Aura Matte Long Lasting Lip Cream

субота, мај 16, 2015 prettyandstylish 8 Comments


Cao drage moje..:)

U danasnjem postu zelim da sa vama podelim detaljnije utiske o proizvodima koje sam vec par puta pominjala na svom blogu.Kao sto ste i iz naslova mogle da vidite rec je o Aurinim tecnim mat karminima. O njima se zaista dosta pise i govori,  i to sa razlogom, jer spadaju u red jako kvalitetnih proizvoda.






Dolaze u pakovanju od 6ml, sa sundjerastim aplikatorom koji je dovoljno koso i precizno secen da vam omoguci lakse nanosenje.Veoma su prijatnog mirisa koji podseca na karamele.Moji su u nijansama :  612 Matte  Mess ( svetlija boja vina)  i 613 Good Vibes ( boja mesa).





Pre samog nanosenja su polutecne strukture, no posle nekog vremena postaju mat. Stvar koja mi se dopada kod ovih mat karmina je ta sto su dosta prijatni i nece vam isusiti usne, kao sto je to obicno slucaj sa karminima slicnog tipa. Takodje, pigmentacija im je na visokom nivou, tako da jednim tankim slojem dobijate punu boju. Izuzetno su postojani, i bar kod mene mogu da izdrze i do pet sati. Boja se skida postepeno sa celih usana, tako da ne morate da brinete da ce vam ostati samo na ivicama .Kada bih morala da poredim Aurine tecne karmine sa onima iz  Nyx, blagu prednost bih dala Aurinim.Razlika izmedju istih proizvoda ova dva brenda je ta sto Nyx tecni karmini znaju da ispucaju i da prilikom skidanja naprave ruznu liniju oko ivica usana.



                                                           
                                                             ~ Izgled nijansi~



Cena ovih karmina je 550 dinara, sto je za jedan ovakav proizvod i vise nego povoljno.Ukoliko ih jos uvek niste isprobale, predlazem vam da to uradite, jer su ove mazalice nesto sto vam toplo preporucujem.:)

                         Da li koristite ove proizvode? Kakvo je vase iskustvo sa njima?
                                                 Do narednog druzenja..:) Mimi..:***




8 коментара:

Manicure of the week ~ O.P.I. Dim Sum Plum

среда, мај 13, 2015 prettyandstylish 9 Comments


Cao drage moje..:)

Kao jos jednu novu rubriku na svom blogu uvodim i manikir nedelje.Naime, lakove za nokte volim najmanje koliko i sminku, stoga sam odlucila da jedan dan u nedelji posvetim njima.Iako me iznova i iznova odusevljavaju devojke koje imaju dar za nail art, ja sam tu priznajem malo smotana, stoga se uvek opredelim za nesto jednostavno.Lak koji sam nosila cele prosle nedelje, i vec polovinu ove je O.P.I. Dim Sum Plum.




Ja sam zaljubljena u sve nijanse koje sadrze te ljubacaste i roze tonove, stoga sam ovaj lak pozelela za sebe istog trenutka kada sam ga ugledala na standu.




Do sada nisam imala prevelika iskustva sa ovim brendom, cak sta vise mislim da u svojoj kolekciji imam svega dva njihova laka.Njima sam bila dosta  zadovoljna, sto je slucaj i sa ovim.

Ova nijansa je po meni idealna za prolece i leto, mada bih je ja iskreno nosila tokom cele godine.Bocica sadrzi 15 ml proizvoda, sto ce te priznati jeste dosta.Cetkica je standardna, ni presiroka, ni pretanka, tako da njome mozete vrlo lepo da namazete lak, a da vam pritom ne ostaju tragovi.





Pigmentacija je po meni odlicna, bar sto se tice ove nijanse.Jednim slojem dobijate punu boju, no uvek mozete dodati i jos slojeva ukoliko zelite.Najvise sam iznenadjena trajnoscu istog, obzirom da nisam nanosila top coat preko.Meni je na noktima trajao nedelju danu, pritom su mi ruke u vecini slucajeva u vodi, i zaista sam se zacudila da je toliko izdrzao.Ono sto mi se kod njega takodje  dopada je ta mogucnost da se brzo osusi cak i kada nemate nadlak preko.Uglavnom je vecini lakova potrebna pomoc, kako bi se brze osusili.Posto sam ja neko ko ne voli da sat vremena sedi i ceka suseci lak , ova cinjenica me je obradovala.

                                                      ~ Izgled na noktima~


Sve u svemu, ja ga stvarno obozavam, sigurno cu ga pomenuti i u svojim favoritima, jer to zasluzuje.Ukoliko naletite na ovu nijansu, svakako vam preporucujem da isprobate.


                             Da li volite O.P.I. lakove? Koja vam je omiljena nijansa?
                                               Da li ste probale ovu? :)
                                    
                                        Do sledeceg posta..:)
                                             Mimi..:***

9 коментара:

Kallos Keratin Mask With Keratin and Milk Protein

понедељак, мај 11, 2015 prettyandstylish 8 Comments


Cao drage moje..:)

Zelim da vam se izvinim jer posta nije bilo juce, obzirom da se trudim da ih ubacujem svaki drugi dan, no zbog nekih licnih problema bila sam sprecena da to uradim.Iako mi je jos uvek dosta lose, blog je moje mala oaza mira, i uvek mi pomogne da bar na kratko skrenem paznju sa svega sto mi se desava.
Danas vam pisem o proizvodu koji sam takodje par puta pominjala na svom blogu, i vec sam vam i ranije najavljivala recenziju.U poslednje vreme slabo pisem o preparativi, tako da sam odlucila da i ovaj tekst posvetim takvom jednom proizvodu, i rec je o Kallos masci za kosu sa keratinom i mlecnim proteinom.





Ova maska je prevashodno namenjena ostecenoj, isusenoj i hemijski tretiranoj kosi, sto moja svakako nije, ali sam primetila da mi jace maske mnogo vise odgovaraju, nego one koje su namenjene normalnoj kosi.Cini mi se da imaju bolji efekat.





Inace, dolazi u pakovanju od 1 litra, prilicno je guste strukture i dosta masnije u odnosu na neke druge maske,  blagog je mirisa koji se zadrzava u kosi.Glavni sastojci  su keratin i mlecni protein, koji su itekako dobri saveznici, ukoliko zelite da povratite zivost vasoj kosi.Cena ove maske je oko 350 do 400 dinara, zavisno od toga gde je kupujete.




Ja sam zadovoljna rezultatima, tokom koriscenja ove maske.Primetila sam da mi je kosa vec nakon prvog koriscenja bila vidljivo sjajnija i mekanija.Ono sto zelim da naglasim je da je ne koristim kontinuirano, tj nakon svakog pranja, iako mnogi profesionalni frizeri to preporucuju.Volim da je koristim jednom nedeljno, u vecoj kolicini, koju ostavim da deluje par sati.Na ambalazi je naznaceno da je dovoljno ovu masku drzati i pet minuta, no ja vise volim da to malo produzim.Kada ne koristim ovu , najcesce posegnem za kokosovim uljem, koje je odlicna zamena ukoliko niste fan toga da koristite kupovne maske nakon svakog pranja kose.Jedini savet koji inace vazi za sve proizvode ovog tipa, je da se trudite da je nanosite sto dalje od temena, jer ce vam u suprotnom brze izmastiti i slepiti kosu.


                                                                     ~ Izgled~






Svakako zelim da vam preporucim ovaj proizvod, jer je odnos cene i kvaliteta i vise nego dobar.Pritom, dobijate dosta proizvoda, stoga ce vam jedna ova kutija potrajati.



                         Da li ste probale ovu masku, ili neku drugu kompanije Kallos? 
                                     Koju mi preporucujete da isprobam sledecu?

                                                  Do narednog druzenja..:)
                                                        MiMi..:**

8 коментара: