Avon mini new in # 2

четвртак, децембар 18, 2014 prettyandstylish 6 Comments

Cao drage moje..:)
Za danas sam vam pripremila drugi po redu mini new in  iz Avona, pa ako vas zanima sta sam ja to kupila nastavite da citate.

Ovoga puta sam kupila par proizvoda, od kojih sam vecinu isprobala, pa cu vam nesto ukratko reci o svakom.

Avon bubble bath Winter Rose

  Obozavam proizvode ovakvog tipa, jer su mi super za vreme kada zelim da posvetim sebi.Ja sam u dusi dete i takve stvari su mi jako zabavne.Ovaj proizvod ima prelep miris zimske ruze, veoma slatkat, osvezavajuc i pravi lepu penu tako da je to plus.Uz to dolazi u prelepoj bocici od 250 ml, koja je skroz u novogodisnjem fazonu, zbog cega jos vise volim ovaj proizvod. Cena 169 dinara.



Avon Super Shoock gel ajlajner


Jedni od proizvoda koje cak i profesionalni sminkeri  hvale, i zaista sa razlogom.Ja sam se odlucila za srebrni i crni, jer su oni nesto sto uvek zatreba, a narocito crni, koji je meni neizostavan u svakodnevnoj make up rutini.Dugo sam ih trazila, i zaista sam u jednom trenutku mislila da su ih skroz povukli iz ponude, ali srecom nisu.Veoma pigmentovan proizvod, lako se nanosi i razmazuje, i kako ga nanesete, tako stoji celi dan. Cena 400 dinara.

Luxe karmin u nijansi Runway Plum                                      

Luxe karmin je moje najvece razocarenje.Proizvod koji definitivno ne vredi 800 dinara, jer su svi Avonovi karmini bolji od ovog, a ova kolekcija vazi za jednu od boljih i najskupljih.Ja se sa tim nikako necu sloziti.Boja u katalogu je potpuno razlicita od boje koja je meni stigla, ali  dobro i ova nije losa, mada je sve samo ne ljubicasta.Ok da ne bude sve crno o ovom proizvodu, recicu da je pakovanje je veoma lepo,  karmin se lako se razmazuje, veoma je hidratantan, ali sve ostalo nije.Lose je pigmentovan, treba par puta da ga  namazete kako bi ste dobile neku boju, i postojanost je nikakva.Ali obzirnom da je kremasta struktura to i nije nesto sto mnogo zameram.Ali kao sto sam rekla, postoje mnogo bolji Avon karmini od ovoga, a koji su pritom duplo jeftiniji..



Essential balm peach and cotton

Veoma hvaljeni balzami, sa razlogom.Prelepo mirisu,lepo neguju i dosta ce vam potajati.Cena 129 dinara.

                       
                   
 Avon Stardust u nijansi Plum
 
I za kraj veoma popularan teksturni lak.Ja sam se opredelila za jednu nijansu cisto da isprobam, i mnogo mi se dopao. Savrsen je.Cestice koje prave strukturu nisu previse krupne, pa vam se nece kaciti za kosu i odecu.Pigmentacija je odlicna,  jedan sloj vam je dovoljan, i susi se bukvalno za minut.Odusevljena sam ovim lakom, i svakako cu nabaviti jos po koju nijansu.


              I to bi bilo sve.:)

            Nadam se da ste uzivale.:)


                  Da li ste probale neke od ovih proizvoda, i kakvi su vasi utisci? 


                                        Do sledeceg posta..:)

                                           MiMi..:*
                            

 

6 коментара:

Avon Dazzling Moments skrab i losion za telo

понедељак, децембар 15, 2014 prettyandstylish 0 Comments

Cao svima..:)
Kao sto sam vam danas najavila, na blogu ce te moci da citate tekst o proizvodima koje sam par puta kroz prethodne tekstove pominjala, a rec je o Avon Dazzling Moments skrabu i kremi za telo.Ukoliko pratite moj blog sigurno ste u mojim proslomesecnim favoritima, mogle da procitate da su mi se ovi proizvodi dopali,
 mada skrab malo vise .Ukoliko zelite da saznate sve o ovim proizvodima, predlazem vam da procitate tekst do kraja.:)



Avon Dazzling kolekcija se od skoro moze naci u katalozima, i zajedno sa ova dva proizvoda dolazi i toaletna voda, o kojoj necu sada pisati.Uglavnom u setu je cena bila oko 1200 dinara, dok se u aktuelnom katalogu moze svaki proizvod individualno kupiti.


Oba proizvoda sadrze po 150 ml, i dolaze u prelepim praznicnim pakovanjima.Miris celog seta je slatkast, i dosta podseca na miris zele bombona, tako da ukoliko volite ovakve mirise, svakako ce vam ovi proizvodi dobro doci.



Kada je rec o skrabu mogu reci da je  gust, i da se dosta tesko istiska iz tube, ali je svakako proizvod za koji se treba malo pomuciti.Cestice pilinga su jako krupne, ali nimalo agresivne za kozu. Veoma lepo ispoliraju povrsinu koze, i stvarno imate osecaj da ste se resili svih mrtvih celija.Ja volim takvu vrstu pilinga, jer radi upravo ono sto treba.Pored toga sto lepo ispolira kozu, takodje na njoj ostavlja  prijatan miris, koji vas nece gusiti, ali svakako ce te ga osecati do narednog tusiranja.



Losion  je nesto sto me je pomalo razocaralo. Po strukturi dosta podseca na sufle za telo, biserno bele je boje, i veoma  lagan.Koza ga upija veoma brzo, jer nije nimalo masan, tako da ukoliko ste medju onima koji ne vole da cekaju da im se losion  upije u kozu, ovo je odlican izbor.Takodje miris je predivan, i jedno duze vreme ce se zadrzati na kozi, za razliku od ostalih krema za telo iz Avona, ciji miris uglavno brzo ispari.E sad,  zamerka je hidratacija.Hidrira kozu, ali ne u toj meri koliko joj je zimi potrebno.Mislim da nije za one devojke koje imaju bas suvu kozu, jer im nece pruziti ono sto ocekuju. Moja koza je pomalo suva u toku zime, tako da ova krema jedva uspeva da je hidrira, i  obicno posle nekog vremena, posegnem za nekim drugim proizvodom, koji ce bolje delovati.Odlicno bi odgovarao devojkama cija je koza normalna, i koja ne zahteva preteranu hidrataciju.Svakako nije los proizvod, ali nije najidealniji za ovo doba godine.




Izgled proizvoda:

 
Sve u svemu, pilingom sa odusevljena, kremom manje vise, ali su stvarno jedni od boljih kataloskih proizvoda.Kao sto sam vam u uvodu rekla, mozete ih pogledati i naruciti u Avon brosurama.



I to bi bilo sve..:)

           Da li ste probale ove proizvode, i kakvi su vasi utisci.? Koji je vas omiljeni piling i losion za  telo..?



                                                           Do sledeceg posta..:)
                                                                      MiMi..:*

0 коментара: