недеља, април 27, 2014 prettyandstylish 0 Comments

     Najvece opasnosti po kozu


Dok štitite kožu, možda ćete prevideti najmoderniji način da je oštetite. Toplota vašeg laptopa može vam ozbiljno opeći kožu iako nikada na to nebiste ni pomislile. Budite iskrene, koliko puta vam se desilo da sklonite laptop sa krila, a na butinama vidite dve crvene mrlje od toplote?bezbroj puta pa to se stalno desava..a mi ga uvek ignorisemo.. Uvek koristite adekvatnu podlogu ispod laptopa. Može čak i jastuk ili bilo sta sto bi sprecilo da se to dogodi..

1.Odsustvo kreme za suncanje
U letnjim danima krema za suncnje je nesto sto nikako ne smete izostaviti.Cak i kada imate na sebi sminku koja u sebi sadrzi zastitni faktor ispod bi trebalo da imate bar jedan sloj kreme.Savet~ bez toga nikada ne krecite.Isto tako labelo sa zastitnim faktorom stiti usne od uv zracenja i cini ih otpornim..Zato ove dve stvari obavezno nosite us vom neseseru ovog leta..
Kremu za suncanje birate onako kako vasem tipu koze odgovara.Posto ja imam dosta svetao ten koristim ovo Vichy koji ima zastitni faktor pedeset i koje me dosta stiti.Labale koje koristim u letnjim daima je ovo Garnierovo sa slike jer sadrzi viamine A i E ,i sprecava da se usta isuse..

2.Suva koza..
Ako vam je koza na dodir veoma gruba znaci da ne vodite dovoljno racuna o njoj i da je koza dehidrirala..Zato je potrebno kozu redovno,,hraniti,, i vracati joj sjaj.Suva koza je najcesca prekretnica koja dovodi do bora.Ako ima te dilemu koju kremu da izaberete ja vam predlazem 4 nove Garnierove kreme koje su namenjene razlicitim tipovima koze i gde ce svako naci svoju idealnu zastitu..
3.Dijeta..
Priliko drzanja rigoroznih dijeta cesto se deseva da osetimo da nam je koza drugacija. Upravo zbog toga sto to nije nesto sto nasem organizmu prija i sto se odrazava na kozu..Zato ddijetu prilagodite nacinu nakoji se vi tada osecate i izbecicete probleme.
4.Redovan unos vode
Voda je veoma bitna jer daje svezinu i elasticnost kozi.Zato ako zelite lepu i zdravu kozu konzumirajte bar dva litra vode dnevno i videcete da ce vam vasa koza biti zahvalna.
5.Kozmeticki tretmani

Izbgavajte teske kozmeticke tretmane kao sto su hemiski pilinzi i kiseline.Oni mogu dosta da istanje kozu i da joj daju efekat ,,sive koze,,..Ne ocisceni instrumenti u salonima cesto mogu da budu ulazna vrata za infekcije te budite oprezne..

0 коментара: