New in

уторак, април 12, 2016 prettyandstylish 6 Comments

Cao drage moje..:)


Odavni nisam pisala new in postove, no odlucila sam da u jednom tekstu objedinim sve proizvode koje sam dobila u poslednje vreme.O nekima sam vec pisala i pricala, o nekim a cu tek, no da ne duzim pocinjem sa postom..:)


Prva stvar  jesu ekstenzije kompanije Irresistible me, koje su mi stigle pre par dana, ali ih obozavam, i uskoro nesto vise o njima.



Od kompanije Soufeel sam sam dobila ovu predivnu narukvicu.Zaista jako kvalitetan nakit i ukoliko zelite da sebi udovoljite, ili jednostavno poklonite  nekome nesto ovako divno, topla preporuka za proizvode ove kompanije.


Od Smile Sciences kompanije sam dobila set za izbeljivanje zubica, koji sam istestirala i uskoro sledi recenzija.



Takodje jos jedan proizvod za testiranje juce je pristigao od kompanije Callas la divine, tako da jedva cekam da isprobam ovaj parfem.



Naravno, morala sam da obnovim zalihe svog omiljenog Eucerin ulja za kupanje, o kome je apsolutno svaka, ali svaka rec suvisna.



Kompanije Hedera Vita, cuvena po izradi prirodne kozmetike mi je poslala paket svoje prirodne kozmetike. Vise o proizvodima mozete citati u ovom postu.


Kako volim Balea proizvode za ciscenje lica, zelela sam da isprobam i ovo mleko sa kajsijom i za sada mi se svidja kako funkcionise.


Konjak sundjer je nesto sto nisam mogla da zaobidjem, jer o njemu svi pricaju.Vise o ovom proizvodu ovde.



Avon je predstavio svoj novi parfem Avon Dreams, koji me je osvojio nakon prvog korisenja, kao i samo mleko za telo.



Aura je brend koji me iznova iznenadjuje kvalitetom svojih proizvoda te  sam zelela da probam  cuveni Cover Me puder, koji me je  za sada odusevio.


O ovoj Essence maskari su svi pricali, medjutim meni se ne dopada jer se kruni i preslikava, a pritom na mojim trepavicama slabo radi, i bukvalno kao da nemam maskaru.Nasuprot maskari, baza za istu me je odusevila, jer nakon nje svaka maskara izgleda milion puta bolje.



Htela sam da probam i Essence mono senke, medjutim nisam zadovoljna.Pigmentacija je dobra, ali postojanost je jako losa, cak i sa prajmerom ispod, dosta se truse, i zaista ih ne bi preporucila.




Za kraj bi zelela da pomenem i kompaniju Basket, koja se bavi izradom zdravih keksica.Znate da vodim racuna o zdravoj ishrani, i ove grickalice su nesto sto bih svima toplo preporucila, jer pored toga sto su zdrave imaju predivan ukus..:) Ulepsali su mi dan ovim paketom, i ovim putem sa malim zakasnjenjem zelim da im se zahvaim na ovom predivnom poklonu..:)




I mislim da bi to bilo sve..:)

Ukoliko sam nesto zaboravila, naknadno cu ubaciti..:)


Da li ste probale nesto od ovih proizvoda i kakvi su vasi utisci?

Do narednog posta..:)

MiMi..:***

6 коментара: