STYLEWE

петак, октобар 28, 2016 prettyandstylish 16 Comments


Cao drage moje..:)


U danasnjem postu zelim da vam predstavim jos jedan sajt,  pod nazivom STYLEWE, koji nudi veliki izbor garderobe nezavisnih dizajnera, i koja se izdvaja po svom visokom kvalitetu.
Ukoliko ste ljubitelj neobicnih krojeva, i jedinstvenih modnih komada, koji nisu svakodnevnica, i koji su  veoma upecatljivi, onda je ovaj sajt pravi izbor za vas.




Sajt je jako raznolik, i na njemu mozete naci apsolutno sve, od haljina, preko bluza i dzempera pa sve do akcesoara. Za razliku od slicnih sajtova, na ovome jasno mozete videti da je kvalitet robe dosta bolji, i ako su cene pojedinih komada nesto vise, smatram da vredi investirati, pogotovo ukoliko volite da imate nesto jedinstveno.

Sa ovom sajta zelim da vam izdvojim par komada odece, kao i akcesoara koji je meni licno zapao za oko, ali svakako i vama predlazem da pogledate, jer sam sigurna da svako moze naci ono sto mu se dopada.

Pocecu sa haljinama , kojih ima jako puno, i koje su zaista predivne, a kako iste najvise volim da kupujem i nosim, jasno vam je zasto ih stavljam na prvo mesto. Svaka je posebna na svoj nacin, i bukvalno su me ostavile bez daha.









Takodje, na ovom sajtu mozete pronaci i veliki broj donjih delova odece, bilo da ste ljubitelj suknji ili pantalona.








Kao sto sam i gore pomenula, na ovom sajtu mozete pronaci i veliki izbor torbi, novcanika, ranceva, kao i drugih akcesoara poput marama i novcanika.






I to bi bilo sve sto bih ja izdvojila kao neki svoj licni izbor. Ne zaboravite da zapratite i njihovu facebook stranicu, kako bi ste uvek bile u toku sa aktuelnim desavanjima na sajtu, kao i popustima.

Takodje blizi nam se Black Friday i Cyber Monday, te je u skladu sa tim ovaj sajt vec sada pripremio gomilu snizenja, a kompletnu ponudu snizenih komada mozete pronaci OVDE.

Kako vam se cini ovaj sajt? Da li ste kupovale sa istog i kakva su vasa iskustva?

Do narednog posta..:) MiMi..:)

16 коментара: