Sephora Wishes come true eye and face makeup palette

четвртак, децембар 24, 2015 prettyandstylish 10 Comments

Cao drage moje.:)

U danasnjem postu zelim da sa vama podelim svoje utiske o Sephora Wishes come true  paletici, koju inace vec sada mozete naci na policama ova parfimerije, po ceni od 1750 dinara.


Ukoliko zelite da saznate nesto vise o njoj nastavite da citate post..:)


Paletica dolazi u slatkom novogodisnjem pakovanju izradjenom od cvrstog kartona, koja se veoma lako otvara i zatvara.Unutar iste nalaze se 8 senke, kako mat tako i sjajne, 2 hajlajtera i rumenilo.


Sto se tice senkica, kvalitet mat mi se za nijansu vise dopada, no ne mogu reci da su ove sjajnije lose, jer nisu.Pigmentacija im je na itekako zavidnom nivou, a pored toga veoma su postojane na ocima, i lako se blendaju.

~Senke~

Sto se rumenila tice, njegova pigmentacija se meni licno dopada, jer ja volim rumenila blagog inteziteta, koja na licu izgledaju prirodno, sto sa ovim jeste slucaj.Zamerka za ovo rumenilo je njegova trajnost, tacnije na licu se ne zadrzava dugo, ali s obzirom da je ostatak palete odlicnog kvaliteta, to i ne zameram.





~ Hajlajteri i rumenilo~

Poslednja dva proizvoda su svakako moji favoriti, i naravno radi se o hajlajterima.Pigmentacija im je odlicna, kao i trajnost, i mada ce vam se na prvi pogled uciniti previse sjajno, zapravo se na licu veoma lepo ponasaju, i daju kozi  prirodan zdrav sjaj.




Sve u svemu, mislim da po ceni od 1750 dobijate odlicnu paleticu i da je vredna svakog dinara, i da se na jednom mestu nalaze  senkice po svacijem ukusu..:)Takodje verujem da je ova paletica odlican novogodisnji poklon, i nesto sto bi svaku devojku itekako usrecilo..:)

Da li ste je probale, i sta mislite o istoj?
Do narednog posta..:) MiMi..:***

10 коментара:

Balea uljani tupferi za skidanje sminke sa ociju

среда, децембар 23, 2015 prettyandstylish 8 Comments

Cao drage moje..:)

U danasnjem postu zelim da sa vama podelim svoje utiske o Balea uljanim tupferima za skidanje sminke sa ociju.Proizvod sam odlucila da isprobam, podstaknuta pozitivnim komentarima drugih blogerki, a kako sam ja zadovoljna procitajte u nastavku posta..:)




U plasticnoj kutiji dobijate 50 tupfera, koji su natopljeni uljem, a ono sto je vazno jeste da su isti bez parabena, parafina i parfema, i da su testirani od strane oftamologa.
Sami tupferi jako lepo ciste sminku, nisu previse natopljeni uljem, te samim tim ne ostavljaju masni trag u okoloocnoj regiji.Ono sto jos zelim da dodam jeste da bar meni nisu izazvali alergije ili iritacije.




Ukoliko niste pristalica vodootporne sminke, ovi ce vam obicnu ukloniti u par poteza, bez trljanja, no ako ipak nosite vodootpornu sminku, moracete malo da se pomucite.Pod tim mislim da ce te par minuta morati da trljate malo jace, kako bi istu uklonili.





Na kraju ovog posta, volela bih da dodam da sam zadovoljna kvalitetom ovog proizvoda, i da mi je jako praktican za svakodnevnu upotrebu.Mozete ga nabaviti na policama Dm drogerija po ceni od 150 dinara.:)

Da li ste isprobale ove tupfere i sta mislite o nima?

Do narednog posta..:) MiMi..:)

8 коментара: