Bourjois Healthy Mix Concealer

субота, јун 20, 2015 prettyandstylish 14 Comments


Cao drage moje..:)

Danas zelim da sa vama podelim svoja iskustva vezana za Bourjoi Healthy mix concealer.
Inace je Bourjois brend koji jako volim i rado kupujem njihove proizvode, no kada su puderi i korektori u pitanju prilicno sam skepticna, obzirom da sam sa vecinom imala problema.Pomalo uplaseno sam pocela da koristim ovaj korektor, a kakav je krajnji utisak ostavio na mene, saznajte u nastavku posta.





Dolazi u tubici sa koso secenim vrhom, koja u sebi sadrzi  10 ml proizvoda.Moj je u nijansi 51 Clair ( najsvetlija nijansa),  i kao i svi proizvodi iz ove Healthy mix linije ima prijatan vockasti miris.




Iako nisam ocekivala previse od ovog korektora, priznajem da sam bila pozitivno iznenadjena.Naime, ima  finu strukturu, veoma laganu, i zaista nemate osecaj da ste bilo sta naneli na lice.Veoma se lako blenda i koza ga brzo upije.Sto se same pokrivne moci tice, takodje me je odusevio.Veoma lepo prikriva tamne krugove i ostale nesavrsenosti.Ukoliko bih morala precizno da odredim, pokrivna moc mu je izmedju srednje i potpune.Ume da se uvuce u sitnije linije, ali ih ne naglasava dodatno, kao sto bi to mozda uradili neki slicniji proizvodi.Dosta je dugotrajan, i bez fiksiranja ce ostati i do 7 sati na licu, bar je u mom slucaju tako.



Mislim da je ovo zaista odlican korektor, koji bi odgovarao vecini devojaka, pa ukoliko trazite dobar korektor, predlazem vam da pogledate ovaj.:)Mozete ga nabaviti na svim mestima koja prodaju Bourjois proizvode, i cena mu je 1100 dinara.


                   I to bi bilo sve za ovaj post..:)

             Da li koristite proizvode iz Bourjois Healthy mix linije?
                                      Sta mislite o njima, kao i o ovom korektoru?

                              Do sledeceg posta..:)
                                        Mimi..:***

14 коментара:

Eucerin aquaporin active okoloocna krema

среда, јун 17, 2015 prettyandstylish 6 Comments


Cao drage moje..:)


Nedavno sam na svom blogu pisala o Eucerin Aquaporin Active kremi, pa ukoliko ste propustile taj post, mozete ga pogledati ovde .Danas pisem o jos jednom proizvodu iz te porodice, a rec je o okoloocnoj kremi.Ukoliko tragate za dobrom okoloocnom kremom, koja pritom nema anti age efekat, predlazem vam da procitate post do kraja.






Ova kremica dolazi u pakovanju od 15 ml, sa veoma prakticnom pumpicom.Nemoj da vas uplasi njena mililitraza, jer bez obzira sto nije velika, ovaj proizvod ce vam itekako potrajati.Bele je boje, srednje gustine i veoma prijatnog mirisa. Iz Eucerina kazu da je ova krema oftamoloski testirana, ne sadrzi parfeme i alkohol, i mogu je koristiti  osobe koje nose kontaktna sociva.



Oduvek sam u potrazi za dobrom okoloocnom kremom, i najveci problem koji imam sa njima sa njima je taj sto su obicno namenjene  zenama u tridesetim godinama pa na dalje.Tokom prelaznog perioda, cesto  imam problem sa isusenom okoloocnom zonom, i to mi je jedna od najvecih nocnih mora.Ovu kremu su devojke sa razlicitih blogova dosta hvaile, i tek sto sam pocela da je koristim, shvatila sam i zbog cega je tako.



Ja je nanosim dva puta u toku dana, tacnije utapkavam je na predeo ispod ociju.Ono sto sam ja primetila je  da mi se posle par koriscenja resio problem tamnh krugova, koji se inace cesto pojavljuju.Kako sam je kontinuirano koristila, resila mi je i problem isusenosti te zone, stoga je ova krema moj favorit, i zelim da vam je toplo  preporucim.





                                                      ~  Sastav i izgled ~



Ovaj proizvod mozete  nabaviti u svim apotekama i drogerijama koje prodaju Eucerin proizvode, po ceni od 1350. dinara.


                               Da li ste probale ovu kremu, i kakvo je vase misljenje o njoj?
                                                            Do sledeceg posta.:)
                                                                    Mimi..:):*

6 коментара:

Garnier Ambre Solaire Protection Lotion

недеља, јун 14, 2015 prettyandstylish 4 Comments

Cao drage moje..:)

Uveliko smo zagazile u period lepog i suncanog vremena.No, stvar koju nikada ne smemo zaboraviti kada je ovo doba godine u pitanju je SPF  zastita.Sa pojavom prvih suncevih zraka, treba poceti sa koriscenjem proizvoda koji sadrze spf faktor, i jacinu istog treba prilagoditi potrebama koze.Bez obzira da li ste svetlije ili tamnije puti, da li brzo izgorite ili ne, ovo je nesto sto nikako ne smete zaboraviti.Koza je ta koja sve pamti, i ne oprasta, stoga ukoliko zelite da se zastitite od nezeljenih posledica suncevog zracenja obratite paznju na negu koze.




Ja imam izuzetno svetao ten, prosto je prava misija da u letnjim mesecima dobijem malo boje.Ali zato je moja koza sklona tome da brzo izgori, stoga uvek koristim proizvode koji sadrze SPF 50.O jednom takvom vam danas pisem, a rec je o Garnier Ambre Solaire Protection losionu.


Dolazi u bocici od 200 ml, poluguste je strukture i prijatnog mirisa.Iz Garniera porucuju da pruza 24 sata hidratacije, da ga koza brzo upija i da nije nimalo agresivan.Takodje, pored toga sadrzi   vitamin C i vodootporan je.




Glavni razlog zbog koga volim ovaj proizvod, je taj sto pored odlicne zastite koju pruza nije nimalo lepljiv.Obicno me nervira ta kolicina lepljivosti u  losionima  koji sadrze visok zastitni faktor.Kao i sto ljudi iz Garniera tvrde, ovaj proizvod koza zaista brzo upija i slozicu se sa tim da je vodootporan.Takodje, ne ostavlja bele tragove, koji svakako u proizvodima ovog tipa ne izostaju.
                                           
                                                    ~ Sastav i izgled~


Smatram da je ovaj losion zaista dobar izbor, ne samo za devojke svetlije puti, vec i za one koje zele da maksimalno zastite svoju kozu.Naravno, zelim da napomenem da je pored koze tela, vazno obratiti paznju i na kozu lica, kao i na usne, jer su ta  mesta takodje  izlozena suncevim zracima.O tome nesto  vise u narednom postu.



           Da li ste probale ovaj losion? Koji proizvodi su vas izbor kada je zastita koze u pitanju?
                                                       Do narednog posta.:) Mimi..:*


4 коментара: