Godisnji favoriti ~ 1 deo

уторак, јануар 05, 2016 prettyandstylish 22 Comments

Cao drage moje..:)
Kako se 2015. godina zavrsila, red je da sumiram utiske i kazem par stvari o proizvodima koje sam otkrila, volela i rado koristila.Danasnji post posvecujem dekorativi, a u narednim redovima imacete prilike da jos jednom procitate nesto o proizvodima koje sam u par navrata i pominjala na svom blogu.



Krenucu od proizvoda za lice i tu bih izdvojila Baby skin prajmer i Bourjois 123 CC kremu.
Prajmer je na vodenoj bazi sto je meni jako vazno, jer ne volim silikonske, fino zagladi kozu, umiri crvenilo i ono sto je najbitnije drzi sminku celi dan.
Kada govorim o CC kremi, zaista je najbolja od svih koje sam do sada probala, jer joj je struktura izmedju kreme i pudera, odlicno pokriva, ali nije preteska na licu, i ne izgleda kao maska na istom.


Pomenucu naravno i Nyx paletu korektora i proizvoda za konturisanje, koja je po meni jako kvalitetna i mislim da se isplati.

Sto se bronzera tice izdvojicu dva, i to su Bourjois cokoladni bronzer, i Flormar Terracotta Powdwer. Cokoladni bronzer sam vise koristila u letnjem periodu, jer ima narandzastih podtonova, pa zimi na mojoj bledoj kozi ne izgleda najbolje.Savrseno se blenda i jako je postojan.
Flormar bronzer vise koristim u ovim zimskim danima, pritom ima i ovaj deo sa hajlajterom koji je fenomenalan, tako da sve preporuke za ove proizvode.


Ove godine sam jako volela i Aura Illuminate Me tecni iluminator, koji koristim samostalno ili ga dodajem u svoju cc kremu.Da kozi prirodan i zdrav sjaj, ne izgleda vestacki, sto je bilo dovoljno da zavolim ovaj proizvod.


Sto se tice proizvoda za oci  ne bih mnogo pricala jer je ubedljivi favorit Too Faced Chocolate Bar paleta. Pominjala sam je mnogo puta na svom blogu,najbolja paleta ikada po mom misljenju, i ukoliko trazite dbru paletu neutralnih boja, a zelite da izdvojite vise novca, ovu vam toplo savetujem.


Sto se maskare tice, ovo je jedna koju sam probala pred sam kraj godine, ali to je bilo dovoljno da nadmasi sve one od pre.Rec je o Benefit they ^re Real maskari, koja savrseno istakne trepavice i da im izgled vestackih.Uskoro vise o njoj u nekom narednom postu..:)


Za kraj su na red dosli i proizvodi za usne i tu su moji favoriti definitivno tecni karmini brenda Aura i Bourjois.Izdvojila sam ove dve nijanse, ali i ostale koje sam probala su me apsolutno odusevile.Pocevsi od postojanosti, pigmentacije, preko dugotrajnosti, zaista nemam zamerke.



I to bi bilo sve za ovaj post..:)


Da li imamo zajednickih favorita..?

Do narednog posta..:) Mimi..:***



22 коментара:

Aura Eyeliner Pen Black & Perfect

недеља, јануар 03, 2016 prettyandstylish 13 Comments

Cao drage moje..:)

Ajajnera nikada dosta, bar je u mom slucaju tako.Volim ih sve, pocevsi od onih u olovci preko onih u gelu, no nekada su mi oni koji dolaze u vidu flomastera dosta zgodniji za upotrebu.
Posto sam potrosila svoje zalihe, odlucila sam da je vreme za novi, a kako je Aura brend koji nudi veliki izbor ajlajnera ove vrste, ucinilo mi se da ce mi neki odgovarati.




Dolazi u vidu flomastera, sa tankim , preciznim i veoma savitljivim vrhom.To me je na prvu oborilo, jer je to nesto sto ocekujem od ajlajnera.Nakon prvih par nanosenja bila sam malo reci odusevljena.Odlicna pigmentacija, lako klizi, pa uz to i veoma dugotrajan na kapcima.


Ali, moje razocaranje je nastupilo onoga trenutka, kada je isti posle samo par upotrebe poceo da bledi, te je linija koju sam iscrtala pocela da bledi na pojedinim mestima, sto je naravno zahtevalo dodatne popravke.To me je jako rastuzilo, jer sam bila ubedjena da je ovo najbolji ajlajner ovog tipa, koji je pritom i jako pristupacan.


Drago mi je sto misljenje o istom nisam iznela posle prvih par upotreba, jer bih se sigurno razocarala sto sam nekome preporucila los proizvod.Nazalost, iz ove perspektive, savetujem vam da ga zaobidjete.



To bi bilo sve za ovaj post..:) 

Da li ste probale ovaj ajlajner, i kakva su vasa iskustva sa istim?
Do nednog posta..:)

MiMi.:****

13 коментара: