June Favorites

понедељак, јун 27, 2016 prettyandstylish 2 Comments

Cao drage moje..:)


Kraj meseca se blizi, te je vreme da sa vama podelim svoje favorite.Ovoga puta resila sam da ubacim i svoje fashion favorite, jer ovih beauty i nemam puno, tako da hajde da krenem redom..:)


Prvi proizvod sam dobila pre manje od nedelju dana, no vec me je odusevio, tako da sam ga ubacila u favorite.Rec je Spa Sonic setu za ciscenje lica i tela ,koji je savrsen jer vam zaista ocisti kozu dubinski, i ostavi onaj divan osecaj.Necu vam jos previse otkrivati, jer uskoro kuckam recenziju..:)



Prelazim odmah na sminku, i dva proizvoda koja cu spomenuti su od brenda  Catrice.Naime, radi se o svima poznatom Camouflage korektoru i njihovoj paletii za konturisanje.


Korektor je jednom recju savrsenstvo, pocevsi od strukture koja je divna, zatim lako se blenda, prekriva nesavrsenosti kako u okoloocnoj regiji, tako i ove druge, i zaista sve pohvale za ovaj proizvod.

Sto se paletice tice, mislim da je zaista izvrsna iz vise razloga.Prvi je sto u jednom pakovanju imate sve sto vam treba, korektore , nijanse za konturisanje, i kremasti hajlajter, tako da je idealna za putovanja.Nijanse su srednje pigmentovane, lako se nadogradjuju i blendaju.Pritom, ove tamnije odlicno izgledaju, kako na svetlijoj, tako i na tamnijoj kozi.

Zatim zelim da spomenem i Max Factor Pan Stik,  cija mi nijansa napokon odgovara, i mogu da uzivam u njegovom koriscenju.Ovo je proizvod koji ima dosta visoku pokrivnu moc, no nije nimalo tezak na licu, i da kozi nekako zdrav izgled.



Na red dolazi i Elf bronzer, koji zaista obozavam, jer nije pun narandzastih podtonova, savrseno se blenda, i na kozi izgleda veoma prirodno i lepo.

I posednja stvar koja se tice makeup je Maybelline  The Blushed Nudes paleta, koja me je jako prijatno iznenadila.Nijanse su uglavnom sedefaste, ali na kapcima zaista lepo izgledaju, i idealne su i za dnevne, i vecernje prilike.Uz to, imaju divnu strukturu, lako se blendaju i izuzetno su postojane, a takodje i sama pigmentacija im je sjajna.



Prelazim na svoje fashion favorite, i prva stvar koju cu spomenuti jeste ovaj ranac sa She In sajta, koji je spasao moju kicmu, s obzirom da sam ja osoba koja non stop vuce bolesne kolicine stvari sa sobom i uvek preteram.Tako da mi je ovaj ranac izvukao celu situaciju, jer mada deluje malo, ima sasvim dovoljno mesta da u njemu stane ono sto mi je zaista neopodno, tako da sam jako zahvalna sto je konacno u mom vlasnistvu.


Zatim su tu dva sorca visokog struka, koji su jako moderni i ove godine, i malo je reci da sam ja opsednuta njima, no za sada ova dva su mi favoriti.



I poslednji modni favorit su ove sandale, koje su moja ljubav na prvi pogled, i nesto sto bukvalno nosim non stop od kada sam ih kupila.Stikla je jako debela, stabilna i preudobne su, pa ih mozete nositi i tokom dana.Zaljubljena sam u njih.


I to bi bilo sve za ovaj post..:)

Kako vam se dopada izbor mojih favorita, i imamo li zajednickih?

Do narednog posta..:)

MiMi.>:***

2 коментара: