My night desk

недеља, март 13, 2016 prettyandstylish 12 Comments

Cao drage moje..:)

U danasnjem postu zeim da sa vama podelim sta se to sve nalazi na mom nocnom stocicu, jer licno jako volim da citam postove ovakvog tipa, i inspirisana time pisem isti.Ukoliko vas zanimaju detalji, nastavite da citate post..:)



Prva stvar jesu casopisi ili knjige.Ja obozavam da citam, narocito uvece, to me jako opusta i to je vec duzi vremenski period moja svakodnevna rutina.Ako nije neka zanimljiva knjiga, onda su tu Cosmo, Yoj i Lepota i zdravlje, jer su ovi casopisi puni raznih saveta iz beauty i fashion sveta.


Nakon toga tu su kremice, pocevsi od onih za lice, preko onih za ruke.Jako volim da se mackam pred spavanje, uzivam u tome, tako da volim da mi svi ovi proizvodi budu pri ruci.Ovo su neki od omiljenih, ali se postava stalno menja.


Naravno, Aktivni kiseonik sprej je moje otkrice, koje prskam i po par puta tokom dana, jer jako prija mojoj kozi, i ne bih mogla da zamislim negu iste bez njega.



Losion za telo koji trenutno koristim je Avon Dream, jer sam odusevljena parfemom, samim tim i losion mi se bas svidja.Inace sam prava zavisnica sto se ovih mazalica za telo tice, jer ih imam dosta, i stalno ih kupujem.Uz to nikada jedan ne potrosim do kraja, vec sam u stanju da svaki dan otvaram novi.


Takodje Avon Planet spa set sa lavondom koga cine sprej za jestuke i balzam, obozavam jer su prijatnog i opustajuceg mirisa.


I na kraju tu su balzmi za usne, koji su takodje moja velika opsesija.Ovo su samo neki koje trenutno volim i koristim.

I to bi bilo sve za ovaj post..:)


Kako vi organizujete svoj nocni stocic? Da li na njemu volite vise ili manje stvari?
Do narednog posta..:)
MiMi..***

12 коментара: