Iskreno, nisam primetila da je nesto posebno uradio, tako da sam prema ovom proizvodu potpuno ravnodusna.




Zatim na red dolazi Garnier Ultra Doux regenerator sa marelicom i bademovim uljem.Ovo cudo mirise savrseno, i namenjeno je nezi normalne i suve kose.Zaista, nakon upotrebe mozete primetiti da vam je kosa znatno meksa i sjajnija, i pritom predivno mirise do narednog pranja.Tako da ovaj balzam kupujem ponovo.






Avon Planet Spa Silky Body Souffle, je proizvod sa kojim sam imala cudan  odnos, obzirom da sam ga nekada obozavala, a nekad jednostavno nisam mogla da ga smislim.Medjutim, nakon sto sam ga potrosila, ipak sam shvatila da je sjajan,i toplo vam ga  preporucujem.Prejak miris cokolade je vremenom ispario, a ono sto odlikuje ovaj sufle je divna mus struktura, i odlicna moc hidratacije.




Zatim je tu i Afrodita Jojoba Oil Body Milk.  Ovaj proizvod me je najvise privukao zbog mirisa, koji je apsolutno fenomenalan, sladak, i ukoliko ste probale i gel za tusiranje iz ove linije, onda znate na sta mislim.Medutim,  moc hidratacije je jako slaba, i za moju suvu kozu nazalost nedovoljna. ( p.s. bocica izgleda puno, jer sam dobila dve, a posto sam onu potrosenu bacila, morala sam ovu da uslikam..:)




Jos jedna prazna bocica, i rec je o Balea dezodoransu sa mirisom marakuje i breskve, koji osim te fine letnje arome, bar po meni nema vise pozitivnih strana.Uopste ne radi ono sto bi trebalo, tako da ne preporucujem.





Treca potrosena tubica moje omiljene Eucerin Aquaporin Active kreme, dovoljno svedoci o tome koliko sam zaljubljena u ovoj proizvod, i toplo ga preporucujem svima.




Takodje, imam i par dekorativnih proizvoda  koji lete u smece.Prvi je Rimmel Stay Matte puder u kamenu, koji je represovan par puta, ali svaki put mi iznova pada.Odlican je, zaista radi ono sto obecava, a pritom ne naglasava suve delove na kozi.Jedina zamerka je pakovanje, pa se nadam da ce se nekada promeniti.



Imam i dva proizvoda Avon kozmetike.Prva je Super Shock maskara u braon boji, koja mi se nije dopala nakon prve upotrebe, stoga se ona osusila, i vreme je da leti u kantu.Tu je i jedan karmin, koji je dosta star, i promenio je miris, tako da vam je jasno sto ga bacam.


I za kraj imam jos dva proizvoda.Prvi je Garnier 5 sec Perfect Blur prajmer, koji se meni nikako nije dopao, prevashodno jer je pun silikona, a to mojoj kozi nikako ne odgovara.



 I poslednji proizvod je Blistex balzam za usne sa malinom i limunom. Odlicno neguje, prelepo mirise, slatkastog je ukusa, tako da sve preporuke.



                                                I to bi bilo sve za ovaj post..:)
                 Da li ste koristile neke od ovih proizvoda, i sta mislite o njima?:)
                                         Do narednog posta..:) MiMi..:***

8 коментара:

Too Faced Chocolate Bar Eyeshadow pallet

среда, август 19, 2015 prettyandstylish 22 Comments









Cao drage moje..:)


Danas vam konacno pisem o svojoj voljenoj Too Faced Chocolate Bar paleti, koju sam u par navrata pominjala na svom blogu.Naime, ovo je paleta koju konstantno koristim od kada je u mom vlasnistvu, i ni na sekund nisam zalila sto sam izdvojila novac za nju.Apsolutno je vredna svakog dinara.Pre nego sto pocnem, hocu da vam se izvinim sto slike nisu najbolje, obzirom da su se dve senke ne mojom krivicom prilikom pada slomile, tako da nisu najreprezentativnije.Nadam se da ce te mi oprostiti. Ukoliko vas zanima nesto vise o ovoj lepotici, nastavite da citate post.:)



Pocecu od pakovanja, koje je apsolutno savrseno, mada nas je ovaj brend na to i navikao.Tabla cokolade, koja nas istinske ljubitelje ovog slatkisa itekako na prvi pogled privlaci.Samo pakovanje je jako kvalitetno uradjeno.Dolazi u kutiji, na cijoj poledjeni mozete videti kako nijanse izgledaju, a pored toga, unutar iste dobijate i prirucnik za kreiranje raznih make up kombinacija.Paleta sadrzi 16 boja, od kojih 2 najvece imaju 2,8 grama, a ostale 14 po 0,95.Ono sto ovu paletu posebno istice je to sto su njene senke napravljene od 100 %  prirodnog kakao praha, stoga ona  pored izgleda ima i miris cokolade.



Takodje, unutar nje se nalazi i veliko ogledalo, tako da je ista prakticna i za putovanja.


                                                         ~ Nijanse~



~ Gilded Ganache~ ( sedefasta) ~tamno zelena nijansa sa zlatnim podtonovima.
~ Salted Caramel (mat)~ kao sto i samo ime kaze, prava karamel boja.
~ Hazelnut (sedefasta)~ braon nijansa za zlatnim podtonovima
~ White Chocolate (mat) ~ krem nijansa, idealna kao i baza i hajlajter.
~ Marzipan ( sedefasta) ~ boja roze zlata.
~ Creme Brule ( sedefasta) ~ zlatno~ bakarna nijansa.
~ Milk Chocolate ( mat) ~ svetla braon nijansa.
~ Semi ~ Sweet ~ (mat) ~ tamno braon boja.



~ Haute Chocolate~ ( sedefasta) ~ tamna braon nijansa sa zlatnim odsjajem.
~ Strawberry Bon Bon ~ ( mat) ~ svetlo roze boja.
~ Cherry Cordial ~ ( mat) ~ burgund nijansa.
~ Black Forest Truffle~ ( sedefasta) ~ tamno ljubicasta nijansa sa zlatnim podtonom.
~ Candied Violet ~ ( sedefasta) ~ tamno ljubicasta boja sa roze podtonom.
~ Triple Fudge~ (mat)~ tamna braon nijansa, skoro crna. 
~ Amareto ~ (sedefasta)~ braon nijansa sa roze~ zlatnim podtonom.
~ Champage Truffle~ (sedef) ~ svetlo roze nijansa, koja je savrsena i kao hajlajter.



                                                                ~ Izgled senki~




Sam kvalitet boja varira, neke su vise, neke manje pigmentovane, ali svakako nema vecih odstupanja.Senke na kapcima i bez baze imaju tu punu boju, i jako su dugotrajne, ali ukoliko zelite da pojacate intenzitet istih, svakako moze koristiti i bazu.Ovu paletu jako volim, jer su sve senke poprilicno neutralne, i namenjene za kreiranje kako dnevnog, tako i vecernjeg look.Veoma se lako blendaju, nadogradjuju, i zaista mislim da su zahvalne i za koriscenje i u profesionalne svrhe.



Ova paleta je  odlican izbor za vecinu devojaka, jer je potpuno upotrebljiva, stoga ne morate bacati novac na milion drugih  ciji je kvalitet manji.Smatram da ukoliko ste u mogucnosti, bolje izdvojite malo vise novca, i kupite nesto sto ce vam trajati, i sto ce te redovno koristiti, a ciji je kvalitet na jako visokom nivou.


Ja sam ovom lepoticom odusevljena, do te mere da sam sve svoje palete razdelila drugarica i zadrzala samo ovu.Nisam imala u planu da je kupim, ali sam se na kraju predomislila, i ne zalim zbog toga.

Ovu paletu mozete nabaviti u svim Sephora parfimerijama, i cena iste je 6200 dinara.

                                                          To bi bilo sve za ovaj post..?
                                                    Da li volite Too Faced proizvode?
                                          Da li ste probale ovu paletu, i sta mislite o njoj?
                                                              Do narednog posta.:)
                                                                            MiMi..:***

22 коментара:

Olival marmelada za ubrzano tamnjenje

уторак, август 18, 2015 prettyandstylish 2 Comments



Cao drage moje..:)

Mozda je malo kasno za ovaj post, obzirom da je leto vec na izmaku, no nisam zelela da se isto zavrsi, bez da pomenem ovaj proizvod, kojim sam apsolutno odusevljena.Naime, vec ste iz naslova mogle da vidite da se radi o Olival marmeladi  za ubzano tamnjenje, a ukoliko zelite da saznate nesto vise o njoj, nastavite da citate post.





Radi se o lagano toniranoj marmeladi za telo, koja je namenjena svim osobama koje zele bronzanu boju koze, i ubrzano tamnjenje.Dolazi u pakovanju od 250 ml, i sadrzi kompleks prirodnih ulja oraha, sargarepe i kakaovca.Zbog tih sastojaka, proizvod moze ostaviti tragove na odeci, stoga treba obratiti paznju.Isti ne sadrzi UV filtere.






O ovom proizvodu sam dosta slusala, no do skoro se nije mogao nabaviti kod nas.Kada je konacno stigao, zaista sam pozelela da ga probam, i da vidim da li stvarno radi to sto obecava.Naime, struktura ove marmelade je jako gusta, ali barem  meni nije nimalo lepljiva .Lako se nanosi, i mada je koza ne upije do kraja, nije mi ostavila tezak osecaj na istoj.Uz to,  fenomenalno mirise, pa bi to bio jos jedan plus.Potrebna vam je mala kolicina prilikom nanosenja, tako da je ovaj proizvod, nesto sto ce potrajati.




Da li je ovaj proizvod zaista efekasan? U mom slucaju se pokazalo da jeste.Naime, ja prirodno imam jako svetao ten, i nikada ne mogu da pocrnim, obicno pocrvenim, i tu je kraj.Pritom, na samom startu leta mi se pojavila uzasna alergija na sunce, tako da sam bila skepticna kako ce ovo gunkcionisati.Zelim da istaknem jos jednom da ovaj proizvod ne sadrzi zastitni faktor, i preporucujem da ga nikada ne nanosite bez istog. .Ja uvek prvo nanesem kremu sa visokim zastitnim faktorom ( vi ga prilagodite svojim potrebama), pa tek nakon nje ovaj proizvod.Tako u mom slucaju najbolje funkcionise, i savetovala bih da svi tako radite.

Koriscenjem ove marmelade, dobijem boju nakon  par sati, za koju bi mi inace trebalo mnogo vise dana, i pitanje je da li bi ista uspela da se formira.Tako da sam zadovoljna rezultatom.

                                                        ~ Sastav i izgled ~



Stvar koja mi se ne dopada, i koju sam primetila tek kada sam uzela proizvod jeste jedan od sastojaka, koji  se nalazi na prvom mestu.Rec je o Petrolatumu, koji se izmedju ostalog nalazi u vecini ovakvih proizvoda, i koji bi mogao da pravi probleme devojkama cija je koza sklona nesavrsenostima, poput mitisera i bubuljica.U mom slucaju, nista se od toga nije desilo, ali primetila sam da vecina devojaka ovom proizvodu zamera bas to.Tako da ukoliko je vase sklona upravo ovim problemima, ne bih vam preporucila ovaj proizvod.





Sve u svemu, ja sam jako zadovoljna kakoisti funcionise i mislim da je dobar izbor za sve devojke koje zele da brzo formiraju bronzanu boju, ali ne preporucujem da ga koristite bez kreme sa zastitnim faktorom.Cena ove marmelade je oko 1200 dinara, i mozete je naci na svim Dm policama.



                                              To  bi bilo sve za danas..:)


        Da li ste probale ovaj dzemic, i sta mislite o njemu? Da li ga preporucujete ili ne?
                                              Do narednog druzenja..:)
                                                      MiMi..:***

2 коментара:

Garnier Essentials Eye Make Up Remover

недеља, август 16, 2015 prettyandstylish 10 Comments


Cao drage moje..:)


Izuzetno volim da iznova i iznova isprobavam proizvode za uklanjanje sminke, a ove koji nam Garnier nudi su mi medju favoritima.Vec sam koristila njihovo dvofazno sredstvo, koje je namenjeno takodje uklanjanu sminke sa ociju, no kada sam ga potrosila, na redu je doslo ovo.Ukoliko zelite da saznate nesto vise o ovom proizvodu, nastavite da citate post..:)



Dolazi u pakovanju od 125 ml, i akcenat na ovaj proizvod stavlja upravo taj ekstrakt grozdja, koji se u samom sastavu nalazi.Miris proizvoda je izuzetno blag, samim tim i prijatan, i ne zadrzava se dugo na kozi.Proizvodjac navodi da je ovo sredstvo namenjeno i osobama sa osetljivom okoloocnom zonom, kao i da je isti idealan za uklanjanje vodootporne sminke.


                                                                          ~ Sastav~





Sto se mojih utisaka tice, mogu reci da se ovaj proizvod pokazao kao poprilicno dobar, osim ako izuzmemo jednu stavku, o kojoj cu malo kasnije.Samo sredstvo je veoma blago, ali pritom dovoljno jako da vam ukloni sminku bez preteranog trljnja, i to ga cini pogodnim za osobe sa osetljivom kozom ociju.Da bi ste uklonili potpuno sminku, potrebno je da nanesete malo vise proizvoda, i taj proces ponovite dva puta.Nakon tih koraka, zaista mozete videti da  je ista  potpuno uklonjena.Meni nije izazvao  alergije, ili pak iritacije.Takodje, ja kao neko ko ima suvlju okoloocnu zonu, mogu da vam potvrdim da je nije dodatno isusio.Stoga mislim da je sjajan preparat, kako za osobe sa suvljom, tako i za one cija je okolocna zona normalna ili masnija.



Jedina stvar koja mi se nije dopala, ali koju nisam ni ocekivala da ce raditi, je uklanjanje vodootporne sminke.Malo je proizvoda ovog tipa koji su dovoljno jaki da je uklone, i uglavnom bar ja za to koristim dvofazna sredstva.Ulje u njima potpomaze da se ista bolje razgradi i ukloni.




Ovaj proizvod mozete nabaviti u svim drogerijama, apotekama ili vecim marketima, i cena mu zavisno od mesta varira izmedju 400 ~ 600 dinara.


                                              To bi bilo sve za danas..:)
                             Da li ste probale ovaj proizvod, i kakvo je vase misljenje o njemu?
                      Kako vam se generalno dopadaju Garnier proizvodi za uklanjanje sminke?

                                              Do narednog posta..:) MiMi..:***

10 коментара: