The Summer Tag

петак, септембар 04, 2015 prettyandstylish 2 Comments



Cao drage  moje..:) Danas odgovaram na jos jedan tag, a tagovala me je Tijana sa bloga Sreca je zdralje, i njene odgovore mozete procitati ovde.Hvala jos jednom Tico..:)

Jako mi se dopada ovaj tag, i bice mi zadovoljstvo da odgovorim na njega.Necu previse a duzim, pa hajde da pocnemo..:)


                                                    ~1~ Omiljeno letnje pice?

Pa definitivno voda.Nju obozavam i tokom godine, a leti zbog velikih temperatura jos vise, tako da  je to moj odgovor.

                                              ~2~ Omiljeni letnji odevni predmet?


* sika sa interneta

Teksas sorc, i najvise volim one sa iscepanim i cipkanim detaljima.Obozavam sorceve, ovo leto ih nisam skidala.Udobni su, prakticni, tako da veliki plus za njih.

                                               ~3~ Omiljeni letnje acesoar?

Uglavnom su to neke minjuse, koje su sitne, i koje mi ne smetaju toliko.Pokusavam sebe da nateram da malo prosirim izbor acesoara, obzirom da on svaku kombinaciju podigne na visi nivo, pa se nadam da cu uspeti u tome.

                                            ~4~ Omiljeni parfem, toaletna voda?

Tokom hladijih letnjih dana volela sam da koristim Zara Candy Vanilla toaletnu vodu.Medjutim u vecini slucajeva to je bio Bruno Banani parfem, koji je lagan i idealan za leto.


                  ~ 5~ Leti kosa poludi~ omiljeni proizvod za stilizovanje kose?

Ovog leta uzivala sam koristeci slani sprej pomocu koga mozete dobiti cuvene bich waves.Veoma brzo i lako postignete  super frizuru.

                                                    ~6~ Omiljeni letnji lak za nokte?

Najvise me privlace pastelne i nude nijanse, tako da je ovo leto bilo u znaku tih boja.


                                                 ~7~ Omiljeni vodootporni proizvod?

Krema za suncanje i balzam za usne.Posto make up ne koristim kada sam na plazi ili na bazenu, prethodno pomenuti proizvodi su mi najbitniji.

                                                       ~ 8~ Omiljena boja karmina ovog leta?

Roze, roze, roze..:) 


                                                         ~ 9~ Omiljeno letnje rumenilo?

Nemam naviku da koristim rumenila tokom leta.Nekako mi je to previse.

`                           10~ Omiljeni beauti proizvod koji vam je leti neophodan?

Imam ih dva.Kremasta senka i karmin.

                                               ~11~ Omiljena letnja sveca?

Svece me vise asociraju na zimu, i taj hladniji period, tako da ih tokom leta ne palim.

                                           ~12~ Omiljeno mesto za letovanje?

More svakako..:)

                                  ~13~ Da li imas omiljeni status ili sliku koja te inspirise?

Pa definitivno uvek ~ Sreca je najvaznija..:) Meni je jako bitno da budem srecna, jer tada mogu sve.Ako nisam, nista mi drugo ne vredi.

                                       ~14~ Da li si objavila neki blog post tokom leta?

Da, mnogo njih..:) Volim da pisem, i uvek me grize savest kada zapostavim blog zbog privatnih obaveza..:)


                       I dosla sam do kraja..:) Nadam se da vam se dopao ovaj post..:) 

                Ja necu dalje tagovati nikoga, jer znam da ovaj tag vec neko vreme kruzi ..:)
                           Pozivam sve devojke koje nisu da urade, rado cu procitati..:)
                                                            Do narednog posta..:) Mimi..:***

                      



2 коментара:

Manicure of the week

среда, септембар 02, 2015 prettyandstylish 4 Comments


Cao drage moje..:)

Danasnji post bice veoma kratak, ali nadam se zanimljiv.Kao sto iz naslova mozete i da vidite, pisem vam o omiljenom laku ove nedelje.Ovog puta rec je o Golden Rose WoW , u broju 11.
Verujem da je svaka od vas imala prilike da se upozna sa ovim lepotanima koji dolaze u preslatkim bocicama , u cak 96 boja, te svaka moze naci sebi odgovarajucu.




Kao istinski ljubitelj nude lakova, moram da priznam da me je ovaj na prvu osvojio.U mom slucaju neutralnih nijansi nikada dosta.Konkretno ova je  nesto izmedju svetlije braon i prljavo roze.Nisam najvicnija u opisu boja, pa se nadam da ste me razumele.



Cetkica kod ovih lakova je izuzetno kvalitetna, mala, prakticna, i dovoljno siroka da obuhvati celu povrsinu nokta.Pigmentacija istog je na jako visokom nivou, i jednim slojem dobijate punu boju, ali naravno ukoliko zelite mozete dodati jos jedan.Lak se brzo susi, i bar ja nisam primetila pojavu mehurica na povrsini istog.


Kada je rec o trajnosti, zaista sam iznenadjena, obzirom da na mojim noktima sa slojem nadlaka preko izdrze i do nedelju dana.


Golden Rose je opet napravio pun pogodak, kada je o lakovima za nokte rec.Svakako vam preporucujem da ih probate, ukoliko vec niste.

Mozete ih nabaviti u Lily  drogerijama, i u svim parfimerijama koje prodaju proizvode ovog brenda, a cena uglavnom varira izmedju 60 i 80 dinara.:)


                                          Da li ste probale GR WoW lakove?
                                  Sta mislite o njima, i koja je vasa omiljena nijansa?:)

                                             Do narednog posta..:) MiMi..:***

4 коментара:

My Hair Routine

уторак, септембар 01, 2015 prettyandstylish 14 Comments


Cao drage moje..:)


U danasnjem postu vam pisem o svojoj nezi kose.Ja u ovu svrhu ne koristim previse proizvoda, jer sam dosla do zakljucka da moja kosa najbolje izgleda kada je sto manje pretrpavam preparatima.Tako da sam negu uglavnom svela na minimum, i zaista od tada primecujem samo pozitivne rezultate.Inace, proizvode koje cu vam danas pokazati ne koristim na duze staze, jer volim da ih nakon odredjenog vremena zamenim.Ukoliko vas zanima moja nega kose, nastavite da citate post..:)



                                                        ~ SAMPONI~



~1~Alin Sampon~

Njega koristim preventivno, obzirom da sam u proslosti imala problema sa opadanjem kose, a on se pokazao kao idealan lek protiv toga.Grozno mirise, ali je potpuno prirodan, i zaista radi ono sto obecava.Srecom pa je je miris ovog sampona lako neutralisati  dobrom maskom ili balzamom.

~2~ Eucerin Dermo Capilaire~

Ovaj sampon koristim u vecini slucajeva, i ono sto mi se dopada kod njega je sto mi je dosta smanjio mascenje kose.Takodje, imala sam manjih problema sa pojavom peruti, i primetila sam da mi je i sto se toga tice dosta odgovarao.Pa ukoliko imate problema sa peruti, bacite pogled na ovaj sampon.

                                               
                                            ~ BALZAM, MASKA I ULJE~


~ Garnier Ultra Doux Conditioner~

Inace nisam neki fan balzama, obzirom da mi vecina uzrokuje brze mascenje kose, medjutim ovaj mi je dosta odgovarao.Sadrzi marelicu i bademovo ulje, i namenjen je nezi suve i normalne kose.Ista mi je nakon koriscenja ovog regeneratora dosta meksa, sjajnija, i mirise predivno do narednog pranja.


~ Kokosovo ulje~

Kao zamenu za standardne maske, koristim kokosovo ulje, koje je po svemu sudeci moj najveci favorit kada je nega kose u pitanju.Njega koristim uglavnom jednom nedeljno, tako sto ga nanesem u vecem sloju i ostavim da deluje par sati, ili jednostavno prenocim sa njim.Ne moram ni da vam naglasavam koliko je kosa divna nakon upotrebe ovog ulja.Zaista, ovo je nesto najbolje sto mozete vasoj kosi da priustite.


~ Avon Advance Techniques  Maroccan Argan Oil~

Verujem da vecina vas zna za ovaj proizvod.Tretman bez ispiranja sa arganovim uljem, koji se moze nanositi na suvu ili vlaznu kosu.Ja volim da nanosim na vlaznu, jer kada je osusim primecujem da ista ima puniju strukturu i dosta je meksa na dodir.Prilikom upotrebe vam je potrebno svega par kapi ovog ulja, te je ovaj proizvod svakako nesto sto ce potrajati.



Za kraj zelim da pomenem dva proizvoda koje ja u ovom slucaju  koristim preventivno protiv opadanja kose.Prvi je Alostil 2, koji se moze kupiti kod nas pod imenom Monoxidil.Ovo je proizvod koji zaista resava ovaj problem, ali jedina mana je ta sto morate uvek da ga koristite, jer nakon sto prestanete kosa ce vam opet opadati.


I drugi, koji nazalost nema da se nabavi kod nas je Quinafort tretman, i zapravo jedini proizvod koji je zaustavio opadanje moje kose, i pospesio rast nove.Dolazi u providnim ampulicama, kao dvofazno sredstvo.Jedno pakovanje sadrzi 14 ampula, a 1 mozete koristiti i do cetiri puta.Ukoliko imate tu nesrecu da se borite sa ovim nimalo naivnim problemom, i ukoliko putujete van granica nase zemlje, obavezno potrazite ovaj proizvod, jer necete pogresiti ako ga probate.




                                          I to bi bilo sve za danasnji post..:) 

                     Da li ste probale neke od ovih proizvoda, i sta mislite o njima?
                                              Do narednog druzenja..:) MiMi..:***

14 коментара:

August Favorites

недеља, август 30, 2015 prettyandstylish 22 Comments


Cao drage moje..:)

U danasnjem postu vam pisem o svojim ovomesecnim favoritima.Mislim da je suludo i da pominjem koliko mi je ovaj mesec brzo proleteo, kao i ostatak godine.Sto se tice favorita, ovog meseca ih i nemam puno, i uglavnom vecina pripada dekorativnom delu.Ukoliko vas zanima sta sam to najvise volela i rado koristila ovog meseca, nastavite da citate post..:)


                                                           ~ PREPARATIVA~




Prvi proizvod na listi je Dermix losion za telo, koji je vec cini mi se i bio u favoritima.No dobro, jos jednom zelim da skrenem paznju na ovoj losion, jer je odlican za negu suve koze, naravno kao  i za sve druge tipove.Ali je svakako jedan od malobrojnih koji izuzetno dobro hidrajaju moju suvu kozu, i zato sve preporuke za njega.



Sledeci proizvod na redu je Eucerin Aquaporin Active krema za podrucje oko ociju.Mene ova krema spasava, pre svega jer je ovaj mesec bio poprilicno naporan, sto se moglo videti i po mojim podocnjacima.Ova krema ih dosta ublazi i smiri, tako da ukoliko niste, obavezno probajte.


Zelela bih da jos jednom pomenem Olival pekmez za ubzano tamnjenje, koji je prvi proizvod ovog tipa koji na meni funkcionise.Za vise informacija, bacite pogled na ovaj post.



Zatim imam dva balzama za usne, i prvi na redu je Dexe balzam, koji sam dobila od Tijane sa bloga Sreca je zdravlje.




Obozavam aromu limuna, i drago mi je sto mi je bas ovaj zapao.Odlicno hidrira usne, i ne ostavlja tezak trag na njima. Drugi na redu je Blistex sa malinom i limunom.Vec sam jedan potrosila, i morala sam da kupim drugi.Jednom recju savrsen.Pocevsi od mirisa, pa do hidratacije, stvarno nemam zamerki.


                                                ~ DEKORATIVA~


Pocecu sa Aura Fix Me fiksatorom za sminku. O ovom proizvodu nisam cula bas dobre kritike, pa tako nisam ocekivala da ce mi se dopasti.Ali me je osvojio vec nakon prvog koriscenja, i slobodno mogu da kazem da je ovo prvi fixator koji meni odgovara.Nije tezak na licu, bukvalno ga ne osecam, i pritom drzi sminku ceo dan.Sto se mene tice, odlican je.



Zatim zelim da pomenem i Nyx Hd korektor u broju 01.Ja ovaj korektor iznova kupujem, i najcesce ga koristim za posvetljivanje podrucja oko ociju, kao i ostalih delova koje zelim da naglasim.Ima visoku pokrivnu moc, lako se blenda i ne uvlaci se u sitne linije.Ako ga dobro fiksirate, mozete biti sigurne da se nece ni pomeriti tokom dana.





Sto  se tice proizvoda za usne, uzivala sam koristeci novi Aura Absolute Matte tecni karmin u nijansi 616 Qut of Box. Predivna ljubicasta nijansa koja ce tek biti aktuelna u narednom periodu.Sto se samog karmina tice, isti je  kao i prethodni, tako da je Aura jos jednom napravila pun pogodak.I drugi na redu je Golden Rose Vision u broju 215.  Nijansa je slicna kao i od  prethodno vec spomenutog  Aura matte karmina.Ovaj je jako pigmentovan, postojan, i ima tu polumat zavrsnicu, sto ja iskreno jako volim.Vise o njemu ovde.



I za kraj zelim da pomenem i dva laka za nokte.Jedan je Essie u nijansi Lilacism i drugi je Aura Lovely Nude. U par navrata sam ih pominjala na svom blogu, tako da ne bih duzila previse.Lepo su pigmentovani, dugotrajni, i sadrze cetkice koje su jako precizne, i zahvalne za koriscenje.


Takodje volela bih da par reci  hvale uputim i Cala 311  cetkici za blendanje, koja mi je jedna od omiljenih.Ukoliko trazite dobru cetkicu ovog tipa, koja savrseno obavlja posao, a pritom se ne linja, i jako je mekana, obavezno bacite pogled na ovu.:)


Poslednji favorit je Bruno Banani parfem, koji sam obozavala ovog meseca, prevashodno jer u isto vreme sadrzi i tu slatkastu, a sa druge strane i tu cvetnu notu.Jedina zamerka je ta sto i nije najdugotrajniji, ali sve ostalo je na mestu.




                  I to bi bilo sve sto se tice ovog posta..:) Nadam se da vam se dopao..?

                    Da li ste probale neke od ovih proizvoda? Imamo li zajednickih favorita?

                                            Do narednog posta..:) MiMi..:***







22 коментара: