Rosegal wishlist

субота, јун 03, 2017 prettyandstylish 0 Comments


Purple Maxi Dress



Cao drage moje..:)


Jos jedna lista zelja na mom blogu , i drago mi je sto imam priliku da ponovim saradnju  sa sajtom Rosegal ,  kojim sa do sada bila i vise nego zadovoljna.
Odabrala sam par zanimljivih stvarcica, te se nadam da ce i uzivo biti lepe kao i na slikama.

Ono sto zelim da spomenem je promocija haljina na sajtu Rosegal, te cu vam u nastavku ostaviti linkove koji vas vode direktno do kompletne ponude (  purple maxi dress and long sleeve navy blue dress ).




                                 Striped Self Tie Palazzo Pants with Pockets - WHITE/BLACK S




                                               Halter Lace Spliced Cut Out Bikini Set - Red




Halter Lace Spliced Cut Out Bikini Set - RED M



I to bi bilo sve sto se ove liste zelja tice..:)
Kada mi stvarcice stignu, javljam vam svoje utiske..


Da li ste kupovale na ovom sajtu, i kakva su vasa iskustva?

Do narednog posta..:)

Mimi..:)

0 коментара:

May favorites 2017

петак, јун 02, 2017 prettyandstylish 6 Comments


Cao drage moje..:)


U danasnjem postu zelim da sa vama podelim svoje favorite za protekli mesec. Nisam dugo pisala favoritske postove, i zaista sam ih se uzelela. Ako vas zanima sta sam to sve volela i rado koristila u maju, nastavite da citate post..:)


~ Preparativa ~



Pocecu prvo sa ovim pilingom, koga bih iskren pojela koliko lepo mirise. Vanila , koju ja najvise volim, i koja mi je favorit broj jedan kada su mirisi u pitnju. Piling je srednje grub, sto ja najvise volim, jer zaista lepo radi svoj posao, a nije previse ostar  prema kozi. pritom, miris koji ostaje na istoj  nakon ovog proizvoda, osecate bukvalno naredna dva dana.Odlican proizvod, i ima sve moje preporuke.





Zatim,  zelim da  Syoss spomenem suvi sampon  koji je moje otkrice, i definitivno je jedan od onih , koga bez problema mogu staviti u rang sa mnogo skupljim. Upije sav visak masnoce, da kosi na volumenu, i ne ostavlja bele tragove, a pritom mu je cena oko 250 dinara, sto je i vise nego povoljno.
Ukoliko tragate za dobrim suvim samponom, obavezno pogledajte ovaj.

Zelim da sa vam podelim i odusevljenje parfemom  nase poznate blogerke Zorane, koje je nedavno na trziste izbacila ovaj proizvod. Od nje nisam ocekivala nista manje od pravog parfema sa aromom vanile, koja je kao sto sam vec i pomenula, moja omiljena. Pakovanje jednostavno, ali licno ja to volim, i bitno mi je ono sto je u istom.  Ovaj parfem je ispunio moja ocekivanja, zaista je jakog , punog mirisa, ali u sebi ima i dasak neke citrusne arome, sto ga po mom misljenju cini nosivim i tokom toplijih dana. Postojan je na kozi jako dugo, tako da mislim da cu u buducnosti samo ovaj parfem kupovati.





~ Dekorativa ~


Vec sam vam pominjala ovu Essence Eye and Face paletu, koja mi je favorit prvenstveno zbog hajlajtera, koji je jedan od najlepsih koje sam probala, a pritom je ovaj drogerijskog ranga. Uz to,  ce vam stojati na kozi do trenutka dok ga ne uklonite, tako da sve preporuke.

Sledeci proizvod je Garnier BB krema, koja mi jedno vreme nikako nije odgovarala, jednostavno je moja koza odbijala da prihvati ovaj proizvod, ali nedavno sam je ponovo probala, i odusevila se. Jako lepo prekrije sve sitne nesavrsenosti, ujednaci ten, i da svez izgled kozi.



Aura je nedavno izbacila i neke nove proizvode za oci, medju kojima je bio i ovaj ajlajner, koji cu vam predstaviti malo vise u zasebnom postu, ali za sada zelim da vam kazem da je fenomenal, Jako tanka cetkica, intenzivno je  crn i jako lak za koriscenje. Ne preslikava se na gornji kapak, brzo se susi, i postojan je tokom celog dana na ocima. Aura je trenutno na snizenju u Lilly drogerijama, pa obavezno pogledajte. 


Takodje, Aurin lepak za trepavice, mi je vec neko vreme favorit, potrosila sam jednu tubicu, i slobodno mogu reci da je fenomenalan. Vodootporan je, lepo drzi trepavice, i ne pravi one nezeljene grudvice na istima.

Poslednji proizvod su ove vestacke trepavice sa sajta Rosegal, koje su od prirodne dlake, jako lepo izgledaju na ocima, i prijatne su za nosenje. Pritom za 2 dolara, dobijate 5 pari trepavica, sto je i vise nego isplativo.



I to bi bilo sve sto se tice favorita..:)

Da li imamo zajednickih?

Do narednog posta..:)

MiMi..:)

6 коментара:

Zaful new in and review

среда, мај 31, 2017 prettyandstylish 0 Comments



WHITE FLORAL BIKINI


Cao drage moje..:)

U danasnjem postu zelim da vam predstavim novitete sa sajta  Zaful, i sa vama podelim svoje detaljnije utiske o stvarima koje su mi stigle.. Ako vas zanima sta sam to sve kupila, i da li sam zadovoljna, nastavite da citate post.


Pocecu od omiljene stvari, a to je ova bela haljinica koju mozete kupiti klikom na ovaj link.
Prava je letnja, lagana, leprsava, materijal je zaista udoban, mozete je nositi uz sve i svasta, kombinovati na milion nacina, i definitivno sam odusevljena. U nastavku teksta mozete videti i kako stoji.













Zatim je tu ova crna majcica  , sa cvetnim motivom , i imitacijom coker ogrlice oko vrata. Jednostavan , udoban  i praktican komad garderobe za svaki dan. Velicina ove majce je s, veca mi je, no na sajtu ne postoji manji broj. Svakako, bez obzira na to, vrlo rado cu je koristiti.




I poslednja stvar koja me je razocarala, je ova karirana haljina , sa cipkanim detaljima. Sam materijal je kao od neke kosulje, na dodir deluje jako kvalitetno i fino, ali razlog zasto sam ja razocarana je taj sto su na sajtu mere za ovaj artikal pogresne, te je meni ova haljina kratka. Jako sam se razocarala, jer sam jedva cekala da mi stigne, ali sta je tu je. Svakako cu probati nekako da je prepravim i koristim. Sto se tice mera na ovom sajtu, uglavnom su uvek tacne, ali nekada se desi izuzetak, pa je meni velicina M, kratka, a inace nosim XS i nemam problem sa duzinom.


I to bi bilo sve za ovaj post..:)

Nadam se da su vam se dopale stvari koje sam odabrala.:)

Da li ste kupovale nesto sa ovog sajta, i kakva su vasa iskustva?

Do narednog posta..:)
MiMi..:)

0 коментара: