Essence tecni ruzevi za usne

петак, новембар 20, 2015 prettyandstylish 9 Comments


Cao drage moje..:)

Iako ne kupujem previse Essence proizvoda, jer mi se kvalitet istih i ne dopada, kada sam na njihovoj polici ugledala kolekciju tecnih karmina, istog trenutka sam ih zelela.Malo sam zavisna od tecnih karmina.Vec tokom testiranja u parfimeriji sam primetila da su to zapravo sjajevi, a ne karmini, no kako sam poprilicno bila iznenadjena nihovom pigmentacijom koja je potpuno netipicna za jedan takav proizvod, odlucila sam se da im ipak dam sansu. A kakav su utisak ostavili na mene, saznajte u nastavku posta..:)



Nijanse koje su meni zapale za oko su u brojevima 01 colour party ( bebi pink boja) i 03 almost real ( nude nijansa).Pored ovih, kolekcija broji jos dve nijanse.


Samo pakovanje ovih sjajeva je jako slatko, mada nas je Essence navikao na to.Unutar istog se nalazi aplikator koji je jako precizan, savitljiv, te omogucava lepo i precizno nanosenje proizvoda.Ono sto mi se takodje svidelo je i predivni vanilasti miris, koji me je osvojio.



Vec sam pomenula da me je pigmentacija ovih proizvoda zaista odusevila, potpuno neocekivana, te ih tako mozete i samostalno nositi.Inace, ono sto mi se pored toga jako svidelo je i to sto su prijatni na usnama, i nisu nimalo lepljivi.Kao neko ko i nije bas fan proizvoda ovog tipa,to me je jako obradovalo.Mozete ih nositi i preko nekog karmina, dodatno ce istaci njegovu boju.Obe nijanse, iako su jako svetle, na usnama lepo izgledaju, bar je u mom slucaju takva situacija.


Kada je rec o trajnosti,  ukoliko ih nosite preko nekog karmina, mogu zaista dosta da izdrze i da potraju.Medjutim, samostalno u mom slucaju izdrze najvise dva sata.

~ Izgled ~




01







03

Sve u svemu, ja sam jako zadovoljna, s obzirom da su neki skuplji brendovi izbacili proivode ovog tipa, ciji kvalitet nije nimalo bolji, cak sta vise u nekim slucajevima je i losiji, a cena im je dosta veca za 330 dinara, dobijate proizvode zaista pristojnog kvaliteta.


I to bi bilo sve za ovaj post..:)


Da li ste probale ove proizvode, i sta mislite o njima?

Do narednog posta..:) Mimi..:****


9 коментара:

Aura noviteti~ Pribor za sminkanje

среда, новембар 18, 2015 prettyandstylish 24 Comments




Cao drage moje.


Verujem da je vec sada vecina vas primetila da je Aura brend koji nas iznova i iznova obraduje novitetima.Ono sto mi se kod ovog brenda jos vise dopada jeste sto slusaju svoje potrosace, i koriguju sve ono sto je neophodno, te je sam ishod dobar i kvalitetan proizvod.

Pored makeup noviteta, ovaj brend je ove jeseni izbacio i novitete sto se tice pribora za sminkanje, tacnije rec je o 4 nove cetkice i makeup sundjeru, koga cu u daljem tekstu zvati beauty blender.

Moram da priznam da su mi u startu bile zanimljive dve cetkice kao i sundjercic, te vam danas pisem svoje utiske o njima.


Krenucu od Aura 3D sundjera, koji me je osvoji na prvo koriscenje.Obozavam da blendam puder, korektor, kao i da setujem celu sminku pomocu ovakvih proizvoda.Dugo sam koristila Ebellinov sundjer, medjutim kako su mu odjednom nesto promenili, postao je jako los i slobodno mogu reci neupotrebljiv.Tako da sam odustala, jer iskreno mi se nije izdvajalo 2000 dinara za originalni beauty blender, iako sam par puta uhvatila sebe da u Sephoru ulazim sa namerom da ga kupim.



Kada je ovaj sundjer jos u suvom stanju, jako je mali i premekan, sto me je odmah obradovalo.Ako ga  po izgledu poredite sa beauty blenderom, gotovo da nema razlike.Pokvasen znatno naraste, i postane jos mekaniji, sto ga cini idealnim za koriscenje.Nebitno  da li  nanosite puder, korektor, krem korektor, ili bilo sta drugo, ovaj sundjer to tako lepo izblenda, da mu nijedna cetkica ne moze parirati.Zaista sam zaljubljena u njega, i mislim da cu ga kupovati do kraja zivota.Njegova cena je cini mi se oko 500 dinara.




Na red su dosle cetkice, i ono sto prvo primecujem jeste da su iste izradjene od sintetickih vlakana, sto pre nije bio slucaj.Naravno, to je za svaku pohvalu.Bez obzira sto iste nisu od prirodne dlake, jako su mekane, i fine za rad.Prala sam ih dva puta, i za sada  nisam primetila da im je dlaka opadala.


Bronzer Contour brush, je prva o kojoj zelim nesto vise da vam  kazem.Pre samog koriscenja nisam bila sigurna da li ovu cetkicu mogu da koristim za ono sto proizvodjac navodi da je namenjena, ali u praksi se pokazalo da zaista ta prica ima smisla.




Naime, ova cetkica je od sredine prema krajevima  blago spoljostena, sto je cini idealnom za izvlacenje kontura, ali isto tako i za nanosenje bronzera.Konture zaista precizno i fino izvuce, sto je veliki plus.Ono sto sam zaboravila da pomenem, jeste samo telo cetkice koje je jako kvalitetno izradjeno, te samim cetkica izgleda mnogo skuplje.Cena oko 500 dinara.








I za kraj cetkica za blendanje, koja je uradjena na slicnom principu kao i gore pomenuta cetkica za bronzer i konturisanje.



Ovo je po mom misljenju odlicna cetkica za blendanje, jer je dovoljno siroka, da njome vrlo lako i brzo mozete sjediniti senke.Sam taj spoljosteni vrh je cini idealnom za blendanje senke u pregibu kapka.Jedino sto mislim da je mana ove cetkice, jeste sto mozda ne bi odgovarala osobama sa manjim ili spustenim kapcima, posto je malo veca u odnosu na druge cetkice za blendanje.Ali svakako ukoliko nemate ovakvih poteskoca, ova cetkica ce vam sigurno odgovarati.Cena 330 dinara.


I to bi bilo sve sto se danasnjeg posta tice..:)

Da li ste probale neke od ovih noviteta, i sta vam se najvise dopada?

Do narednog druzenja..:) MIMi..:***

24 коментара: