Proizvodi koji su me razocarali

петак, јануар 27, 2017 prettyandstylish 10 Comments

Cao drage moje..:)


U danasnjem postu zelim da sa vama podelim svoje utiske o nekim proizvodima, koji mi nimalo nisu odgovarali u proteklom periodu. Ono sto zelim da naglasim je da ovi proizvodi nisu meni odgovarali, sto ne znaci da vama nece, ali naravno svi smo drugaciji, samim time nam razlicite stvari  i odgovaraju.



Prvi proizvod je Loreal mleko u ulju za ciscenje lica, na prvi kontakt zaista deluje super, nakon njega koza je fenomenalna, i zaista sam mislila da moze da zameni moje omiljeno Balea ulje za skidanje sminke, ali sam se prevarila. Ovaj proizvod ne skida sminku uopste. Koliko god trljali, nemoguce je ukloniti bilo sta. Iskreno,  ostala sam zatecena, jer sam imala mnogo veca ocekivanja. 
Trenutno zelim samo da ga potrosim, te ga koristim ujutru kada nemam nimalo sminke i kada mi je koza gotovo skroz cista, tako da vam savetujem da ga preskocite.

Zatim je na red dosao jos jedan proizvod ovog brenda, a to je cuveni Perfect  Match korektor. Meni je ovo jedan od gorih koje sam probala, iz mnogo tazloga. Prvi je sto je i najsvetlija nijansa, dosta tamna za nekog ko ima svetao ten, kao sto sam ja .Sledeca je stvar je sto se uvlaci i u najmanje linije, kaci se za suve delove na licu, tesko se blenda, sve u svemu uzas.
Iskreno, ja sam imala jako velika ocekivanja, kao i za gore pomenuti proizvod, jer ga svi hvale, ali u mom slucaju, ovaj korektor je definitivno nesto najgore sto sam stavila na svoje lice.


Po ko zna koji put sam pokusala da koristim ovaj Evelline lak za ojacavanje nokatne ploce, ali bezuspesno, jer on meni svaki put iznova, i iznova unisti nokte.


Sledeci na redu proizvod koji sam zamrzela, je GR gel ajlajner, koji sam  kupila po preporukama drugih blogerki, koje su se njime odusevljavale. Mozda cu ispasti zla, mada mi to nije namera, ali samo zelim da iznesem svoje misljenje. Ukoliko neki brend sponzorise moj post, ne znaci da cu ga hvaliti po svaku cenu,  jer samim time gazim po svom blogu.  Da bih bila jasnija, sve blogerke koje saradjuju sa ovim brendom , su na svaki moguci nacin hvalile ovaj ajlajner, dok su devojke koje su izdvojile novac i isti kupile, ostale razocarane. Uglavnom verujem svojim blogokoleginicama, ali cu od sada obratiti paznju na to.
Uglavnom, proizvod je jako suv, tesko se nanosi, linija koju izvucete je na odredjenim mestima slabo pigmentovana, sve u svemu, moj vam je savet da dodate novac i kupite neki bolji.


Ja sam jako veliki fan Aurinih tecnih ruzeva, ali ova nijansa je jako losa. Pigmentacija je cudna, morate proizvod vise puta da nanesete da bi ste dobile punu boju, i isti se skuplja u rubovima usana.
Mislim da su tamnije nijanse GR ruzeva, daleko kvalitetnije, pa vam savetujem da se pre opredelite za njih.:)


I to bi bilo sve za ovaj post..:)

Da li ste probale neke od ovih proizvoda, i kakva su vasa iskustva?
Do  narednog posta..:)

MiMi..:***


10 коментара:

January Favorites 2017

недеља, јануар 22, 2017 prettyandstylish 15 Comments


Cao drage moje..:)

Danasnji post bice posvecen favoritima januara, i ovog meseca ih pisem ranije, s obzirom na to da u sledecem postu zelim da vam predstavim proizvode iz ovog meseca koji su bili losi, i koji su me zaista razocarali.
Da ne bih previse duzila sa uvodom, ukoliko vas zanima sta sam to volela i koristila rado ovog meseca, nastavite da citate tekst.


Pocecu sa preparativom , i prvi proizvod u ovoj grupi je Dermix losion za telo, kome se uvek rado vracam, posebno kada je ovaj zimski period u pitanju. Ubedljivo je najbolji za negu suve koze tela, izuzetno prijatnog mirisa, koji je onako dosta jednostavan i blag. Moc hidratacije ovog losiona je zaista velika, i  sledeceg dana nakon nanosenja mozete osetiti koliko vam je koza mekana i nezna.

Posto mi je koza lica suva, ja nikako ne mogu da zamislim svoju rutinu ciscenja koze bez piinga. Ovaj je blag, a opet zaista radi ono sto treba, i ostavlja vam kozu neznom. Ono sto mi se dodatno dopada je i to sto istu dodatno ne isusuje.


U proslom postu sam vam pricala o kremi za lice brenda Pomada, koju sam otkrila ovog meseca, i koja je odlicna za nas sa suvom kozom, kao i za sve devojke sa normalnom i masnom, Uz to rec je o prirodnoj kozmetici, kojoj uvek dajem prednost.


Od preparative bih pomenula i ovaj Hugo body mist, savrsenog mirisa vanile i mandarine, koji je onako dosta intenzivan i dugo se zadrzava na kozi.


Ovaj Sephora balzam za usne je nesto sto mi je iste spasavalo, s obzirom da sam bila dosta bolesna ovog meseca, i usne su mi bile u jako losem stanju. Sam proizvod je dosta jak, ppoput vazelina je i oporavi vam usne preko noci.


Kada je o dekorativi rec, prvo zelim da pomenem  Evelline maskaru za volumen,
koja pored obecanog volumena, trepavicama da intenzivno crnu boju, a pored toga jako ih lepo rasceslja, zbog cega nisu nimalo slepljene, i izgledaju jos gucse.


Zatim su tu i dva proizvoda iz  Maybellina, tacnije njihov duo za konturisanje, za koji sam vam vec rekla da je sjajan, pogotovo ovaj tamniji deo, i kajal olovka u nijansi Dark Jager  .
Ja nisam bila fan njihovih olovaka za oci, jer su mi bile previse cvrste, suve, i nisam mohla da ih nanesem. Ova je veoma kremasta, jako se lako nanosi i blenda, odlicna je baza za neki tamniji makeup look, a mozete je nanositi i u vodenu linuju. Sve preporuke.



I za kraj, nisam odolela, a da ne probam cuveni Golden Rose karmin u nijansi 10.
Dosta sam slusala o istom, i misljenja su jako podeljena, ali meni se generalno sve svidja, pocevsi od same boje, ludacke pigmentacije, savrsene postojanosti, ma bas sve. Inace imam par nijansi iz ove kolekcije, i sve su savrsene.


I to bi bilo sve za ovaj post..:)


Da li ste probale neke od ovih proizvoda?
Imamo li zajednickih favorita?


Do narednog posta..:)
MiMi..❤❤❤


15 коментара: