Recenzija: Balea zastitni sprej za kosu

субота, октобар 11, 2014 prettyandstylish 2 Comments

Cao devojke...:-)
Danasnji post posvecujem jos jednom Balea proizvodu, i kao sto ste mogle da procitate u naslovu rec je o zastitnom spreju za kosu.:-) Ako vas zanima nesto vise o ovom proizvodu, kao i to kakav je utisak ostavio na mene, procitajte tekst do kraja.







PAR RECI O PROIZVODU  


Rec je o proizvodu iz Trend up kolekcije,koji  dolazi u beloj bocici  sa roze rasprsivacem.U bocici se nalazi 200 ml proizvoda, pa uzmite u obzir da ce vam potrajati.Veoma je prijatnog mirisa koji me podseca na zvake, tako da mu je to kod mene veliki plus.Po recima proizvodjaca ovaj sprej stiti kosu od toplote do 200 stepeni, pri feniranju, peglanju, i uvijanju .Takodje cini kosu glatkom i sjajnom.


NACIN UPOTREBE

 Sprej naprskati na mokru kosu, kao i pre same upotrebe fena ili prese.Kosu lepo rascesljati kako bi se sprej ravnomerno rasporedio.




SASTAV







MOJI UTISCI
 


Kada sam pocela da ga koristim, pomislila sam da cu se razocarati, jer nisam primetila da nesto posebno uradi kosi.Nisam neko ko redovno koristi peglu, fen, i figaro ali svakako da imam neka ocekivanja kada koristim proizvod ovakvog tipa.Od kada sam ga nabavila proslo je tri meseca i tek sada vidim prve rezultate.Lepo zagladi dlaku, da kosi sjaj i omoguci joj  lakse rascesljavanje.Ja nemam mnogo veliki problem sa suvim krajevima, pa vam ne mogu tacno reci da li je uticao na njih nesto posebno.Svakako da nije los proizvod, i mogu reci da sam poprilicno zadovoljna.Za proizvod ovog ranga i po ceni od 300 dinara,svakako ga vredi isprobati.




I to je sve za danas.:)

Interesuje me da li ste probali ovu prskalicu, i kakvi su vasi utisci o njoj.?
Ocekujem vase komentare..:)

MiMi..:)






2 коментара:

Neutrogena Visibly clear daily scrub

четвртак, октобар 09, 2014 prettyandstylish 2 Comments




Cao svima..;)
Danasnji post posvecujem jednom od svojih septembarskih favorita, i rec je Neutrogena skrabu za lice.Ako vas zanima nesto vise o ovom proizvodu predlazem vam da tekst procitate do kraja.;)



 


Reci proizvodjaca

Svakodnevna piling kupka za efikasno otklanjanje mitisera.Sprecava njihovo nastajanje.Mikro granule otklanjaju mrtve celije koze, dubinski ciste pore i sprecavaju pojavu mitisera.Dolazi u tubi sa jakim plasticnim poklopce i u sebi sadrzi 150ml proizvoda.Skrab je dermatoloski testiran.






Izgled


Skrab je kremaste  strukture sa primesama sitnih narandzastih cestica.





Upustvo za upotrebu:

Svakodnevno naneti na mokro lice, nezno umasirati, narocito u podrucjima na kojima ima mitisera.Isprati mlakom vodom.Izbegavati predeo  oko ociju.







Moji utisci

Slobodno mogu reci da su mi Neutrogena proizvodi, medju omiljenijim kada je nega lica u pitanju.Dosta sam ih isprobala, i zaista sam uvek maksimalno bila zadovoljna rezultatom.Sto se samog skraba tice bez lazne skromnosti mogu reci da je odlican, i da je njegovo koriscenje prijalo mom licu.Zasluzeno hvaljen proizvod.Dopada mi se sto je skrab sitan, i nimalo agresivan te je samim tim pogodan i za osobe sa osetljivom kozom.Ako ste u potrazi za skrabom koji ce odgovarati vasoj problematicnoj kozi, onda je ovo svakako proizvod za vas. Nakon upotrebe, koza nije isusena kao kod vecine slicnih proizvoda, vec je na dodir veoma meka i barsunasta.Veoma lepo ispolira lice, i to je ono sto mi se stvarno mnogo svidja kod njega.

Na pakovanju ovog skraba je naznaceno da jednom upotrebom uklanja sve mitisere, i to je cinjenica sa kojom se nebih u potpunosti slozila.Dosta ih izbledi i ucini manje vidljivim, ali ih ne ukloni  jednom upotrebom.Ja nemam mnogo mitisera, ali svakako ono malo sto ih je bilo ukloni nakon desetak upotrebe.
Iako proizvodjac navodi da je proizvod koji se svakodnevno koristi, ja to nepraktikujem, jer smatram da skrab nije nesto sto treba svakodnevno da se koristi.Mislim da je tri puta nedeljno sasvim dovoljno.

Jos jednu stvar koju bi mu zamerila, jeste miris, koji je veoma jak i meni nimalo prijatan.Na kozi se ne zadrzava dugo, pa ako i vi kao i ja niste zadovoljni mirisom, onda nemate razloga za brigu.Jedino to zameram Neutrogena proizvodima.Ostalo sve je odlicno.Svakako po ceni od 700 dinara vredi isprobati ovaj skrab.




I to je sve sto se tice ovog proizvoda.Nadam se da sam vam ovim tekstom pomogla da se odlucite, da li da kupite ovaj proizvod ili ne.

Da li ste imali iskustva sa ovim proizvodom, i kakoav je utisak na vas ostavio.?
Do narednog posta..:)
Mimi..:)


































Moji utisci


2 коментара:

Beauty news

уторак, октобар 07, 2014 prettyandstylish 0 Comments

Cao svima..:)

Danasnji post posvecujem svim beauty proizvodima koji su se u poslednje vreme   pojavili i u Srbiji.:) Ako vas zanima sta se to novo moze kupiti  sada i kod nas , nastavite da citate..:)


~1~ LABELLO LIP BUTTER

 Ovaj proizvod vec duze vreme postoji na stranom trzistu, i svi oni koji su nekada putovali van Srbije su imali priliku da se susretnu sa njim i da ga  isprobaju.Ovi proizvodi su dostupni u svim Lily drogerijama, ali nazalost kolekcija je limitirana.Ukoliko zelite da ovaj lip butter bude deo vase kolekcije, brzo u Lily.
Cena ovog slatkisa je 250 dinara.




~2~ MAYBELLINE COLOR DRAMA INTENSE VELVET LIP PENCIL

Proizvod kome se mnogo radujem, i koga jedva cekam da se dokopam.Ovim putem zelim da se zahvalim Ani Jankovic sa bloga Ana 2 cats  koja mi je ulepsala dan svojim videom i cenjenicom da se konacno mogu naci i u Srbiji..Olovke dolaze u 10 nijansi, gde svako moze naci onu koja mu se dopada. Olovke mozete naci u Lily drogerijama.Cena jedne je 250 dinara.









 







~3~M.A.C.~ 

M.A.C. je izbacio limitiranu kolekciju senki pod nazivom A Novel Romance, gde dominiraju neutralne nijanse. Prema recima proizvodjaca, senke su dosta pigmentovane, postojane, i savresene za kreiranje najrazlicitijih jesenjih mekeup lookove.Sobzirom da je m.a.c. u pitanju, nista manje nismo ocekivali.
Cena jedne senke je 1700 dinara.


 
 ~4~ AVON ,,BIG & DARING,, MASKARA


Svi oni koji su deo Avon tima su se vec susreli sa njom.Po recima proizvodjaca maskara cini trepavice i do 6x guscim, bez grudvica i razmazivanja. Cetkica maskare je zakrivljena , te samim tim odgovara prirodnom obliku oka. Cena ove maskare je 599 dinara i mozete je poruciti u Avon katalogu.




 ~5~ AVON LUCK PARFEM~

Noviteta u Avonu nikada dosta. Jos jedna beauty novost je svakako pojava Avon Luck parfema koji predstavlja poznata svetska teniserka Marija Sarapova. Zenstvene note osvezavajucih citrusa i cveta ,,kraljica noci,, kao i drvenaste note, svakako je nesto sto ce vecinu vas privuci.Tako da ako ste ljubitelj ovakvih aroma, vreme je da nabavite ovaj parfem. Cena parfema je 2350 dinara.




~6~BENEFIT PUSH UP LINER


Ako pratite strane blogove sigurno ste milion puta vidjali ovaj ajlajner.Savrseno ukoso secen vrh, odlicno prijanja uz oko.Uz to same mozete da odredite debljinu linije koju zelite da iscrtate.Dobra vest je da se i kod nas pojavio i to u Sephora parfimeriji po ceni od 3300 dinara.













~7~ LOREAL OMBRE PURE BY COLOR RICHE

Rec je o mono senkama koje su mekane, lake za nanosenje, sa gelpuderastom tehnologijom.  Dolaze u devet nijansi, i svojoj bogatom bojom daju intezivan rezultat.



 



~8~ FA GEL ZA TUSIRANJE SA GRCKIM JOGURTOM

I sada jedan novitet za sve ljubitelje grckog jogurta.Ne, nije rec o hrani ovo je mnogo bolje.Radi se o Fa gelu za tusiranje sa grckim jogurtom i ekstraktom cveta badema koji ce vama i vasoj kozi dati poseban ugodjaj. Ovo je samo jedan od predstavnika Fa jogurt kolekcije, koga mozete naci u svim drogerijama i vecim marketima po ceni od 180 dinara.

 













 

*sve slike su preuzete sa interneta*

I to bi bilo sve sto sam ja izdvojila  kao novitete ove sezone.Nadam se da su vam se dopali.

Da li ste probali neke od ovih noviteta, i kakvi su vasi utisci?
Do sledeceg posta..:)
MiMi..:)


0 коментара:

SEPTEMBER FAVORITES

недеља, октобар 05, 2014 prettyandstylish 10 Comments

Nekoliko skokova kroz ne tako savrseno prolece, par suncanih dana u ne tako toplom letu, i konacno smo dosli do jeseni.Jos uvek ne mogu da verujem.Ova godina je naprosto proletela, i ni sama ne znam kako dosli smo do oktobra.No dobro, da ne duzim previse, danas vam pisem o proizvodima koje sam volela i najvise koristila proteklog meseca..:)





PREPARATIVNA KOZMETIKA


Ovog meseca je i nemam puno, svega  tri proizvoda,ali vredna.






Neutrogena skrab za lice

Moja ljubav prema Neutrogena proizvodima ne prolazi.Odlican skrab namenjen uklanjanju mitisera.Veoma sitne cestice skraba, nimalo agresivne za kozu.Zaista  je lepo ocisti , i osvezi , a pritom je neisuje. Cena proizvoda je oko 800 dinara.Ukoliko zelite da napisem detaljnu recenziju o njemu ,stavite mi to u komentarima da bih znala..:)




Fitoval sampon protiv peruti i opadanja kose

Ako pratite moj blog ,znate sigurno da sam u jednim od prethodnih postova pisala o Fitoval kapsulama koje su mi dosta pomogle.Posto je ovo doba kada kosa zna da opada, da se stvar ne bi otrgla kontroli ,resila sam da preventivno probam neki sampon protiv opadanja, koji do sada nisam koristila.Ovaj mi je super ,jer je stopirao opadanje moje kose ,i uz to sprecio da se brzo masti.
Cena je oko 600 dinara.



Kapi sa argaranovim uljem

Svi oni koji su nekada bilo sta narucivali iz Avona ,vrv znaju za ove kapi.Ja sam davno koristila one zelena sa kojima sam zaista bila zadovoljna.Ove su apsolutno odlicne, podjednako kao i one zelene.Krajeve kose ucine zaista mekanim, i svakako ih vredi probati.Cena varira od kampanje do kampanje,ali nikada ne prelazi
600  dinara.



DEKORATIVA:)


Takodje samo tri proizvoda, ne znam stvarno zasto tako malo.




NYX butter glos u nijans Ekler

Ovog meseca sam ga bukvalno svaki dan nosila.Prelepa rozikasta boja, koja se uz sve slaze.Iako nisam ljubitelj sjajeva,jer uvek imam osecaj da ce biti grozni i lepljivi, ovaj me je definitivno  kupio.
Cena je oko 550 dinara.



ESSENCE LAK ZA NOKTE

Mada su me neutralne nijanse lakova oduvek vise privlacile, ova boja me uvek asocira na jesen ,i zato sam je najvise i nosila.Veoma pigmentovan lak ,na noktima ostaje oko 5 dana i potrebna su vam dva sloja da bi ste dobili definisanu boju.Cena je oko 250 dinara.






MAYBELLINE  BIG EYES MASKARA


O njoj ste mogli da citate ovde .Znate koliko sam odusevljena njom ,tako da nije ni cudo sto se nalazi u favoritima..:)





I poslednji favorit proteklog meseca je Avon Luck parfem.
Da mi je neko rekao da cu se jednog dana zaljubiti u parfem koji je cvetno ~ vocne kategorije nikada mu ne bih verovala.Kada sam dobila testere ovog parfema, u prvi mah sam pomislila da je grozan, ali kada sam pocela sve vise da ga mirisem, zaljubila sam se u njega.Dobila sam ga za 10 dinara (jeeeee), i jedva sam cekala da mi dospe u ruke.Prelep parfem, preslatko pakovanje, zaista nemam reci.:)Mozete ga naci u Avon katalogu ,i cena je oko 2100..:)






I to bi bilo sve..:)
Nadam se da ste uzivali..:D

Da li se medju mojima, nasao i neki vas favorit..?
MiMi..:*
 

 
 



10 коментара: