Proizvodi koji su me razocarali ~1 deo

понедељак, август 22, 2016 prettyandstylish 8 Comments


Cao drage moje..:)

U danasnjem postu, zelim da sa vama podelim svoje utiske o nekim proizvodima, koji me nisu nimalo odusevili, cak sta vise neki od njih idu pravo u kantu nakon ovog posta.Nisam ranije pisala ovakve postove, jer sam lose proizvode usputno kroz neke druge tekstove spominjala, no smatram da je ovo mozda bolji nacin, koji verujem da ce nekome i ustedeti novac.
Ukoliko vas zanima nesto vise, nastavite da citate post..:)


Prvi proizvod na listi losih definitivno bi bio ovaj She matte puder.Razlog zasto sam ga uopste i kupila je taj sto sam htela da ga mesam sa svojim standardnim puderom, s obzirom da mi je isti trenutno presvetao, a kako se leto blizi kraju nisam zelela da izdvajam veci novac za puder, koji mi uskoro nece odgovarati.



E sad, imam par razloga zasto ga ne volim, ali prvi je taj sto je previse narandzast, ali previse, i mala kolicina izgleda lose na licu.Susi se jako brzo, nemoguce ga je izblendati, razvlaci se po kozi, i nemoguce ga je ravnomerno naneti.Pritom,  jako je slabo postojan, tako da moj vam je savet da ga preskocite.

Zatim naredni proizvod je Essence mousse  korektor, i koji je najlosiji korektor do sada, bar za one koje sam probala.Jako je tezak na kozi, izgleda kao da ste ga nanosili kasikom, a ne cetkicom ili prstima, pritom kaci se i za najmanji suvi deo na vasoj kozi.Pokrivna moc takodje jako losa, i cini mi se da su ga izbacili ovog leta iz ponude, sto je jedini plus u celoj prici.



Takodje zelim da pomenem i  Essence i love extreme maskaru, koja meni nikako nije odgovarala, jer u mom slucaju ona ne radi nista, osim sto samo napravi stetu.Moje trepavice nakon ove maskare nemaju ni volumen ni duzinu, jednostavno su slepljene i pune gromuljica, i to je slucaj od trenutka kada sam krenula da koristim ovaj proizvod.Jos jedna stvar je da se jako kruni i preslikava na donji deo kapka, te samim time izgledate kao rakun, sto je priznacete jako lose za videti.


Naredni proizvod je lak za nokte iz nove Maybelline Color Show kolekcije u nijansi broj 70 Ballerina.Ideja za samu boju je zaista dobra, jer ove nude nijanse uglavnom sve devojke vole, ali ovaj lak je jako los.Morate da namazete bar 5 slojeva da bi imale bar neku naznaku boje na noktima.Osusi se dosta brzo, ali brzo i otpadne sa vasih noktiju, tako da ovu nijansu slobodno preskocite.


Poslednji proizvod koji  pominjem jeste Nivea pena za ciscenje lica, koja mi je svojevremeno bila favorit, ali onda je krenula jako da mi isusuje kozu, sto je razlog da je vise ne koristim,Mada na pakovanju pise i da je za normalnu ka mesovitoj kozi, iskreno ne bih se slozila sa time.



I to bi bilo sve za ovaj post..:)

Da li ste probale neke od ovih proizvoda, i kakvi su vasi utisci?

Do narednog posta..:)

MiMi..:****

8 коментара:

Alverde ulje za lice~ divlja ruza

недеља, август 21, 2016 prettyandstylish 10 Comments

Cao drage moje..:)


Kako sam u poslednje vreme opsednuta uljima za negu koze lica, redovno isprobavam nova, i zelim da sa vama podelim utiske o istima, jer stvarno mislim da su nezamenljiva.Od kada koristim samo ulja kako ona za ciscenje lica, tako i za negu istog, koza mi nikada nije lepse izgledala, i zao mi je sto se nisam za njih ranije  opredelila.

Danas vam pisem o Alverde ulju od divlje ruze, a za vise informacija, nastavite da citate post..:)


Proizvod dolazi u bocici od 15 ml sa pipetom koja je jako prakticna, i samim time mozete lakse dozirati kolicinu roizvoda prilikom upotrebe.Miris divlje ruze je poprilicno intenzivan, ali veoma prijatan i nece vam smetati, cak i ako niste fan cvetnih aroma.Takodje pored ruzinog, ovaj proizvod sadrzi i ulja jezgra badema i breskve.
Nanosite ga na prethodno cistu kozu, blago umasirate, a pored lica, mozete ga nanositi i na predeo dekoltea i vrata.



Samo ulje nije previse masno, tako da vam nece stvarati tezak i neprijatan osecaj na kozi, uz to ista ga jako brzo upija.Jednom recju, tekstura proizoda je vrlo lagana, sto ovo ulje po mom misljenju cini idealnim i za osobe sa masnom kozom.


Ja ga koristim dva puta dnevno, ujutru pre sminkanja, i uvece, i zaista sam i vise nego zadovoljna trenutnim stanjem svoje koze.Ukoliko imate problema sa suvom kozom koja je pritom sklona i da se ljusti, i koju je tesko obuzdati, ovo ulje ce vas spasiti, i to vam garantujem, jer je i moja koza sama po sebi suvlja.


~Sastav~



Ovo ulje definitivno dobija sve moje preporuke, i mislim da je proizvod koji bi odgovarao svakom tipu koze.Cena istog je nesto manje od 400 dinara, i mozete ga pronaci na policama dm drogerija..:)


I to bi bilo sve za ovaj post..:)


Da li ste probale ovo ulje, i kakva su vasa iskustva?

Da li postoji neko koje ste probale i koje bi mi rado preporucile?

Do narednog posta..:)

MiMi..:***

10 коментара: