Manicure of the week

четвртак, март 24, 2016 prettyandstylish 4 Comments

Cao drage moje..:)

Vec standardno u ovakvom tipu posta pisem o GR lakovima,jer me iznova i iznova odusevljavaju.Kao i do sada isto je i sa ovom kolekcijom brzosusecih lakova, koja je takodje obiluje izborom nijansi, pa svako moze naci sebi idealnu.


Kako je prolece konacno doslo, pastelne boje su ponovo u prvom planu, na moju veliku radost, jer ih zaista obozavam.Zato sam odlucila da ove nedelje na svojim noktima nosim ovu pastelno plavu nijansu u broju 11, a vise o samom laku, procitajte u nastavku.



Tekstura laka je zaista fina, te se samim tim isti lako i ravnomerno razmazuje.Pigmentacija je na jako visokom nivou, i sa jednim slojem dobijate punu boju, no uvek mozete dodati jos jedan sloj ako zelite.Cetkica je standardno super, dovoljno siroka da jednim potezom obuhvatite celu povrsinu nokta.


Dolazimo do dela sa susenjem, koje nazalost ne traje 60 sekundi, potrebno je malo vise, ali u odnosu na neke druge lakove brze se osusi, cak i bez nadlaka preko.Iskreno, to po mom misljenju i nije velika mana, jer svakako mu ne treba dugo.Sto se trajnosti tice, meni na noktima izdrzi i do pet dana, a kako su meni ruke non stop u vodi, onda je to bio najbolji nacin da ga testiram.


Sto se mene tice, ovi lakici su sjajni i sigurno cu ih u buducnosti kupovati..:)


Da li ste probale ove lakove i sta mislite o njima?

Do narednog posta..:)
MiMi..:**

4 коментара:

Avon Dreams

недеља, март 20, 2016 prettyandstylish 4 Comments

Cao drage moje..:)

Mislim da gotovo nikada nisam pisala post vezan za neki parfem, prvenstveno iz razloga sto jedan koristim vec godinama, i bila bi jako dosadna kada bi samo o njemu pricala i pisala.
No, kako sam u poslednje vreme otkrila jedan, koji mi se toliko dopao i koji vec jedno vreme konstantno koristim, zelela sam da vam u par reci kazem nesto o istom.Radi se o Avon Dreams parfemu, koji je novitet u Avon porodici parfema, i koji dolazi sa porukom da trebamo da ozivimo svoje snove.Nesto vise o istom i nastavku.



Kao neko ko je istinski ljubitelj slatkastih, puderastih i jakih parfema, vrlo me je zacudilo sto mi se ovaj dopao obzirom da pripada grupi cvetnih, koji nisu bas na mojoj listi favorita.
Glavne note ovog parfema su sljiva, provansalska ruza i drvenaste note.



Sam parfem je jako blag i prijatan, i po mom misljenju ta aroma ruze je na prvi kontakt sa istim jako zastupljena, dok kasnije mozete osetiti i ostale.Nisam bas veliki fan parfema sa mirisnim notama ruze, jer su cesto preintenzivni i bar meni neprijatni, no sa ovim to nije slucaj.Smatram da je ovaj parfem nesto sto je idealno za predtojece prolece, ukoliko volite da ih sezonski menjate.

Sto se postojanosti tice, zaista sam i vise nego zadovoljna.Miris je jako dugotrajan, i bikvalno ga ceo dan osecate na sebi, sto priznacete nije slucaj sa svim parfemima ovog brenda.


Sto se mene tice, ja sam nasla idealan parfem za ovu sezonu, a ukoliko sam vas zainteresovala, isti mozete naci u aktuelnom katalogu.Cena je cini mi se oko 1300 dinara.


I to bi bilo sve za ovaj post..:)


Da li ste probale ovaj parfem i sta mislite o njemu? Da li inace koristite Avon parfema, i ikoji je vas favorit?
Do narednog posta..:)
MiMi..:)

4 коментара: