Maybelline The blushed nudes

среда, јул 20, 2016 prettyandstylish 4 Comments









Cao drage moje..:)

Verujem da ste vec i same primetile, da se od skoro na Maybelline policama moze pronaci i njihova novija paletica senki, a rec je o The blushed nudes.
Iskreno, za prethodno verziju i nisam bila posebno zagrejana, ali kako ova  verzija sadrzi sve boje koje ja jako volim, resila sam da je isprobam.
Ukoliko vas zanima nesto vise o ovoj paleti, nastavite da citate post..:)




Samo pakovanje proizvoda je izradjeno od jako kvalitetne tvrde plastike, i prezivelo je dva pada, sto mi je zaista bilo jako cudno.
Paleta sadrzi 12 boja, i jedna je mat, dok ostale sadrze sedef i manju dozu simera, no na ocima taj simer ne izgleda previse napadno, tako da su nijanse nosive i na dnevnoj bazi.

Ova paleta je odlican izbor za sve devojke koje vole sivkaste, rozikaste i bronzane boje, i po izgledu samih  nijansi, dosta podseca na Naked 3 paletu, koja je znacajno skuplja.



Dolazimo do najbitnijeg dela, a to je sam kvalitet senkica.
Sto se prvog reda tice, nijanse su nesto slabije pigmentovane, no mogu dobiti na pigmentaciji ukoliko koristite neku dobru bazu.

Sto se tice drugog eda, nijanse su mnogo vise pigmentovanije, sto mozete videti i na fotografijama ispod.Inace, na ruci imam samo po jedan sloj svake.

Struktura ovih senki je jako fina, sto im omogucava da se lako nanose i blendaju.Iako nisu klasicne kremaste senke, kada ih dotaknete  prstima, zaista imate takav osecaj.

Sto se postojanosti tice, cak i bez baze, dosta su dugotrajne, ali samo  na ocima osoba koje nemaju masne kapke.Ukoliko imate ovaj problem, obavezno koristite bazu, jer senke znaju se preslikaju, i nakupe u pregibu, mada je to uglavnom slucaj i kod proizvoda ovog tipa drugih brendova.



Stvar koja mi se ne dopada je ta sto se senke jako truse, pa morate da vodite racuna kada radite sa njima.Iz nekog razloga, to je problem kod vecine kamenih proizvoda ovog brenda, pa mislim da bi na to trebali da obrate paznju.Takodje, mislim da u paleti fali bar jos koja mat nijansa, koja bi bila idealna za definisanje pregiba oka.

Ako izuzmem ove nedostatke, sve ostalo je i vise nego dobro, i za 1300 dinara dobijate fenomenalnu, i jako nosivu paletu, pomocu koje mozete kreirati razne makeup izglede.Ja sam jako zadooljna, i koristim je svakodnevno vec skoro mesec dana, i svakako ima moju preporuku..:)





I to bi bilo sve za ovaj post..:)


Da li ste probale ovu paletu? Ukoliko ste koristile i ovu i onu nude verziju, koja je po vasem misljenju bolja?

Do narednog posta..:) :****\


MiMi..:*****

4 коментара:

Tru Legs Flawless Finish Instant Make Up

понедељак, јул 18, 2016 prettyandstylish 9 Comments

Cao drage moje..:)

U danasnjem postu, zelim da sa vama podelim svoje odusevljenje o jednom proizvodu, koji mi je stvarno ogroman favorit, pogotovo u ovim letnjim mesecim, a rec je o Tru legs makeup spreju za noge..:) Ukoliko jos uvek niste imale prilike da se upoznate sa ovim proizvodom, i zanima vas kako funkcionise, onda procitajte i ostatak posta..:)


Naime, radi o proizvodu, koji funkcionise kao puder, samo dolazi u obliku spreja, pa je samim time laksi za nanosenje.Ambalaza u kojoj dolazi sadrzi 75  ml proizvoda, sto ce vam potrajati, cak i ako ga koristite svakodnevno.Ovo je svetlija verzija, i mislim da ima i tamnija, no ja nisam uspela da je pronadjem na polici u drogeriji.


Sto se samog spreja tice, odlican je za prekrivanje sitnijih kapilara i venica na nogama, sto je veliki plus.Sledeca stvar koja mi se jako dopada je ta sto vasim nogama daje prirodnu boju, ne izgleda narandzasto na kozi, a pritom sadrzi i sitne sljokice, koje nisu nimalo napadne i jos bolje istaknu boju vasih nogu.


Nacin upotrebe je zaista lak.Potrebno je da sprej nanesete na kozu, razmazete rukama, i sacekate par trenutaka da se osusi.U mom slucaju, ovaj sprej mi nije ostavljao tragove po odeci, sto je jos jedna dobra stvar.Lako se skida vodom, ravnomerno, i ne ostavlja fleke po kozi.

Dosta je dugotrajan, i nece se skinuti sa vase koze, sve dok vi sami ne odlucite da to uradite.


Mislim da bi se odlicno izgledao, cak i na nogama osoba koje imaju jako svetao ten, jer kao sto sam vec spomenula, zaista izgleda jako prirodno kada se nanese.

Sto se mana tice, zaista ih za sada nisam uocila, no verujem i da necu..;) Ovaj sprej mozete nabaviti u Lily drogerijama, a cena istog je 300 dinara..:)

I to bi bilo sve za ovaj post..:)


Da li ste probale ovaj proizvod, ili neki slican ovome, i kakva su vasa iskustva?

Do narednog posta..:)

MiMi..:****

9 коментара: