Balea Teint Perfektion Spray

субота, август 05, 2017 prettyandstylish 2 Comments


Cao drage moje..:)

Na policama Dm drogerija ,  nedavno su pristigli neki od noviteta, medju kojima je i proizvod o kome vam danas prenosim svoje utiske, a rec je o Balea spreju za osvezavanje i fiksiranje sminke.


Ono sto me je pre svega privuklo ovom proizvodu je sama kolicina istog  koja se dobija, tacnije pakovanje sadrzi 100 ml, sto je jako izdasno,  s obzirom na to da slicni proizvodi dolaze u mnogo manjim mililitrazama, a cena im je dosta visa. Ovaj kosta manje od 300 dinara.


Ja ga naime koristim na vise nacina, pre svega kao prajmer , jer mi zamenjuje one teske koji su  ne podnosljivi na licu prilikom ovih temperatura. Ovaj lepo pripremi kozu, sta vise ucini je blago lepljivom, nakon cega puder odlicno legne preko.  Sto se tice matiranja, ja nisam masnokozac pa vam ne mogu tvrditi da li i na tom polju funkcionise, ali lepo setuje sminku, i da licu izgled porcelanske lutke. Takodje, drzi sminku na licu tokom celog dana, a odlican je i za osvezavanje koze, narocito na ovim temperaturama. Savet plus je da ga stavite na kratko u frizider, i kasnije ce vam jos vise prijati.


Ovaj proizvod je po meni odlican za sve osobe sa suvom , normalnom i mesovitom kozom, za masnokozce opet ne mogu precizno da tvrdim, bas zbog tog efekta matiranja. Inace, isti je dermatoloski ispitan, i nije testiran na zivotinjama.


Moji utisci o ovom proizvodu su pozitivni, i za sada nisam uspela da mu pronadjem manu. Verujem da cu mu se iznova vracati, jer zaista odlicno obavlja svoj posao, i jako prija mojoj kozi.


I to bi bilo sve sto se ovog posta tice?

Da li ste probale ovaj proizvod, ili neki slican ovome, i kakva su vasa iskustva?

Do narednog posta...:)

MiMi..:)

2 коментара:

Rosegal wishlist

петак, август 04, 2017 prettyandstylish 2 Comments

Cao drage moje..:)


U danasnjem postu zelim da sa vama podelim svoju listu zelja sa sajta 
Oni jos uvek vrse promociju svojih kupacih kostima, pa ukoliko planirate odmor u ovom mesecu i u potrazi ste za nekim dobrim kostimom bacite pogled na link u nastavku ( floral bikini set). Takodje, za vas imam i kod za popust RGEN, kojim ostvarujete 10 posto popusta na kupovinu sa ovog sajta.



Latest Shell Toe PU Leather Athletic Shoes GOLDEN 39



Casual V-Neck Letter Pattern Short Sleeve Tee For Women - WHITE S


I to bi bilo sve za ovaj post..💗

Da li ste kupovale na ovom sajtu, i kakva su vasa isustva?

2 коментара: