Garnier Eye make ~ up remover 2 in 1

петак, мај 08, 2015 prettyandstylish 6 Comments

Cao drage moje..:)

Proizvod o kome vam danas pisem, sam pominjala u par navrata na svom blogu, i uglavnom ste o njemu mogli da citate samo pohvale.Danas sam htela malo vise da vas upoznam sa njim, i nacinom na koji funkcionise.Rec je o  Garnier  2 in 1 eye make up remover. Ukoliko vas zanima nesto vise o njemu, nastavite da citate.





Dolazi u plasticnoj bocici koja u sebi sadrzi 125 ml proizvoda.Ovo je dvofazno sredstvo, namenjeno uklanjanju sminke sa ociju.Sadrzi vodeni i uljani deo, koji se kada promuckate proizvod sjedini.Miris  pri samom koriscenju malo podseca na miris benzina, ali se ne zadrzava na kozi.Oftamoloski je testiran proizvod.Cena istog je oko 500 dinara.


                                                   ~ Sastav~


Moram da naglasim da ovo nije proizvod koji vam je neophodan, jer micelarnom vodom ili gelom, mozete ukloniti sminku sa ociju.No, posto sam u zimskom periodu imala problem da mi je ta okoloocna zona bila znatno isusena, nisam zelela da  rizikujem i dodatno je isusim.U pocetku sam se plasila da ce mi ovaj proizvod izmastiti taj deo, i ostaviti tezak trag na tom delu lica, obzirom da sadrzi i taj uljani deo.Pre sam koristila ovakav tip proizvoda, i jedino sto sam zelela nakon upotrebe istog je da se sto pre umijem i uklonim ga.Ali zaista, to se nije desilo.Potrebna vam je mala kolicina, koju nanesete na vatu, sacekate par sekundi i uklonite.Veoma brzo i pedantno ukloni sminku, cak i vodootpornu, a pritom ne ostavlja masan trag.Ovo sredstvo bar meni, nije izazazvalo nikakve nezeljene reakcije.Iako ce vam se uciniti da ne vredi investirati u ovaj proizvod, obzirom da se u pakovanju nalazi svega 125ml, verujte ovo ce vam potrajati.Ja ovu bocicu koristim par meseci i tek sam na polovini, a pritom svakodnevno skidam sminku ovim proizvodom.




Moja topla preporuka je da ga isprobate, prvenstveno jer mislim da ce odgovarati svim tipovima koze.Suvu nece dodatno isusiti, a masnu dodatno izmastiti.Ja zadovoljna ovim proizvodom, i svakako cu ga i u buducnosti kupovati.


                 Da li ste probale ovaj ili neki slican proizvod? Kakva su vasa iskustva?:)
                                       Do sledeceg posta..:)
                                              MiMi..:*:*:*

6 коментара:

Mini new in # 5

понедељак, мај 04, 2015 prettyandstylish 10 Comments

Cao drage moje..:)

Kao sto ste vec u naslovu imale priliku da procitate, danas pisem o svojim novitetima.Nema ih mnogo, no zelela sam da ipak podelim sa vama sta sam to dobila i kupila u poslednje vreme.Verujem da ce vam se ovaj post dopasti, stoga hajde da pocnem..:)




                                                      ~ Preparativa~





Eucerin Dermo Capillaire sampon ~ Ovo mi je druga bocica, i zadovoljna sam efektom koji sam dobila nakon koriscenja ovog proizvoda.Posto ja imam taj problem da mi se kosa brzo umasti, odlucila sam da probam nesto sto ce mi taj problem drzati pod kontrolom, i za sada sam zadovoljna efektom.Svakako cu o njemu napisati poseban post  ukoliko vas nesto vise zanima. ( 900 dinara)

Akvabent Kiseonik sprej  & Neutral Dezodorans ~   Dobila sam ih na testiranje, pre nekih nedelju dana.Vec imam neko misljenje o njima, mada cu ih jos malo isprobavati.Uskoro ocekujte post, gde ce jedna od vas imati priliku da osvoji ova dva proizvoda.



                                                           ~ Dekorativa~




Bourjois Delice de Poudre ~ Proizvod koji sam jako dugo zelela da kupim, i  konacno jesam.Predivno pakovanje i izvrstan miris cokolade su me najvise privukli. Koristila  sam ga jednom, i mogu vam reci da bez obzira sto ima dosta narandzastih podtonova, i na svetloj kozi poput moje lepo izgleda.( 1600 dinara)


Aura Small Angled  Brush & Absolute Matte Lip Cream ~ Cetkica mi deluje fino za nanosenje gel ajlajnera, tako da cu videti kako ce se pokazati. Sto se tice Aurinog tecnog karmina, ne bih mnogo duzila.Onaj prvi mi se dopao, tako da sam odlucila da svojoj kolekciji prikljucim i ovaj. ( 249 i 550 dinara)



Golden Rose Color Expert Nail Polish ~  ( 10) Nude nijansa, ( 16) Pink, ( 47) Nebo plava. Svidja mi se formula ovih lakova, veoma su pigmentovani i postojani, tako da cu sigurno nabaviti jos koju nijansu. (110 dinara)



O.P.I ( Dim Sum Plum)  Ovo mi je jedna od drazih  nijansi.Nemam veliko iskustvo sa lakovima ovog brenda, pa ne bih mogla mnogo toga da vam kazem, ali u svakom slucaju javicu vam kako sam zadovoljna.





I stigli smo do kraja..:) Kao sto sam vec i na pocetku rekla nemam mnogo proizvoda, ali posto cu sigurno i u narednom periodu nesto kupovati, nisam zelela da sve nagomilam u jedan post..:)

                                 Da li ste probale neke od ovih proizvoda, i sta mislite o njima? :)
                                                               Do narednog druzenja..:) Mimi..:) :*

10 коментара:

Trend 21. veka ~ Fake

недеља, мај 03, 2015 prettyandstylish 6 Comments

Cao drage moje..:)

Iskrena da budem, nisam planirala da napisem ovakav tip posta, bar ne u neko skorije vreme, jer mislim da ima dosta dobrih koji pokrivaju ovu temu.Ali, izrevoltirana cinjenicom da svakodnevno vidjam stranice koje prodaju laznu sminku, garderobu, akcesoar i slicno, odlucila sam da dam svoj doprinos ovoj temi, kako bi mozda nekome probudila svest da zaobilazi laznjake koji nam se svakodnevno nude.





Zivimo u takvom vremenu, gde ne moze svako od nas da izdvoji par hiljada eura, da bi sebi priustio Chanel torbu, Valentino cipele, ili neku skupu sminku.To ne znaci da ste zbog toga manje vredni i da ce vas ljudi manje zbog toga ceniti.Ako krenem prvo od sebe, od kada sam pocela da se interesujem za modu i kozmetiku, jedina stvar za koju sam znala da nikada sebi necu dozvoliti je da kupi losu kopiju nekog poznatog brenda.Osecam veliko strahopostovanje prema modnim i kozmetickim kucama, i verujem da bi takvim postupkom oskrnavila njihov rad i trud.


Verovatno ste vec i same videle da se na drustvenim mrezama pojavljuju stranice koje prodaju laznu sminku, gde vam se npr Lorac Pro Mega Palette ( cija je originalna cena 100$), nudi za sumu od 4000 dinara, ili neka torba poznatog dizajner cija je vrednost izuzetno velika, prodaje za par hiljada dinara.Iskreno, svaki put se zgrozim kada vidim tako nesto.Mozda trenutno ne mogu da izdvojim novac za paletu koja je dugo na mojoj listi zelja, ali isto tako necu dozvoliti da me neko tamo nasamari i proda mi neku kinesku mutaciju iste.




Pocevsi od kozmetike i makeup, ono sto morate da znate, ukoliko vasa zelja za fejkom nadvlada vas zdrav razum, je to da je sastav i poreklo jako sumljivo.Prema zadnjim naucnim istrazivanjima, u takvim komadima sminke su pronadjeni delovi ljudskih kostiju, urin, paraben i jos mnogo toga.Ako bar malo brinete o sebi, necete zarad lazne Naked palete ugroziti svoje zdravlje.



Ono sto mene takodje ume da ,,nervira'',  i sto po meni ne cini jednu devojku od stila, jesu te kopije dizajnerskih torbi, jer njih svakodnevno vidjam.Iako na mom blogu uglavno pisem o kozmetici, moda je uvek za jednu lestvicu iznad.Jos kao mladja sam pocela da pratim taj svet, i dan danas je tako.Ne vidim poentu bacanja novca, na nesto sto nije ni priblizno originalu, samo da bi ste rekli da imate dizajnersku torbu.Te kopije su uglavnom jako lose uradjene, a pritom su im i cene paprene.Moj vam je  savet, ukoliko zaista zelite da odajete utisak devojke od stila, je da preskocite to.Za tu neku sumu od 5000 dinara, koliko otprilike nazalost i kostaju laznjaci, je bolje otici u neku radnju koja prodaje izuzetno kvalitetne torbe, i kupiti nesto sto zaista vredi tog novca i sto ce vam trajati. Zara, H & M, Bershka, Mango, Mona kao i mnoge druge radnje, imaju ogroman izbor, po veoma pristupacnim cenama, a kvalitet je i vise nego zagarantovan.



Ovim tekstom ne zelim nikoga da osudim, to je jednostavno moje misljenje.Svako ima pravo da radi kako on smatra da je ispravno.Mislim da ne treba nasedati i kupovati sa stranica koje prodaju kopije, jer bacate novac na nesto sto cak i ne postoji. Ulozite taj novac u nesto sto je kvalitetno i cije poreklo nije sumljivo, i nemojte misliti da u necijim ocima vredite vise, zato sto posedujete nesto sto je lazno.

* sve slike su preuzete sa interneta

                        Kakvo je vase misljenje na ovu temu? Ocekujem vase komentare..:)
                                              Do narednog druzenja..:)Mimi..:**





6 коментара: