Ten iz bocice ~ Da ili ne?

субота, јул 04, 2015 prettyandstylish 8 Comments

                           


Cao drage moje..:)


U danasnjem postu zelim malo vise da govorim o sredstvima za samopotamnjivanje, kao i o mom iskustvu sa njima.Naime, posto imam jako svetao ten, veliki problem mi predstavlja da leti dobijem malo boje.Obicno izgorim, bez obzira na zastitni faktor kreme koju nanosim, i to je celokupna prica.Nikada nisam imala jasan stav, kada je rec o proizvodima za samopotamnivanje, ali nakon sto sam isprobala ova dva, to se svakako promenilo.




U ovom tekstu zelim da sa vama podelim svoje utiske o Sun Dance spreju i Loreal Sublime Bronze kremi za samopotamnjivanje.Ukoliko zelite da saznate nesto vise, nastavite da citate post..:)

               
                                           ~  Sun Dance transparentni spej ~ 



Proizvodjac tvrdi da se sprej moze koristiti kako za telo tako i za lice.Kao i pre nanosenja svakog sredstva za samopotamnjivanje, potrebno je uraditi detaljan piling i dobro nahraniti kozu losionom za telo.Za ovaj sprej jos i navode da obezbedjuje ujednacenu boju vec nakon nekoliko sati.Dolazi u bocici od 150 ml i prijtnog je mirisa.
                  
Dobra strana ovog spreja je sam taj nacin nanosenja koji podseca na air ~ brush sistem koji se koristi u salonima, i to me je izmedju ostalog privuklo da ga kupim.Medjutim, ostalo mi se nikako ne dopada, pogotovo sto  kozu i nakon tri nanosenja ucini samo jos vise naranzastom.Srecom, pa se boja lako skida, tako da ukoliko ipak odlucite da isprobate ovaj sprej imajte to u vidu.

                    
                                                          ~ Sastav~

                                     

                                             




                                                 ~ Loreal Sublime Bronze Gel ~

                           

Tonirana formula ovog gela omogucava lakse nanosenje, jer vidite gde ga razmazujete.Formula je obogacena derivatom AHA, koji potpomaze dobijanje ujednacenog tena.Proizvod dolazi u tubici od 150 ml, i ima karakteristican miris koji uglavnom poseduje i vecina slicnih.

                                 


Sto se ovog gela tice, mislim da sam o njemu citala mali milion recenzija u kome su devojke imale samo reci hvale.Zaista sam ocekivala mnogo, a iskreno potpuno sam se razocarala.Dopada mi se sto ima tu toniranu formulu, koja vam stvarno dosta pomaze u procesu same aplikacije, jer mozete da vidite gde ste vec nanosile, a gde ne.Sadrzi sitne reflektujuce cestice, koje zaista nakon nanosenja daju telu lep izgled, i imate utisak da ste istog trenutka potamneli.


                                     


No, nakon  par sati (bar je tako bilo u mom slucaju), postala sam narandzasta.Znam da se kod devojaka svetlije puti to cesto desava, i da morate da ponovite proces par puta, ali i nakon tri koriscenja rezultati nisu bili dobri.Nisam imala fleke, ali boja je jednostavno bila grozna.Najgore od svega je to sto se ista,  pretesko skida, tako da sam tu imala velikih problema.Pokusala sam sve, pocevsi od limunovog soka, sode bikarbone, hidrogena, raznih pilinga i posle mnogo muke sam uspela da je uklonim, ali mi je trebalo par dana.


                         

Svakako sada znam da sam  protiv ovakvih proizvoda, i da ih vise necu koristiti.Jednostavno, u mom slucaju se nisu dobro pokazali, i ja ih ne preporucujem.Moje misljenje je da na nasem trzistu jos uvek nema dobrog proizvoda, koji bi se koristio u ovu svrhu, jer jednostavno svi daju tu narandzastu boju koja ume da izgleda dosta prljavo i neuredno.Cena Loreal gela je oko 1000 dinara, a Sun Dance spreja oko 300. Svakako ukoliko se odlucite da ulozite u skuplji proizvod, nece uvek znaciti da ce te dobiti zeljeni rezultat.



Toliko od mene od za danas..:) Nadam se da vam se dopao post..:)

                                         Da li ste probale ove proizvode, i sta mislite o njima? 
                                Kakva su vasa iskustva sa sredstvima za samopotamnjivanje?

                                               Do narednog posta..:) Mimi..:***




8 коментара:

June Favorites

четвртак, јул 02, 2015 prettyandstylish 7 Comments


Cao drage moje.:)


Obzirom da smo vec zagazile u novi mesec, u danasnjem postu vam pricam o svojim junskim favoritima.Proslog meseca sam  imala priliku da isprobam dosta novih proizvoda, od kojih su me neki odusevili, neki razocarali, a o pojedinim  jos uvek nemam odredjeno misljenje. Nemam mnogo favorita, i vecina pripada ovom dekorativnom delu. Ukoliko vas zanima sta sam to volela i rado koristila u proteklom periodu, nastavite da citate post..:)



Sto se preparative tice, kao sto sam vec i spomenula imam samo dva proizvoda, i rec je o mojoj  Eucerin Active Porin Aktive ekipi. Radi se o obicnoj i okoloocnoj kremi.Iako ove proizvode koristim neki duzi period, ne znam iz kog razloga ih tek sada postavljam u favorite.Uglavnom, dva savrsena proizvoda, koji odlicno rade svoj posao, i pritom su idealni za ove tople dane. Ukoliko vaz zanima nesto vise o njima, bacite pogled na ova dva   linka.



Prelazimo na vama svakako interesantniji deo, a to je dekorativa..:) Prvi i najveci favorit u ovom rangu je Too Faced Chocolate Bar  paleta, koju koristim svaki dan i koju najblaze receno obozavam.Jedina palete koja mi nije brzo dosadila, i koju bih mogla do kraja zivota da koristim.Sve boje u paleti potpuno odgovaraju mom ukusu.Pored toga,  pakovanje je prelepo, a sam miris, koji je sto posto cokoladni, je nesto zbog cega jos vise volim ovu lepoticu.Svakako ocekujte recenziju..:)



Takodje, medju favoritima se nasla i Max Factor Masterpiece Transform  maskara, o kojoj sam vec pisala, pa da vam ne bih ovde previse duzila zasto je volim, procitajte ovaj post.



Real Techniques powder brush, je cetkica koju sam najvise koristila u proslom mesecu.Oduvek sam zelela cetkicu koja je dovoljno velika da moze da obuhvati celo lice, i samim tim dodatno mi olaksa nanosenje proizvoda u kamenu ili prahu.Ova je u tu svrhu zaista odlicna, i preporucujem je svakako.


I poslednja dva proizvoda su Bourjois Bronzing Powder i Bourjois Rouge Edition Velvet tecni mat ruz.  Uzivala sam u koriscenju cokoladnog bronzera, obzirom da sam dobila malo boje, pa na mojoj kozi vise ne deluje prenarandzasto.O njemu vise ovde.



Bourjois tecni karmin u broju  07 ~ Nude Ist, je slobodno mogu reci jedini karmin koji sam nosila svakodnevno, i nije mi dosadio.Takodje sam pisala odvojeni post o ovim tecnim ruzevima, pa bacite pogled na ovaj link.




Ovog meseca imam  samo jedan proizvod koji me je razocarao, a to je Golden rose Cuticle Remover Gel. Meni on  nije odgovarao, jer neko moje misljenje je da ne radi ono sto bi trebalo, i sto izmedju ostalog proizvodjac tvrdi.Osim prijatnog ruzinog mirisa, ne vidim jos koju  pozitivnu stranu ovog proizvoda, tako da vam preporucujem da ga zaobidjete.


                                      Toliko od mene za danas.:)


                                     Da li imamo zajednickih favorita? 
              Sta vi mislite o ovim proizvodima, ukoliko ste ih probale?

                                       Do narednog druzenja..:) Mimi..:***





7 коментара:

Bourjois Rouge Edition Velvet

уторак, јун 30, 2015 prettyandstylish 8 Comments


Cao drage moje..:)


U poslednje vreme vam dosta pisem o Bourjois proizvodima, i mozda sam malo postala dosadna, ali zaista sam se najblaze receno zaljubila u ovaj brend.Iznova i iznova se iznenadim kvalitetom proizvoda, kao i vise nego pristupacnim cenama. Danas vam prenosim svoje utiske o Bourjois Rouge Edition Velvet tecnim ruzevima za usne, pa ukoliko vas zanima nesto vise o njima, nastavite da citate post do kraja..:)


Inace, ovi ruzevi nam dolaze u 8 nijansi, sto je prilicno pohvalno, obzirom da su iste prilagodjene kako ljubiteljima neutralnih, tako i ljubiteljima tamnijih boja.Pakovanja su veoma jednostavna, providna, sto dodatno olaksava pri samoj  kupovini.Inace svako sadrzi 7,7 ml proizvoda.Aplikator je mali, koso secen i po mom misljenju veoma precizan i lak za koriscenje.




Dve nijanse koje su bar meni zapale za oko su : 05 Ole flamingo ( tamna pink nijansa) i 07 Nude ~ ist( boja mesa sa dosta roze podtona). Ole Flamingo je nijansa koju cu rado nositi ovoga leta, dok je Nude Ist nesto sto je nosivo tokom cele godine.






Ovi ruzevi su pri samom procesu aplikovanja veoma kremasti, i vrlo brzo postanu mat, ali ne do one mere da vam ostave tezak osecaj  na usnama.Pigmentacija istih je na visokom nivou, i jednim slojem dobijate punu boju.Veoma su dugotrajni, ne razmazuju se, i bar meni na usnama stoje oko 5 sati bez pomeranja.




Jedina stvar koja mi se ne dopada je miris, koji je izuzetno jak i tezak.Dobra strana toga je sto vrlo brzo ispari, tako da ga necete osecati prilikom nosenja karmina.

                                                       ~ Izgled nijansi~

                           
                                                        05. Ole Flamingo

                                     

07 Nude Ist


Celokupni  utisak je jako pozitivan.Zaista mi se izuzev mirisa, sve ostalo dopada, i preporucila bih vam, ukoliko vec niste, da isprobate.Cena jednog je oko 1100 dinara, sto ce mozda delovati skuplje, obzirom da imate i tecne karmine koji su podjednako dobri, a cija je cena manja.No, ukoliko volite da isprobavate proizvode istog tipa, samo razlicitih proizvodjaca, svakako bacite pogled na ove ruzeve..:)



                             Da li ste ih isprobale? Sta mislite o njima?:)
                                                Do sledeceg posta..:)
                                                      MiMi..:***

8 коментара:

Preporuka meseca : Max Factor Masterpiece Transform Volumising Mascara

недеља, јун 28, 2015 prettyandstylish 14 Comments



Cao drage moje..:)

I konacno je to vreme u mesecu kada na svom blogu objavljujem post o proizvodu koji zelim da vam toplo preporucim.U danasnjem ce te imati prilike da citate o gore vec pomenutoj Max Factor Masterpiece Tranform maskari, koja je namenjena postizanju volumena.Ovo je jedna od onih maskara o kojoj kako domaca, tako i strana blogosfera bruji, i retko kada cete imati prilike da naletite na negativne kritike.Neosporno je da sam imala velika ocekivanja od nje, obzirom da je pokupila simpatije mnogih devojaka. Pa da ne duzim previse sa uvodom, hajde da vas malo vise upoznam sa njom.:)





Klasicno crno pakovanje sa zlatnim tracicama i natpisom, je nesto sto uglavnom karakterise  maskare ovog brenda.Pakovanje sadrzi 12 ml proizvoda, i kao sto sam i ranije pomenula, ova maskara je namenjena postizanju volumena.Ono sto vas verovatno najvise zanima je sama cetkica, koja je kod ovog proizvoda i vise nego nesvakidasnja. Kada su cetkice u pitanju, ne ogranicavam sebe na one klasicne, i silikonske, jer mi je pravi izazov  da isprobam nesto drugacije.Na prvi pogled mozete da primetite da je ova cetkica jako mala, i tek toliko se siri ka vrhu.Takodje male silikonske iglice  ne odaju utisak da je sa ovom cetkicom moguce bilo sta uraditi.



Ali, bez obzira na to, ova cetkica na delu zaista potvrdjuje zasto je toliko hvaljena.Veoma je precizna, pa samim tim mozete lako da pridjete ivicama oka, i istaknete i najsitnije trepavice.Podjednako dobar posao radi i na ostalim. Jednim slojem dobijate izvrstan efekat, a svakim narednim je sve bolje.Lepo rasceslja svaku trepavicu, ne ostavlja grudvice i nece se preslikati na ostatak oka.Dosta je dugotrajna, i bar meni stoji ceo dan bez pomeranja.Nije vodootporna, ali se malo teze skida vodenim rastvorima, stoga vam je moja preporuka, pogotovo ukoliko imate osetljivu okoloocnu zonu, da koristite uljane skidace sminke sa oka.


                                                           ~ Jedan sloj~ 


Ja sam zadovoljna ovom maskarom, i za ovo vreme koliko je svakodnevno koristim, nisam uspela da joj pronadjem manu.Cena je oko 1100 dinara, i zaista za taj novac dobijate odlican proizvod.Ukoliko trazite maskaru kojom cete postici volumen, a koja  pritom ceo dan na vasem oku izgledati kao da ste je tek naneli, svakako preporucujem da obratite paznju na ovu lepoticu.



                                                    To bi bilo sve za ovaj post..:)
                                      Da li ste probale ovu maskaru, i sta mislite o njoj?

                                                             Do narednog posta..:)
                                                                         Mimi..:***

14 коментара: