Preporuka meseca: Weleda dnevna krema od irisa

петак, јул 31, 2015 prettyandstylish 8 Comments

                      Cao drage moje



,, U harmoniji sa covekom i prirodom '' , je moto koji se od 1921 godine vezuje za Weleda brend.Ukoliko jos uvek niste imale prilike da se upoznate sa ovim brendom, mada verujem da je svaka od vas imala prilike da oseti cari njihovih proizvoda, evo par recenica za pocetak.



Weleda je nemacki brend prirodne kozmetike, koja za izradu svojih proizvoda  koristi iskljucivo biljke koje se organski uzgajaju.Svima nama je jasno koliko je moc prirode zapravo velika, i koliko je njena vrednost neprocnjiva.Koristeci se kombinacijom bilja, biljnih ulja i mirisnih proizvoda, krajnji rezultat je izuzetno kvalitetan i delotvoran proizvod.


                    

Iskreno govoreci, veoma mi je drago sto se prirodna kozmetika sve vise proizvodi, i sto svakim danom privlaci sve vise ljudi na  kupovinu iste.Da, jeste da su cene  dosta iznad cena prosecne kozmetike, ali krajnji rezultat je neuporediv, stoga nikada ne zalim kada izdvojim novac za ovakav proizvod.


                   

O Weleda kozmetici sam dosta slusala i citala, uglavnom nisam naletela na osobu koja je imala zamerke na njen kvalitet.Iz tog razloga  sam odlucila da isprobam par proizvoda, a prvi o kome vam ujedno danas i pisem je Dnevna krema od irisa, namenjena nezi suve koze.

Dolazi u tubici od 30 ml, polutecne je strukture i prijatnog mirisa koji se ne zadrzava na kozi.Aktivni sastojci ove kreme su: ulje jojobe, hamamelis, shea butter i iris.


                     

Tokom letnjeg perioda koza ume da mi bude poprilicno suva, narocito u okoloocnoj regiji, pa mi je ova krema dosla kao idealno resenje za ovaj period.Kod krema koje su namenjene nezi suve koze, glavni problem je sto znaju da budu poprilicno masne, a to u kombinaciji sa toplim vremenom ume da bude pravi haos, koji za posledicu ima nastanak bubuljica i zacepljenje pora.


                  

Sto se ove kreme tice to nije bio slucaj.Nije masna, ali se savrseno prilagodjava potrebama suve koze.Ista je brzo upija, bez tragova masnog filma na licu.Vec nakon prve upotrebe mozete da primetite da vam je koza dosta meksa , i taj osecaj ce se zadrzati do sledeceg nanosenja kreme.Posto vam je mala kolicina proizvoda dovoljna za celo lice, jedna tubica ce vam potrajati.

Mane ove kreme za sada nisam uocila, iako je aktivno koristim skoro mesec dana.Nisam primetila pojavu novih nesavrsenosti, kao ni alergijskih reakcija.


                                                            ~ Sastav~




Ukoliko volite prirodnu kozmetiku, predlazem vam da prosetate do Weleda polica, i pronadjete proizvod koji ce odgovarati vasem tipu koze.Cena ove kreme je 1400 dinara, i mozete je naci u Dm drogerijama, kao i na svim mestima  koja se bave prodajom proizvoda ovog brenda.


                                    Da li ste ljubiteljke prirodne kozmetike?
               Da li ste probale ovu kremu, ili neki drugi proizvod ovog brenda, i sta mislite o njima?
                                       Do narednog posta..:) MiMi..:***

8 коментара:

Body Sugar Scrub Pomegranate

уторак, јул 28, 2015 prettyandstylish 6 Comments

                  


Cao drage moje..:)

Ukoliko redovno pratite moj blog verovatno i same znate koliko volim Freeman proizvode, narocito njihove maske.Zaista moje iskustvo sa ovim brendom je do skoro bilo i vise nego dobro.Vodjena tom cinjenicom odlucila sam da svojoj kolekciji proizvoda ovog brenda prikljucim i jos jedan, a rec je o  skrabu za telo, ciji su glavni sastojci nar i secer.



                     

Obozavam skrabove za telo, i uglavnom ih sama pripremam, jer je poprilicno jednostavno, ali kada nemam vremena za to, volim da posegnem za vec gotovim.Uvek se iznova obradujem osecaju potpuno ciste i mekane koze, jer secer u takvim proizvodima odradi odlican posao.


                         

Ovaj dolazi u pakovanju u 150 ml, obogacen je vitaminom C i  enzimima nara, a pored toga namenjen je svim tipovima koze.Miris ovog pilinga je veoma osvezavajuc, i idealan za ove letnje dane, upravo zbog nara koji se unutar istog moze naci. Proizvod je dermatoloski ispitan, i nije testiran na zivotinjama.

                                                             ~ Sastav i izgled ~





Ono sto volim kod ovog proizvoda, je upravo to sto nije od onih neznijih pilinga koji blago ispoliraju kozu, vec zaista   ucini da se osecate kao da imate novu. To mi je jako vazno kada se odlucim da kupim vec gotov piling, i sa te strane me nije razocarao.Moja koza tela je na pojedinim delovima suva, ali ne i osetljiva, stoga nikada nisam imala negativnih reakcija na jace pilinge.Medjutim, nakon prve upotrebe ovog, imala sam osecaj da mi koza gori, i bukvalno me je celo telo peklo.Zanemarila sam taj dogadjaj nakon prvog testitiranja, medjutim kada se to ponovo desilo, odlucila sam da prestanem sa koriscenjem.Pritom, kao vrhunac svega, pojavila mi se alergija, koja je bila dodatan razlog da se pozdravim sa ovim proizvodom.


   
Ne znam u cemu je zapravo problem, ali meni ovaj piling nije odgovarao, i verujem da ga vise necu kupovati i koristiti. Inace mozete ga nabaviti u Dm drogerijama po ceni od 550 dinara.



                                                        To bi bilo sve za danas..:)

                     Da li ste probale ovaj piling, i lalva su vasa iskustva sa njim?
                                 Do narednog posta..:) MiMi..:***

6 коментара:

Mixa Cleansing Milk Optimal Tolerance

недеља, јул 26, 2015 prettyandstylish 4 Comments



                   

Cao drage moje..:)


Danas vam pisem malo preparativi, tacnije o Mixa mleku za ciscenje koze.Ovaj brend je vec par godina dostupan i na nasem trzistu, ali nikada me nije nesto posebno privlacilo da isprobam njihove proizvode.Uglavnom devojke imaju samo reci hvale za njihovu kozmetiku, pa sam iz tog razloga odlucila da isprobam nesto, i proverim da li je zaista tako.Ukoliko vas zanimaju moji utisci, nastavite da citate post.:)


                            

Sam proizvod dolazi u ambalazi od 200 ml sa pumpicom koju i sama volim, kako zbog higijenskih razloga tako i zbog prakticnosti.Mleko je prijatnog laganog mirisa koji se ne zadrzava na kozi.


Proizvodjac za ovaj proizvod navodi da je veoma blag, i da je isti namenjen efikasnom uklanjanju sminke bez trljanja , sto ga cini pogodnim za sve one devojke koje imaju osetljivu i reaktivnu kozu.



                                                              ~ Sastav ~


                        


Sto se mojih utisaka tice, priznajem da sam jako zadovoljna, i svakako je ovo proizvod koji je opravdao kako moja ocekivanja, tako i sve pozitivne komentare drugih devojaka.

Potrebna vam je veoma mala kolicina, da bi ste ocistile celo lice.Nanesete ga na kozu, i ostavite da deluje.Ovo mleko za par sekundi razgradi sminku, i nakon toga mozete tupferom ocistiti ostatke.Na ambalazi je naznaceno da se ovaj proizvod ne ispira, ali ja to svakako volim da uradim, jer tada imam osecaj potpuno ciste koze.Nakon sto uklonim sav proizvod sa lica, mogu da osetim koliko je isto  mekano i nezno, bez da sam preko nanosila kremu.Ukoliko ne volite da koristite kreme, svakako pogledajte ovaj proizvod.Nakon visenedeljne upotrebe ovog mleka, nisam primetila znake alergije, ili druge nesavrsenosti.
Ovo mleko nije dovoljno jako da ukloni vodootpornu sminku, sto sa jedne strane ne zameram, obzirom da na pakovanju nije naznaceno da je namenjeno i tome.


                      

Mislim da je ovaj proizvod jako dobar za sve devojke sa suvom, osetljivom i normalnom kozom.Ne bih ga preporucila osobama sa masnom kozom.



                     

Cena ovog mleka je oko 550 dinara, i obzirom na kolicinu koja vam je prilikom upotrebe potrebna, svakako se isplati.


                                    Da li koristite Mixa kozmetiku? Sta mislite o njoj?
                                    Da li ste probale ovaj proizvod i kakvi su vasi utisci?

                                                       Do sledeceg posta..:) Mimi..:***




4 коментара: