Summer Makeup

субота, мај 31, 2014 prettyandstylish 0 Comments

Kao sto i same znate leto se blizi ,i sigurno tada zelimo da izgledamo najbolje sto mozemo.Sminka stvarno leti zna da optereti lice i da ga ucini preteskim.Zato vam dajem nekoliko saveta da to izbegnete ,a da opet izgledate savrseno.

1.Koristite dobru bazu za lice jer ce vam ona duze drzati sminku i spreciti njego razmazivanje.
Moja jedna od omilojenih je iz Benefit  jer stvarno sa njom postizem super efekat.
2 stvar je BB krema koja nije teska kao puder i savrseno pokriva.Moj izbor je trenutno Garnierova BB krema koju najvise koristim i preko godine.


3.Fix puder koji ce vam matirati lice i spreciti visak sjaja.Ja koristim Rimelov Stay mat koji potpuno odgovara mom tipu koze.


4.Rumenilo
Po meni jedno of najboljih je rumenilo iz Nyx koje vam daje tu savrsenu letnju boju tena i cini lice zdravijim na pogled.

5.Senka neutralnih tonova koja ce istaci vase oci ,ali vam nece delovati tesko.Ja koristim dve boje iz naked palete  virgini bak koje su stvarno dobra kombinacija za leto.

6.Maskara
Najbolje vodootporna posto se nece razmazivati.


7.Ajlajner
Takodje bi bilo najbolje da je vodootporan jer duze stoji i ne deformise vam oci.
Zapamtite da ako niste previse strucni sa ajlajnerom preskocite ovaj korak dok ne uvezbate.
Ja koristim Lorealov gel ajlajner koji se savrseno razmazuje i postojan je.

8.Karmin jarke boje
Posto je leto pravo vreme za eksperimente sa karminima ucinite to.Po meni su najbolji karmini jarkih roze  boja i najradije se za njih odlucujem.Trenutno stvari koje najbise volim su NYX karmini u olovci koji su neverovatni .Ne znam da li ih ima kod nas ,ali kada budu stigli isprobacu sve ostale nijanse.

Nadam se da su vam se dopali moji saveti i dace te isprobati..;)

0 коментара:

My night care face..:)

субота, мај 31, 2014 prettyandstylish 0 Comments

Cao drage moje.
Sada cu sa vama podeliti kako izggleda moja nocna nega lica i sta ja od proizvoda koristim.Moram da vam napomenem da neki od proizvoda jos nisu stigli kod nas ,tj ja ih kod nas nisam pronasla ,ali uvek mozete naci odgovarajucu zamenu za te proizvode.Nadam se da ce vam se svideti ovaj post..




1.Za mene prva stvar koja mi je najbitnija jeste da skinem su sminku sa lica kako bih mogla lepo da ga ocistim.
Od kozmetike za to koristim Pond clean klenser kojim dobro istrljam celo lice i zatim vlaznim maramicama uklonim svu sminku koja je ostala.Nisam sigurna da li je ima u Srbiji ,ali u svakom slucaju moze vam posluziti i najobicnija krema.Ja ovu godinama koristim i meni je fenomenalna.



22.Druga stvar koju koristim je Chanelov klenser koji apsolutno obozavam od prvog puta koda sam ga probala .Stvarno je fenomenalan jer ukloni sve necistoce u potpunosti i nije agresivan za kozu pa ga mogu koristiti i mladje devojke.


 3.Sledeca stvar je Neutroggena uje koje cisti ostatak maskare na ocima i sitnije pore.
Ovaj proizvod ima i kod nas da se nabavi malo je skuplji ,ali se isplati investirati u njega.

4.Sledeci produkt je Neutroggena skrab za lice sa mirisom grejpa kojim sam odusevljena jer savrseno cisti i koza je tako divna posle njega.Mirise na jedan od mojih omiljenih citrusa tako da je to jos jedan plus.
5.Loreal toner za lice
Duze vreme sam koristila Clinikov ali mi se koza vremenom zasitila i promenila sam ga.Mislim da  ovaj toner apsolutno parira prethodnom i da je fenomenlan sto se i na mom licu vidi.
6.Skrab za usne
Ja koristim skrab od Lusca jer je stvarno dobar i fantasticno mirise.:) Nazalos Lush je kod nas zatvoren ,ali ako imate nekoga ko nije iz Srbije mozete da ga zamolite da vam donese.
8.Lip balm
Veoma je bitan kao zavrski deo vase rutine jer hrani usne i daje im mekocu .Ja koristim klasicno labelo sa ukusom nara ,a na vama je da nadjete vas odgovarajuci.
:)




0 коментара:

субота, мај 31, 2014 prettyandstylish 0 Comments

Dobar dan svima..:)
Kao sto i sami znate vikend pred nama ce biti prilicno grozan,ali ne dopustite da vam to kvari dan.
Opustite se uz solju kafe i neke zanimljive knjige i casopisa i uzivajte.

0 коментара: