E.L.F. HD Powder ~ corrective yellow

четвртак, октобар 20, 2016 prettyandstylish 2 Comments

Cao drage moje.:)

U danasnjem postu cu vam pisati o jos jednom E.L.F. proizvodu s obzirom da me je dosta vas pitalo sta mislim o ovom puderu, tako da danas sa vama delim svoje utiske.Ukolio jos uvek ne znate o cemu se radi, rec je o zutom prah puderu za lice koji vizuelno koriguje nepravilnosti, a kako se pokazao saznajte u nastavku teksta.




Sam puder dolazi u mat crnom pakovanju od 8 grama koje sadrzi i sundjercic koji ce vam posluziti da popravite isti u toku dana.Na prvu ce vam se kao i meni mozda uciniti da je 8 grama malo, medjutim kako vam je potrebna mala kolicina prilikom upotrebe, onda je ovo proizvod koji ce vam potrajati.


Za ovaj puder kompanije E.l.f. definitivno mogu reci da mi se jako dopada, i kako sam se u poslednje vreme razocarala u neke njihove proizvode, ovaj je bio pravo osvezenje.
Sto se tice same upotrebe , ja ga koristim samo na onim delovima lica koje zelim da vizuelno posvetlim, tacnije u okoloocnom delu, na celu i bradi. Jako lepo setuje sminku, drzi je na mestu celi dan, ne isusuje delove na koje je nanesen i na dodir vam koza deluje zaista meko. Ono sto je i najbitnije jeste da zaisa ujednaci ten lepo, koriguje crvenila koje niste korektorom i puderom sakrili, i  zaista posvetli delove na koje ste ga naneli. 


Mislim da je ovaj puder idealan za sve tipove koze, od one ekstremno suve, preko kombinovane i masne.|Opet naglasavam da meni kao suvokozcu nije nimalo smetao, nije mi dodatno istakao suve delove ili ih jos vise isusio.Mislim da mu je cena oko  6 dolara, i ja sam ga pronasla na iHerb sajtu.

I to bi bilo sve za ovaj post?
Da li ste probale ovaj puder ili neki slican njemu, i kakva su vasa iskustva? Imate li neku preporuku?

Do narednog posta....:) MiMi..:***

2 коментара:

My skin care routine

среда, октобар 19, 2016 prettyandstylish 21 Comments

Cao drage moje..:)

U danasnjem postu zelim da sa vama podelim svoju svakodnevnu rutinu nege koze lica, kao i proizvode koje koristim.Ovo je nastavak na moj prethodni post, gde sam pricala o suvoj kozi, kao i njenoj nezi.Proizvode koje cu pomenuti su savreseno prilagodjeni potrebama moje suve koze, pa ukoliko imate slican problem, predlazem vam da isprobate i neke od njih.


Prvi proizvod je namenjen skidanju sminke i ciscenju lica, a rec je o Garnier dvofaznoj micelarnoj vodi.Ovo je proizvod koji sam volela, pa mrzela, i sada ga ponovo volim.Razlog tome je taj sto sam bila ubedjena da mi isusuje kozu, a kako su mi mnoge od vas sa slicnim problemom, pisale da je to gotovo nemoguce, jer isti sadrzi i ulje, dala sam ovoj micelarnoj vodi jos jednu sansu, i odusevila me je.Jako lepo skida svu sminku sa lica, a pritom vam je potrebna veoma mala kolicina.Uz to sadrzi i ovaj uljani deo, koji je idealan dodatak za nas suvokozce.

Zatim za temeljnije ciscenje lica koristim Balea ulje, u koje se kunem , koje moju kozu bukvalno preporodi, i kada mi ovaj proizvod ponestene, koza mi bas poludi.


Proizvod koji koristim kao tonik, a ujedno i kao prej za fiksiranje sminke, ili za svakodnevnu hidrataciju koze, je zapravo ruzina vodica brenda  Heritage Store .Zaista odlican proizvod, od svega dva sastojka ( ruzine latice i voda), potpuno organski i bar meni nije izazvao nikakve negativne reakcije do sada, mada sam sigurna ni da u buducnosti nece.


Omiljena maskica trenutno mi je ova  Queen Helene  sa avokadom i grejpom, koja jako lepo hidrira kozu, i zaista je ucini vidno lepsom i zdravijom.
Takodje skrab za lice ovog brenda sa medom i ovsenim pahuljicama, je zaista pravo osvezenje za kozu, jer nije ni previse grub, a ni blag, samim time obavlja odlican posao.


Za negu lica korisim ulja, i trenutno favorit mi je bademovo, ali vi mozete uzeti bilo koje i nece te pogresiti.Generalno ovo nije premasno, jako se lako razmazuje i koza ga brzo upija, a i ukoliko ga nanosite pre pudera, necete morati da brinete da ce skliznuti sa lica.


Za negu okoloocne regije koristim ovu Nivea kremicu koja mi dosta pomaze u borbi protiv tamnih krugova, ali isto tako i jako lepo hidrira tu regiju.Koristila sam mnoge kremice ovog tipa, ali ova mi je favorit trenutni.



I to bi bilo sve za ovaj post..:) Nemam previse proizvoda, mada mislim i da vam ne treba, jer kozu nikako ne treba previse opterecivati, cak ni ako je suva.

Da li ste probale neke od ovih proizoda, i sta mislite o njima?

Do narednog posta..:) MiMi..:)

21 коментара: