Golden Rose Vision & Essence lipstick

среда, август 12, 2015 prettyandstylish 12 Comments

   


Cao drage moje..:)

U danasnjem postu sam pozelela da sa  vama podelim svoje utiske o dva karmina, koji su vec neko vreme deo  moje  kolekcije, a pritom su slicnog cenovnog ranga. Rec je o Golden Rose Vision 125 i Essence 02 Glastonberry.Ukoliko zelite da saznate kome od ova dva lepotana ipak dajem malu prednost, nastavite da citate post.:)




Oba dolaze u pakovanjima od plastike pristojnog kvaliteta, sa razlikom sto je kod G.R. sredisnji deo providan pa mozete videti nijansu, dok je kod Essence karmina celo pakovanje u boji same nijanse, i mogu vam reci da se potpuno poklapa sa onom unutar pakovanja.Golden Rose karmin je u broju 125 i rec je o Berry  boji, dok je Essence u broju 02, i radi se o veoma voljenoj Mauve nijansi.




Same nijanse imaju mat teksturu, i polumat zavrsnicu, sto je prednost ukoliko imate problem sa ispucalim i suvim usnama, jer vam nece dodatno isusiti iste, kao i naglasiti kriticne delove.Pigmentacija oba je po mom misljenju odlicna, i jednim slojem dobijae punu boju.Kada je rec o trajnosti, G.R. moze izdrzati i do pet sati, nakon cega se boja ravnomerno skida i ostavlja za sobom blagi obojeni trag.Sto se Essence karmina tice, on je na moje veliko iznenadjenje.Izdrzao je  oko 4 sata, sto je ogroman plus, obzirom da sa nekim drugim nijansama ovog brenda nije bio slucaj.Uglavnom su bile jako loseg kvaliteta, a sama postojanost  kao i pigmentacija, u  najmanju ruku ocajna.Boja se postepeno gubi sa usana, i ne ostavlja trag.




Ukoliko moram da dam prednost jednom, to ce biti Golden Rose, upravo zbog svoje dugotrajnosti.Volim karmine koji su dugotrajni, i ovaj kao i svi prethodni ovog brenda, me nije razocarao. Sa druge strane iznenadjena sam kvalitetom i Essence karmina, prvenstveno, jer to nisam ocekivala.



               
                                                                   ~ Izgled nijansi~



Bilo koji da odaberete necete pogresiti.Zaista su dva odlicna proivoda, i verujem da cu kupiti jos koju nijansu.Cena G.R. ruza je 250 ( Lily drogerije i lokalne parfimerije) , a Essence 310 dinara( Lily i Dm).


                                                   I dosli smo do kraja ovog posta..:)

                        Da li ste probale ove ruzeve, i sta vi mislite o njima? Koji je vas favorit?
                                            Do narednog posta..:) MiMi..:****



12 коментара:

Balea piling ~ gel za umivanje sa mirisom maline

уторак, август 11, 2015 prettyandstylish 4 Comments


Cao drage moje..:)

Odavno nisam pisala o Balea preparativi, ne zato sto smatram da ovaj brend nema sta da ponudi, vec zato sto nisam zelela da eksperimentisem sa novim proizvodima.Nedavno sam svoj Bioten piling gel za umivanje, zamenila ovim, i mogu vam reci da i nisam najzadovoljnija.Koristila sam u par  navrata Balea proizvode za umivanje, i uglavnom sam bila i vise nego zadovoljna.Moja detaljnija iskustva o ovom pilin gelu, mozete procitati u nastavku posta.



Dolazi u tubici od 150 ml, srednje je gustine, i  sadrzi sitne cestice pilinga koje blago ispoliraju kozu.Miris ovog proizvoda je veoma prijatan, aroma maline je nesto sto jako volim da osetim  u preparativnoj kozmetici.Proizvodjac navodi da je ovaj piling gel namenjen svim tipovima koze i da se moze koristiti svakodnevno, ujutru i uvece.Osim na licu, ovj gel se moze i primenjivati  na regiji vrata i dekoltea.




                                             ~ Sastav i izgled proizvoda~





Ono sto mi se dopalo kod ovog proizvoda je sto se zaista moze da se koristiti svakodnevno, obzirom da su piling cestice veoma blage. Zaista nakon upotrebe, imam osecaj da mi je koza potpuno  cista, a aroma maline dodatno doprinosi tom ugodjaju.Medjutim, necu se sloziti sa navodima proizvodjaca  da je ovaj proizvod namenjen svim tipovima koze.Moja  je postala suvu na pojedinim delovima, i par sekundi nakon koriscenja istog, imam osecaj da mi je smesta neophodna krema.Osecam da mi se koza zateze i da je isusena, sto je na sam dodir i tako.
Priznajem da sam tom cinjenicom poprilicno razocarana, imajuci u vidu  da mi sam gel ako izuzmemo usisivanje, nije izazvao pojavu nesavrsenosti ili alergijskih reakcija.



Mislim da bi se najvise odgovarao devojkama sa normalnom i kombinovanom kozom, dok bi svima sa suvom savetovala da ga zaobidju. Cena ovog gela je 210 dinara, i mozete ga naci na policama dm drogerija.


                                                            To bi bilo sve za danas..:) 
                                   Da li ste isprobale ovaj proizvod, i kakvi su vasi utisci?
                                                           Do narednog druzenja..:)
                                                                Mimi..:***

4 коментара: