субота, април 26, 2014 prettyandstylish 0 Comments

                 CRVENI RUZ NA USNAMA..:)
Da li postoji ista privlacnije od crvenog ruza na usnama.
Crveni ruz je nezaobilazan u svakom malo elegantijem izdanju mejkkapa,ali i seksipila svake  dame.On je jedan od zastitnih znakova poznatih svetskih lepotica.Isto tako moze se nositi svakodnevno,u bilo kojem godisnjem dobu samo treba znati kako.Crveni ruy je klasik svakog mejkkapa,ali vecina zena se ne oseca hrabrom da ga nosi.Da bi na svima lepo izgledao potrebno j eodabrati pravu boju koja ide uy svaki oblik usana.
za pravilno nanosenje potrebno je pratiti sest zlatnih pravila..
1.Pronaci pravu nijansu koju poredite sa vasom prirodnom bojom usana.
2.USkladiti sa tenom i bojom kose..
Devojkama sa tamnijom kosom i tenom pristaju koralne i smedje nijanse ovog karmina,plavusama bakarne ,a devojkama svetlije puti ,nijanse boje vina,sljive i jarka nijansa crvne.











 33.PRiprema usana.
Crveni ruz najbolje stoji na glatkim usnama tako da prethodno treba uraditi detaljan piling.Pre nanosenja staviti na usne tecni puder,olovku,i korektor u uglovima usana kako bi sprecilo nastajanje mrlja..

4.4.Nezni meke up..
Kada na ocima imamo jacu sminku najcesce koristimo ruz svetlijih tonova.Isto pravilo vazi i za crveni karmin.Kada ga nanosimo ,na ostatku lica treba staviti neutralni meke up kako bi u prvi plan dosle usne.
5.Fiksiranje karmina..
Da bi vam boja duze trajala posle nanosenja preko parceta jednoslojne maramice puderom u prahu fiksirajte karmin..Na taj nacin uklanjate visak i sprecavate razmazivanje.Sjaj karminu mozete dati nanosenjem bezbojnog sjaja ,naravno ako olite to.
6.Pomesajte nijanse
Ako vam se ne svidja nijansa koju imate ,nemojte je bacati nego iskombinujte vise da bi dobili odgovarajucu..

Nadam se da ce vam se svideti i da ce te isprobati ovo..:)

0 коментара:

петак, април 25, 2014 prettyandstylish 0 Comments

    FLORALNI PRINT....

Floralni print je jedan od veoma hvaljenih i primenljivih komada odece.Ove godine je opet in , a cvetni dezeni mogu se nositi  kako u leyernoj tako i elegatnoj varijantni.Veoma ga je lako kombinovati ,i svaki jednobojni komad garderobe moze uciniti zaista lepim i posebnim.Ja najvise volim da nosim jednbojne pantalone koje uparim sa nekom floralnom majcom ili sakoom.Takodje i suknje i sorceve koje obozavam.A posto nam se leto blizi savetujem vam da nabavite svoj omiljeni cvetni komad i osvezite vas izgled.Ako jos uvek nemate svoju omiljenu haljinicu sa ovim deyenom,trk u soping,i nabavite komad koji ce vas uciniti srecnom i koga ce svi primetiti.






 



a za one koji ne vole garderobu cvetnog dezena ,a zele nesto u svom garderoberu nesto takvog dezena ,uvek mogu da kupe neke cipele ili akcesoar kojim ce osveziti luk ovog proleca.
:)

0 коментара: