MINI SHOPPING:) :)♥ ♥ ♥

субота, септембар 06, 2014 prettyandstylish 10 Comments

Cao devojke.:)
Tema danasnjeg posta je moja mini kupovina ,kao i prvi utisci o kupljenim proizvodima.Pa ako vas zanima sta sam to lepo kupila nastavite da citate.:)

Posto u mojoj okolini ne postoji Alexandar Cosmetic radnje ,kada nisam u prilici da odem do nekog veceg grada  ,narucim zeljene proizvode preko interneta.Sajt sa njihovom kozmetikom je lepo organizovan i mozete naci sve sto pozelite veoma lako.Veoma su prijatni i na vreme vas obaveste da li na lageru postoje svi proizvodi koje ste trazili.Takodje zelela bih da pohvalim i to da je paket koji vam stigne veoma lepo ususkan ,proizvodi su zasticeni kesom i kartonskom kutijom ,tako da je  mogucnost da se ostete je veoma mala.
No ,da predjemo na supstinu posta.Uzela sam nekoliko sitnica ,medju kojima je paleta koju sam vec duze vreme zelela.:)

Prva stvar o kojoj zelim da kazem nesto je NYX smokey look paleta.Definitivno me je proganjala i u snovima dok je nisam kupila.Dolazi u veoma lepom plasticnom pakovanju.Ima 52 senke neutralnih tonova za kreiranje kako dnevne tako i vecernje sminke.Pored toga sadrzi i 3 rumenila ,dva bronzera i hajlajter,4 korektora ,16 nijansi karmina i 12 glitera.Svidja mi se sto je sve na jednom mestu.Jedva cekam da je isprobam i podelim utiske sa vama..:)


Sledeca stvar je Butter glos u nijansi Eclair i balzam za usne u nijansi Coton Candy.Butter Glos volim zbog teksture ,mirisa i dugotrajnosti.Za sada su mi svi odgovarali pa se nadam da ce i ovaj.Sto se tice balzama za usne,odusevljena sam mirisom i slatkastim ukusom koji ostavlja na usnama.



Na redu su i cetkice.Ovog puta su  u pitanju mali Cala set sa cetkicama,i Blush cetkica za blendanje u broju 14 b.Cala set sadrzi sest malih cetkica koje su odlicne za sminkanje uglova ociju ,kao i posvetljivanje uglova obrva.Sto se tice Blush cetkice za blendanje ,izuzetno je lagana ,mekana i odlicno radi svoj posao.




I poslednja stvar su sabloni za nokte .u pitanju su sapice ,na koje sam se navukla u poslednje vreme.Posto nisam bas vesta u njihovoj izradi ,ovi sabloni su mi od velike pomoci.

Nazalost tu sam morala da se zaustavim sa kupovinom ,ali mogu reci da sam prilicno zadovoljna.
Nadam se da vam se dopao ovaj post.;)
Svaki komentar je dobrodosao.:)

Da li medju ovim proizvodima  postoji  neki koji ste probali i kakvi su vasi utisci.?
Do sledeceg posta..:*
MiMi..;)

♥ ♥ ♥ 



10 коментара:

TRIKOVI ZA PRAVILNO NANOSENJE MASKARE

среда, септембар 03, 2014 prettyandstylish 2 Comments

Cao devojke.:)Danas zelim da sa vama podelim nekoliko trikova ,kojih se ja pridrzavam kada nanosim maskaru,i koje smatram veoma vaznim .Izbor mejkapa za zanosan pogled je veoma vazan ,ali ako zelite da akcenat posebno stavite na oci onda su dobra maskara i par trikova dobitna kombinacija.



Pre samog nanosenja proverite da li vam je maskara jos u upotrebi .Ne vadite cetkicu nikada napred nazad ,jer time ubacujete vazduh u pakovanje i maskara se brzo osusi.

Pre nego sto pocnete sa nanosenjem maskare ,stavite korektor ispod ociju kako bi sprecili da se maskara razmaze.Ako se desi da vam se nedovoljno osusena maskara preslika ,popravite to koristeci stapice natopljene sredstvom za skidanje sminke.


Kako bi vase oci  bile istaknutije ,najbolje je da koristite maskare koje imaju cetkice kako za donje ,tako i za gornje trepavice.Pomocu sitnije cetkice lako mozete da istaknete cak i one najsitnije trepavice.

Kada krenete sa nanosenjem ,vazno je da pocnete od samog korena ,a ne od vrha trepavica.Najbolji efekat postizete koristeci tkz cik ~cak tehniku.


Ako zelite vizuelno vece trepavice ,gornji kapak podignite prstom .Naravno nikada nemojte da zaboravite da trepavice uvijete pre toga ,pogotovo ako prirodno idu na dole.

Maskaru uvek nanesite u dva sloja.Prvim postizete volumen ,a drugim duzinu.Izmedju dva nanosenja uvek sacekajte par sekundi da se trepavice osuse .U slucaju da su vam se nedovoljno osusene trepavice slepile ,posluzite se cesljicem za obrve i razdvojite ih.

I to bi bilo to.Nadam se da su vam moji trikovi bili od pomoci.:)
Koje trikove vi praktikujete kada nanosite maskaru?
Svaki komentar i kritika su pozeljni.:D

Hvala vam sto citate..:)
Do narednog posta..:)
MiMi..:*

2 коментара:

August Favorites:)

понедељак, септембар 01, 2014 prettyandstylish 6 Comments

I konacno smo dosli do favorita za mesec avgust.Ne mogu jos uvek da poverujem .
Ovog meseca sam isprobala dosta novih stvarcica .Neke su mi se dopale ,neke i ne bas ,ali sve u svemu naslo se par njih koje su mi postale favoriti.Pogledajte koji su moji mesecni favoriti.






PREPARATIVNA KOZMETIKA

Sto se tice preparative ovog meseca je imam zaista malo.Svega tri proizvoda.Pa da pocnemo.

1.EUCERIN GEL ZA TUSIRANJE

Ovog meseca ,kao i celog letnjeg perioda obozavala sam ovaj gel.Lepo mi je negovao kozu,vratio joj je prvobitnu mekocu,tako da sam zaista prezadovoljna.Nesto vise o njemu mozete naci u mom proslom postu.



2.BALEA PENA ZA CISCENJE LICA


Veoma mi se dopada kako cisti kozu.Posle upotrebe koza je nezna ,i imate osecaj da je potpuno cista .Nesto vise o njoj u narednom postu.


3.BALEA REGENERATOR ZA KOSU SA EKSTRAKTOM MANGA I ALOE VERE


Malo je reci da sam odusevljena,pocevsi od mirisa  pa preko svega ostalog.Kosi da savrsenu mekocu i sjaj.Zbog spoja dve fenomenalne arome ,kosa i je mirisala do narednog pranja.Nesto vise o njemu ,mozete procitati u mojim narednim postovima..:)



DEKORATIVA

Sto se tice dekorative za ovaj mesec izdvojila sam nekoliko proizvoda,i uglavnom su to bili lakovi.:)

COLORAMA LAKOVI

 Vec su vecini vas poznati.Volim Maybelline lakove jer imaju dosta nijansi ,dobre su strukture ,postojani su i veoma pristupacni.Ovog meseca najvise sam koristila nijanse u broju 242(prelepa koralno roze boja) ,i 70(bez boja).


MAYBELLINE COLOR TATTOO 24h


Ove senke su mi najbolji prijatelj kada dodje leto.Kada moram da se nasminkam ,a ne zelim da imam neku previse jaku sminku,one mi priskoce u pomoc.Kremaste su ,lako se nanose i veoma su postojane.Moje najomiljenije nijanse su u broju 65~gold pink,i u broju 70~ metallic pomegranate.Detaljnu recenziju o ovim senkama mozete naci na mom blogu.

GOLDEN ROSE KARMIN & BABY LIPS

Poslednja dva favorita sto se tice dekorative bice ovi proizvodi..Postala sam veliki fan Golden Rose karmina,iz razloga sto su veoma kvalitetni ,a cena im je smesna. Omiljena nijansa u avgustu mi je definitivno  u broju 42.Ovaj karmin je iz kolekcije ultra rich color.Rec je o nijansi boje mesa,koja je idealna za svaki dan ,i svaku priliku.Postojanost je odlicna ,veoma su pigmentovani ,sve u svemu pohvale.Na mom blogu mozete naci recenziju za tri nijanse ovih  karmina.

Sto se tice slatkisa pod imenom baby lips ,ne bih mnogo pricala .Pink Punch je moja omiljena nijansa i ovog meseca sam je dosta koristila.Pakovanje slatko ,miris prijatan ,hidratacija ok,ostavlja nezno roze trag,i to je sve sto bih rekla.




Ovog meseca ima dve stvari koje nisu vezane za kozmetiku.


Prva je knjiga.U pitanju je knjiga pod nazivom PAMETNE ZENE  POGRESNI IZBORI.Obicno citam knjige sa malo drugacijom tematikom ,ali ova  je bila poklon pa sam resila da napravim izuzetak.Rec je musko ~zenskim odnosima ,gde dva poznata psihologa koji su ujedno i autori knjige (Dr Konven Konel i Melvin KInder),daju savete zenama kako da izbegnu pogresnog i nadju pravog muskarca.Ko voli ovakvu tematiku,preporucujem mu ovu knjigu.

I sledeci  random favoriti su naocare za sunce,koje leti bukvalno ne skidam.Ovog leta su se izdvojila ova dva para.Oba su kupljena prilikom moje posete Parizu u jednoj od H&M radnji.


I to je sve sto se tice mojih favorita za ovaj mesec.:) Nadam se da su vam se dopali.:)
Hvala vam sto citate..:)




6 коментара: