Oktober favorites 2016

субота, новембар 05, 2016 prettyandstylish 10 Comments

Cao drage moje..:)

Danasnji post je rezervisan za proslomesecne favorite, i nemam ih bas puno, ali sam u toku pocetka proslog meseca od svoje najbolje drugarice dobila neke proizvode koji su me odusevili i koje sam uz to jako zelela , samim tim zelim da ih zasluzeno spomenem. .Inace, ukoliko vas zanima zasebna recenzija nekog odredjenog proizvoda , pisite mi dole u komentarima.


Prvi favorit je ova Quene Helene  maska za lice sa limunom i grejpom, koju sam obozavala i spominjala u postu o svojoj nezi koze. Jako lepo umiri kozu, smanji crvenilo, i ostavlja kozu jako mekanom i finom na dodir.Ukoliko niste obavezno probajte proizvode ovog brenda.


E sad prelazim na dekorativu i prva na redu je Carli Bybel paleta koju sam jako zelela,i koja me je odusevila.Ima par sitnijih mana, no u njima cu u zasebnom postu. Ja sam licno fan obih nijansi, pa mi je ova paleta od samog trenutka kada je lansirana u prodaju privukla paznju.Senke su jako lepe, ne truse se skoro nimalo, jako su lepo pigmentovane i zahvalne su za rad. Hajlajteri se malo vise truse, tacnije ova prva nijansa najvise, no bez obzira na to jako lepo izgledaju na kozi.



Jos jedan proizvod koji je dugo bio na mojoj listi zelja je Anastasia Beverly Hills iluminator u nijansi Starligth , koja je predivna sampanj nijasa,  koja na kozi izgleda zaista predivno. Ne moram ni da vam govorim koliko je ovo cudo pigmentovano, pritom ima predivnu puterastu strukturu, jako se lako nanosi i blenda, i uz to je postojan na kozi tokom celog dana. Odusevljena sam potpuno.



Naredni proizvod je ColorPop senka u nijansi Central Perk, koja je mat braon nijansa sa primesom bordo podtona. Sve ove senke su jako pigmentavane, gotovo se i ne truse imaju jako finu strukturu, i vrlo su postojane. Kada mi stignu sve nijanse, pisem detaljan post.:)



I poslednji proizvd jeste ovaj dose of colors tecni karmin u nijansi 103. Na slici izgleda vise crveno, uzivo je  dosta tamniji. Ovaj karmin je nenormalno pigmentovan, jedan sloj vam je dovoljan za punu boju na usnama,  jako je postojan, i  bukvalno izdrzi sve bez ikakvog pomeranja. Ukoliko ste u prilici da ih probate, cak i ako su malo na skupljoj strani obavezno to ucinite.




I to bi bilo sve sto se tice favorita.

Da li ste probale neke od ovih proivzoda i kako vam se dopadaju?
Do narednog posta..:) MiMi..:***

10 коментара: