My Wishlist..:)

субота, август 09, 2014 prettyandstylish 0 Comments

E pa posle dugog razmisljanja resila sam da sastavim svoju listu zelja.
Na njoj ce se naci par stvari koje veoma zelim ,ali ih jos uvek nisam nabavila..:(

Pa da pocnem.:


1.BOX OF SMOKEY LOOK s114,paleta iz Nyx:





Potpuno sam poludela za ovom paletom.Svidja mi se sto se u njoj nalazi apsolutno sve sto vam je potrebno:Bronzeri ,rumenila ,korektori,karmini ,gliteri i senke.Uz to dobijate i crni kreon i dva aplikatora za senke.Obozavam je,i definitivno bi bila najsrecnija kada bi samo nju sa moje liste zelja imala..:)


2.PALETE DRIM DCPO2 iz Nyx




Ove godine sam prilicno luda za paletama ,pa nemoj da vas cudi sto mi je ova takodje na listi.Citala sam mnoge pozitivne  utiske o njoj ,svidja mi se izbor boja ,samo pakovanje,ma sve..:)


3. KARMIN IZ NYX U NIJANSI FUSION LSS 627



Volim ovakve nijanse karmina ,narocito u letnjim mesecima.Od svih karmina iz Nyx koje zelim da imam,ovaj se izdvojio.<3


4.LOREAL SUNKISS JELLY

Vec duze vreme zelim da prosvetlim kosu ,ali bih zaobisla farbe ,tako da je ovo idealna zamena,kojoj se veoma radujem.
:)

5.ESSI LAK ZA NOKTE U NIJANSI LILACISM:)



Vec dugo tragam za savrsenim lila lakom koji nije toliko napadne boje.Kada sam naletela na ovaj ,znala sam da ce se naci na mojoj listi zelja ,tako da tu je.Jedva cekam da ga imam..:)


6.CALA SET ZA SMINKANJE





Volim cetkice ovog proizvodjaca i smatram da su veoma kvalitetne.Posto stari set imam neko duze vreme ,red je da ga zamenim novim.:)

*sve slike su preuzete sa interneta*

I TO JE SVE STO SE TICE MOJE LISTE ZELJA.:)
DA LI VAM SE DOPADA , DA LI BI STE VI VOLELE DA POSEDUJETE NEKE OD OVIH PROIZVODA UKOLIKO IH NEMATE???..:)
DO SLEECEG POSTA..:)
MiMi..:)>**

0 коментара:

MANIKIR NEDELJE..:) Flormar lak u nijansi broj 30(Rose Renaissance).

четвртак, август 07, 2014 prettyandstylish 2 Comments

Za ovonedeljni manikir posluzio mi je Flormar lak u nijansi broj 30(Rose Renaissance).
Ovo je brend lakova koji sam skoro otkrila i zaista mi se dopada izbor nijansi,pigmentacija kao i kvalitet samog laka.

 


Sto se nijanse tice ,rec je o prelepoj barbi roze boji koja je dosta pigmentovana i dovoljan vam je jedan sloj da bi lak lepo izgledao.Ako zelite vi mozete dodati jos jedan sloj ,ali mislim da je nepotrebno.




Na laku je naznaceno da sadrzi supershine formulu ,i to se stvarno i primecuje kada ga nanesete.Na prvoj slici ,mozete videti kako lak izgleda ,bez bilo kakvog zavrsnog laka za sjaj.
Sto se tice cetkice ,veoma je prakticna za rad,i dovoljno siroka da vam jednim potezom omoguci pokrivenost celog nokta lakom.Kada je rec o dugotrajnosti veoma sam zadovoljna 
,jer ga na noktima imam vec dva dana i nije se ni pomerio sto je plus.

Susi se veoma brzo ,tako da je idealan za sve one devojke koje zure ,i nokte mazu u poslednjem trenutku.

Veoma sam zadovoljna ovim lakom ,i nastavicu da isprobavam ostale iz njihovog asortimana.


To je bilo sve za danas..:)
Da li vam se dopao ovaj post ,i kakva su vasa iskustva sa ovim brendom lakova?Omiljena nijansa..?
Do sledeceg posta..:*** 
MiMi..:)

2 коментара:

~PRIRODNE MASKE ZA KOSU NA BAZI MEDA~

уторак, август 05, 2014 prettyandstylish 0 Comments



Cao svima.Narednih nekoliko dana sam odlucila da sa vama podelim sto vise saveta i recepata za obnavljanje kose.U mom jucerasnjem postu mozete videti sve proizvode koje sam koristila da sprecim opadanje kose ,a danas za vas imam nekoliko prirodnih maski za kosu koje mozete lako napraviti u udobnosti svoga doma.Odlucila sam se da glavni sastojak bude cimet koji je poznat kao prirodni regenerator kose.
Pa ako vas zanima nastavite da citate ostatak teksta.:)




1.MASKA SA CIMETOM ( za jacanje kose)


~Sastojci;
~jedno zumance~
~2 kasike maslinovog ulja~
~1 kasicica cimeta~
~2 kasike meda ~
~pola jogurta~

Priprema:izmutite zumance ,dodate mu jogurt,i med.Kada smesa postane kompaktna ,dodajte ostale sastojke.
Ova maska sadrzi sve potrebne sastojke za obnavljanje strukture same dlake ,i veoma je efikasna.Koristite je jednom nedeljno ,tako sto je nanesete na celu kosu i isoerete nakon 20 minuta.

slika preuzeta sa interneta


2.MASKA ZA MASNU KOSU

~kasicica cimeta~

~kasicica meda~
~5 kapi jojobinog ulja~
~1 zumance.~

~Priprema:~
Sjedinite sve sastojke ,dok se ne dobije polutecna tekstura.nanesite samo na koren kose.Masku ostaviti da deluje 1 sat.




3.MASKA PROTIV OPADANJA KOSE

~kasika meda~
~kasika cimeta~
~kasika toplog maslinovog ulja~
5 kapi vitamina E~

~Priprema:

U maslinovo ulje dodati med ,i sacekati da se sjedini.Kada masa bude dobra dodati ostale sastojke.
Madku nanositi samo na koren ,i drzati pola sata.Vremenom ,osim sto ce spreciti opadanje ,ona ce uciniti da vasa kosa dobije na volumenu.


slika sa interneta

Nadam se da su vam se dopale moje ideje ,i da ce te ih isprobati.Ja redovno volim da praktikujem ove maske ,narocito kada je leto ,jer mi se kosa dosta oporavi od njih.Izmedju ostalog ,bez obzira koliko maske u drogerijama bile skupe,kvalitet lezi u prirodi.Verujem da ce vam biti od koristi.
Ako ste probale ove ,ili neke slicne pisite mi u komentarima vase utiske.
Do sledeceg posta.:) MiMi..:)




0 коментара:

PROIZVODI KOJIMA SAM SPASILA SVOJU KOSU

понедељак, август 04, 2014 prettyandstylish 20 Comments

Cao svima.
Ovaj post vec duze vreme pripremam , i nadam se da ce vam se dopasti.U njemu cu sa vama podeliti svoje lose iskustvo ,kao i nacin na kojim sam se sa tim izborila.

Pre dve godine ,prolazila sam kroz  veoma tezak period ,koji je po mene bio zaista veoma stresan.Naravno kao i svaki stres ,ostavio je posledicu na mene,a to je bilo opadanje kose.U pocetku to nije bilo toliko strasno,prepisala sam to promeni vremena ,posto sa promenom godisnjeg doba i kosa ima obicaj da opada.
Medjutim u periodu od mesec dana stanje se pogorsalo i to poprilicno.Kosa mi je toliko opadala ,da sam imala osecaj da ce je i najmanji povetarac napolje oduvati.Redovno su mi ruke bile pune kose.I pocelo je da se primecuje ,da je moja kosa sve vise proredjenija.Zaista sam se mnogo uplasila ,jer volim svoju kosu ,i mislim da je generalno jedna od najlepsih stvari na jednoj  devojci.
Posle svih analiza koje sam uradila ,zakljuceno je da je to najverovatnije zbog stresa i nedostatka gvozdja u organizmu.Dobila sam odredjenu terapiju ,ali mi nije mnogo pomogla.

Na kraju  uzela stvar u svoje ruke,posto sam i sama medicinsi radnik.Tragala sam za savrsenim mixom proizvoda za kosu,citala iskustva drugih devojaka i na kraju dobila 6 proizvoda koji su mi spasili kosu.Posto su meni pomogli odlucila sam da pomognem i vama u slucaju da imate ovakav problem.




 PRVI PROIZVOD JE AFRODITA SAMPON SA BELIM LUKOM:

Na ovom samponu je naznaceno da je za opadanje kose.Dolazi u ambalazi od 1000 ml,bele je boje i polutecne koenzistencije.Sampon je sto posto prirodan .I ako je glavni sastojak beli luk ,on definitivno nema takav miris.Mirise na biljke.Moram da priznam  da sam sampone ove mililitraze cesto zaobilazila ,jer sam mislila da nisu kvalitetni ,ali ispostavilo se suprotno.Osim ovog sampona ,u Afrodita liniji mozete naci i onaj sa koprivom jer je takodje dobar.kOpriva je poznata po svom umirujucem dejstvu ,i obnavlja vlas kose ,isto kao i beli luk.Mozete ga naci u svim drogerijama ,i cena je oko 250 dinara..





DUCRAY I MYCOSEB


Takodje je rec o samponima.
Pocecu sa Ducray samponon ,francuskog porekla koji dolazi u pakovanju od 100ml.Osnovni sastojak je cink koji momentalno deluje na koren kose ,cini ga jacim,i podsice rast nove kose.Koristi se  samo jednom nedeljno .Utrljate ga na kosu ,sacekate 3 minuta i isperete.
Zaista kvalitetan sampon koji toplo preporucujem.Mozete ga kupiti u apotekama ,i cena je 1600 dinara.

Nakon njega jos jedan sampon.Rec je o Mykosebu koji proizvodi Hemofarm.Osnovni sastojak sampona je ketokozanol koji cisti kozu glave od najsitnijih gljivica i sprecava nastajanje peruti.NJega obicno kopristim u kombinaciji sa Afroditinim samponom jer je dejstvo bolje i savrseno se dopunjuju.Cena je 580 dinara i mozete ga nabaviti u apotekama.
 


PILFUD:

Sprej za kosu ,koji dolazi u vidu 5% rastvora minoksidila.MInoksidil deluje na mesta gde vam je kosa znatno proredjena.i podstice kozu glave da stvara nove vlasi.Dejsvo varira od osobe do osobe.Meni je kosa od njega znatno gusca ,i jaca.Dolazi u pakovanju od 60 ml i koristi se tako sto ga naprskate na delove gde vam se kosa proredila.Cena je 2600 dinara i privatnim apotekama.U drzavnim se pravi na recept pa je cena 750 dinara i dobijate 100 proizvoda.Naravno jeftinija varijanta vam je ricinusno ili bademovo ulje koje takodje utice na rast kose i cini je guscom.




slika sa interneta











GLISS KUR HAIR REPAIR


Sprej za obnavljanje dlake koji nam dolazi iz Schwarzkopfa .Postoji vec dugo na nasem trzistu i ja sam zadovoljna kako u kombinaciji sa ostalim proizvodima za kosu deluje.Sadrzi keratin kompleks koji je veoma vazan u procesu oporavka dlake.Koristi se tako sto se nasprica na suvu ili vlaznu kosu..Pakovanje je od 200ml ,i cena negde oko 350 dinara ,mozda je negde i jeftinije.





 FITOVAL KAPSULE:

Obezbedjuju biolosku ishranu problematicne kose.Kroz krvotok snabdeva koren kose  aktivnim supstancama potrebnim za rast i obnavljanje kose.Vitamini ,minerali i aminokiseline,narocito cistin uticu na kvalitet kose i sprecavaju opadanje.

Ove kapsule sam videla da koriste mnoge devojke i muskarci sa problemom opadanja kose.Zaista su efikasne i meni su mnogo pomogle.Rezultate ce te videti nakon mesec dana koriscenja,kod nekih mozda malo i vise,ali u svakom slucaju ce vam pomoci.
Dolaze u pakovanju od  60kapsula ,ali posto se pije jedna dnevno onda vam je to doza za dva meseca.Cena je 750 dinara.



I jos nekoliko saveta za kraj.Nijedan od ovih proizvoda nije magican stapic koji ce uciniti da vasa kosa preko noci poraste.Vazno je da budete uporne  ,jer se to na kraju uvek isplati.TAkodje ishrana je bitan deo procesa oporavka kose ,pa bi bilo dobro da neko vreme apstnirate od unosenja kafe ,alkohola i cigareta.Hrana bogata aminokiselinama ,gvozdjem ,mineralima,i jodom je od kljucne vaznosti.Uvrstite voce u svoju ishranu bar jednom dnevno,a ribu bar jednom nedeljno.Ja prezirem ribu ,ali to mozete nadoknaditi ,mlekom ,curecim mesom i povrcem.

Nadam se da ce vam ovaj post biti od koristi,i da sam uspela bar malo da vam pomognem.Do sledeceg posta.
MImi..:)


20 коментара:

BALEA PURES VOLUMEN SHAMPOO.: :)

недеља, август 03, 2014 prettyandstylish 2 Comments

Cao svima..:)

I kao sto sam obecala u proslom postu ,danas cu vam preneti utiske o BALEA PURES VOLUMEN SHAMPOO.:)
Koristim ga oko mesec dana i vreme je da dobije svoju recenziju.Da li je ispunio moja ocekivanja ,kao i opravdao reci proizvodjaca saznajte u nastavku teksta.






PAR RECI PROIZVODJACA:

Rec je o profesionalnom samponu za volumen kose koji dolazi u pakovanju od 250ml.Preporucen je od strane frizera jer je bez silikona.Sadrzi  anti~statik kompleks koji sprecava naelektrisanje kose.Formula sa kolagen kompleksom daje kosi volumen i punocu koji traju i do 24 h..Keratin i minerali popunjavaju svaki pramen kose i time povecavaju obim dlake,pa je kosa znatno gusca.Kompleks za negu sa pantenolom intezivno hidratira kosu i vraca joj vitalnost ,bez opterecenja.Dermatoloski testiran proizvod..





SASTAV:

         

IZGLED:




Providan sampon ,pulutecne teksture ,vrlo se lako ispira..


MOJI UTISCI

Posto ne mogu da se pohvalim gustom kosom koja ima prirodan volumen ,cesto sam bila u potrazi za samponima koji bi mi to omogucili.Uvek sam sa iscekivanjem cekala rezultate ,ali ih nikada nije bilo.:(
dok sam prolazila kroz dm obratila sam paznju na njihov raf sa samponima ,i videla ovaj.Na pakovanju je naznaceno da daje tri puta veci volumen i odmah mi je proslo kroz glavu da je to nemoguce.No ipak odlucila sam da probam,nemam sta da izgubim..:)
Zaista sam bila pozitivno iznenadjena kada sam posle prvog pranja videla rezultate ,navikla sam da za ove proizvode moras bar da sacekas neko vreme ,da bi stekao bar neki utisak.
Sampon je stvarno blag,daje kosi savrsenu punocu ,i volumen koji ce trajati do sledeceg pranja.Kosa mi je odmah ozivela ,i stvarno je delovalo kao na reklamama za volumen sampone.Prezadovoljna sam i stvarno bi svima preporucila da probaju ,posebno za one devojke koje nemaju prirodan volumen.
Mozete ga kupiti u pakovanju od 200 i 250ml ,cena je ista(230dinara).


I to bi bilo sve za danas ..Nadam se da ce vam se dopasti post ,i u komentarima mi ostavite kakvi   utisci  vas koji ste ga probali.do sledeceg posta..:)
MiMi..:*
                            

2 коментара: