Essence new in and review ~ part 2

субота, мај 13, 2017 prettyandstylish 14 Comments

Cao drage moje..:)

U danasnjem postu cu vam predstaviti drugi deo noviteta  kompanije Essence.
Vec znate da su izasli sa novom prolecnom kolekcijom, a u nastavku mozete pogledati koje jos  proizvode mozete naci u okviru iste.

Krenucu sa proizvodima za lice,  i tu bih vam par reci rekla o novom korektoru, cije je puno ime glasi  Camouflage fuul coverage concealer.
Dolazi u pakovanju od 5 ml, sa preciznim aplikatorom, i dostupan je u dve nijanse, 05 Ivory i 10 Nude.








Ja imam obe nijanse , jednu sam kupila pre nego sto sam dobila paketic na testiranje, i mogu vam reci da je razlika u boji skoro neprimetna. Tekstura korektora je kremasto tecna, dosta je lagan, no bez obzira na to jako dobro prekriva, bar je u mom slucaju tako. Ja imam zaista jako zahvalno lice, pod tim mislim da nemam problem sa bubuljicama skoro nikada, jedino imam te tamne krugove ispod ociju, koji nekada znaju da se pojave. Kako puder tokom ovog dela godine uglavnom izbacim iz upotrebe, volim da moj korektor bude dovoljno jak da pokrije moje tamne krugove, a istovremeno da bude lagan i da mi ne naglasava eventualne suve delove u toj regiji. Ovaj korektor zaista odlicno prikrije sve sto treba, ne isusuje mi dodatno kriticne zone, i postojan je tokom celog dana.
Takodje, dobar je i kao hajlajt ispod ociju, kada jednostavno zelite da tu zonu dodatno istaknete. Kosta manje od 400 dinara, i mozete ga naci na Essence standovima.



Sledeci novitet je Luminous matt bronzing powder,   koji dolazi u pakovanju od cvrste plastike, i sadrzi 9 grama proizvoda. Namenjen je svetlijoj kozi, mat je, no pored toga ima ovo svetlucavo jezgro, koje da blagu rozikastu boju licu, kao i suptilan sjaj.
U samom pocetku koriscenja sam bila skepticna kako ce izgledati na mojoj kozi, s obzirom da sam dosta svetla, a ovaj bronzer ima dosta narandzastog podtona.




Ono kako ga ja najvise volim i koristim je to da izmesam oba ova dela, otresem visak, jer je proizvod prepigmentovan i nanesem na lice. Zaista, kada ga blago nanesete, cak i ako ste svetli, nece izgledati lose i vestacki na vasoj kozi, vec ce joj zaista dati lep i bronzani izgled.
Uz to ovaj proizvod se minimalno trusi, sto j uvek plus. Smatram da cu ga jos aktivnije koristiti u narednom toplijem periodu, kada vec i dobijem malo boje.
Cena ovog bronzera je oko 500 dinara.





I za kraj zelim da vam predstavim dve maskare, jednu sam takodje sama kupila, kako bih vam uporedila koja je bolja.
Rec je o Essence False lashses maskari ( bela tubica) , i druga je  Volume Stylish 18 h maskara( ljubicasta tubica).




Sto se prve maskare tice, pored standardne cetkice, koja mi se jako dopada, dobra strana je i to sto trepavicama zaista da taj izgled vestackih. Lepo ih izduzi, no jedani problem koji se tada javlja je sto ih dosta i slepi. Jako je mokra, i potrebno je da dobro ocistite visak, i pustite da se malo prosusi kako bi nanele drugi sloj. Ne kruni se, sto je pozitivna strana, jer su sve moje Essence maskare pre ovih, jako krunile, te sam cesto licila na rakuna.




Druga maskara je za volumen, i slobodo mogu reci da sto se toga tice funkcionise. Za razliku od prethodne nije previse mokra, jako lepo razdvoji i rasceslja trepavice, ali mana je ta sto se kruni i preslikava na donji kapak. Cesto volim da pomesam obe, i tada iskreno dobijem najbolji efekat, bez preslikavanja i slicno, ali naravno, smatram da je zaista nepotrebno da kupujete dve maskare.


Njihova cena je takodje nesto manje od  400 dinara.

I to bi bilo sve za ovaj post..:)

Da li ste probale neke od ovi noviteta, i kakvi su vasi utisci?

Do narednog posta..:)
Mimi..:)



14 коментара: