August Favorites 2016

субота, септембар 03, 2016 prettyandstylish 16 Comments

Rezultat slika za august favorites
*slika preuzeta sa interneta


Cao drage moje..:)

Kako smo vec zakoracili u novi mesec, u ovom postu zelim da sa vama podelim favorite proteklog.
 Nemam previse favorita, ali nasla sam par proizvoda koji mi se jako svidjaju, i zelim da sa vama podelim svoje utiske o njima.
Ukoliko zelite da saznate sta sam sve to volela i rado koristila, nastavite da citate post..:)


Prvi proizvod jeste ova Balea pena za kupanje, i definitivno jedan od proizvoda sa kojim se do sada nisam susrela.Pored toga sto savrseno mirise, pena koja izlazi iz boce je lepo definisana, ne raspada se u kontaktu sa kozom i zaista vam je potrebna mala kolicina tokom upotrebe.Ukoliko niste, toplo vam preporucujem da probate ovaj proizvod.


Zatim imam dva proizvoda za lice i prvo je Alverde ulje za lice, koje sam nedavno pominjala na svom blogu, i smatram da je odlicno za svih tipova koze.Nije premasno, brzo se upija, a pored toga jako je prijatnog mirisa.


Sledeci proizvod jeste 7th Heaven maska za lice sa bobicastim vocem.Probala sam dosta ovih maskica, i zaista su odlicne, a pored toga meni jedna kesica moze i da posluzi i za do dva koriscenja.Ova mi je medjutim favorit, jer zahvaljujuci i uljima koja su deo sastava, moja koza nakon ove maske bude jako nezna na dodir.Ove maskice su stvarno odlicne, takodje u drogerijama ima dosta veliki izbor istih, pa svako moze naci sebi idealnu.


Naredni proizvod jeste Catrice Prime and Fine, zeleni prajmer za lice, koji odlicno prikriva crvenilo, i zaista ujednaci ten, jedino sto je mali minus, jeste da mora da se lepo utlja, da vam lice ne bi bilo modro, i kasnije je to jako tesko prekriti cak i jacim puderom.


Zatim zelim da pomenem i Elf undereye setting powder, koji odlicno setuje sminku u tom okoloocnom predelu, ali ono zbog cega ga jos vise volim jeste sto zahvaljujuci sitnim reflektujucim cesticama, cini taj predeo dosta svetlijim, te samim time izgledate sveze i budnije.Naravno, nikako nemojte preterivati sa kolicinom da bi ste izblegli da izgledate kao duh.



I poslednje dve stvari jesu mazalice za usne.Prvi je ovaj Essence tecni karmin, koja je neka bebi roza boja.Jako je lep, mada je vise kao sjaj, ali je dosta postojan, pigmentovan, i prijatan na usnama.Njega volim da kombinujem sa Llums mat karminom u broju 04.Nijansa je licna prethodno spomenutom karminu, mozda za jedan ton tamnija, ali svakako jako lepa.Ovaj karmin jeste mat, u smislu da nema sljokice ili gliter, ali je sama zavrsnica nije mat.Vise je kremast, ali bez obzira, dosta je pigmentovan i postojan na usnama.




I to bi bilo sve za ovaj post...:)

Da li ste probale neke od ovih proizvoda? Imamo li zajednickih favorita?

Do narednog posta..;)

MIMi..:***

16 коментара: