POGLED SA STILOM~ NAOCARE ZA SUNCE

четвртак, мај 01, 2014 prettyandstylish 0 Comments

Kako nam je prolece odavno doslo zelimo da zastitimo svoje oci i budemo u trendu.U zadnjih nekoliko godina posebno su aktuelni retro modeli naocara koji ce i ove godine biti in.Kod nas su popularni nekoliko modela naocara koje cesto mozemo sresti..
1.Pilotske naocare koje nikada nisu izsle iz mode i koje su oplemenjene staklima u boji.Odgovaraju svakom obliku lica i ljudi se najcesce za njih odlucuju..
2.Retro talas je obuhvatio i takozvane naocare sa mackastim okvirom koje su bile nezaobilazne 50~ih godina.One su potpuno potisle takozvani ,,oversized,,tj naocare koje prekrivaju celo lice..Lepo pristaju jer daju oku izduzeni oblik..
3.Naocare sa okruglim okvirom poput onih iz Pradine nove kolekcije sa neobicno ukrasenim ramom.Veoma su popularne ,ali nazalost  ne pristaju bas najbolje osobama sa okruglim licem..



Nadam se da sam vam malo pomogla i da ce te lakse odabrati svoje idealne naocare...:)

0 коментара:

DESET OBAVEZNIH STVARI U ORMARU SVAKE DEVOJKE:)

среда, април 30, 2014 prettyandstylish 0 Comments



Kozna bajkerska jakna..
Komad koji sa godinama postaje sve bolji..Vecni komad koji nikada nece izaci iz mode.Bilo da ga nosite na dejtu ,bioskopu ili izlasku bice fantastican.Moze se nositi sa uskim farmericma ili pak u kombinaciji sa floralnim dezenom.Za takav komad kvalitetne gardrobe ne treba zalitti novac.
2.Mala crna haljina.
Od kad se prvi put pojavila ovakva haljina ,postala je obaveza svakog garderobera.U kombinaciji sa salonkama i klac torbom definitivno ce te biti primceni u njoj.Malu crnu haljinu mozete primeniti i u dnevnim varijantama sa teksas jaknom ili koznom,a od obuce podjednako ce ici lepo kako uz letnje baletanke i  rimljanke tako i uz dugacke cizme.
3.Dobar par farmerki
Trendovi prolaze ali dobar par farmerica nikada nece izaci iz mode.Bilo da se odlucite za klasicne uske farmerice ili bojfrend necete pogresiti.
 
4.Kvalitetna torba
Kada birate torbu najbolje je da to bude torba neutralnih nijansi (crna,bez ,teget),koja ce vam se slagati u svakoj kombinaciji..Manje je vise,te pri izboru torbi budite pazljivi.BOlje kupiti jednu kvalitetnu torbu nego vise nekvalitetnih.Pri kupovini obratite paznju na velicinu ,da li je izdrzljiva i da li ima rucke ili jak kais koji ce vam olaksavati njeno nosenje..5.Blejzer..
Potpuno transformise svaki stil , i cina ga sik tako da bilo da se odlucite za blejzer tamnijih tonova ili pak svetlijih necete pogresiti.

6.Kaput..
Iako necete biti odusevljene cenom ovog must heve komada ,pomislite na to koliko ce zapravo niz godina on trajati.Najbolje je birati prirodna vlakna poput kasmira i lana jer su topliji i duze traju.

 7.Prugasti top
Savrsen komad garderobe koji mozete kombinovati sa teksas sortsem ili farmericama.A za lagani letnji izgled ukombinujte ga sa midi suknjom i uzivajte.

8.Oksfordice.
Savrsene za prolece u kombinaciji sa leprsavim haljinama ili farmericama.Najbolje je izabrati braon ili crne jer se uklapaju uz sve..
 9.Klac torba u jarkoj boji
Kada zelite da razbijete monotoniju svakodnevnog izgleda mozete uz neku tamniju kombinaciju i dodati klac u jarkoj boji..to ce svakako osveziti vas izgled.

10.Salonke
Njih nikako ne zelite da ne posedujete.Savrsen par cipela koji mozete nositi preko celog dana.Za dnevni luk kombinujte salonke jarkih boja sa teksas tregericama ili floralnom haljinom,a uvece se odlucite za elegantniju varijantu crnih salonki..

 

0 коментара: