Golden Rose Velvet Matte ~ 04& 13

субота, фебруар 14, 2015 prettyandstylish 8 Comments


Cao svima..:)
Kada je rec o jeftinijm makeup brendovima, svakako je moje najvece iznenadjenje bilo otkrice Golden Rose kozmetike.Odnos cene i kvaliteta je nesto sto najvise karakterise njihove proizvode.Iz celokupnog asortimana, najvise sam isprobavala karmine, i danas vam pisem o dva iz kolekcije Velvet Matte. Ukoliko vas zanima moje misljenje o njima, vi onda nastavite da citate tekst..:)



Karmini dolaze u mat bordo pakovanjima, sa zastitnom folijom.Svaki od njih sadrzi 4, 2 grama proizvoda.Inace, cela kolekcija broji 28 nijansi.Za pocetak sam odlucila da probam dve i to u boji 04 i 13.
 04



                               13
                          

                                  

Karmin je prilikom nanosenja jako kremast i lako klizi po usnama.Posle nekog vremena postane mat, ali ne ostavlja onaj tezak osecaj, koji moze da vas natera da ga uklonite..Moj vam je savet ukoliko nanosite mat karmin, da prethodno uradite piling i lepo nahranite usne, kako se kasnije ne bi isticali suvi delovi.


Pigmentacija ovih nijansi je zaista odlicna.Jednim slojem dobijate punu boju.Na usnama zaista traju i  do 6 sati, i kada se karmin skine, iza njega ostaje blag trag.Ukoliko zelite da mu produzite trajanje, uvek ispod mozete naneti olovku u slicnoj nijansi.Takodje, jos jedna stvar koja mi se dopala je to sto se ne razmazuje, tako da ukoliko se opredelite za tamniju nijansu, necete biti primorani da stalno proveravate da li je karmin na mestu. Ako vam osecaj mat karmina ne prija na usnama, uvek mozete dodati malo sjaja, ali opet napominjem da bar ove dve nijanse koje posedujem, nisu teske na usnama.Lose strane ova dva proizvoda nisam primetila.Jednostavno ispunjavaju sve sto bi inace trebao jedan mat karmin.


                                                            ~ Izgled nijansi~

 


 Moji utisci nakon koriscenja ove dve nijanse su i vise nego pozitivni, i verujem da cu ih nabaviti jos.Zaista, za cenu od 250 dinara ( negde i jeftinije), dobijate odlicne proizvode.Golden Rose proizvode mozete naci u Lily drogerijama, kao i u manjim parfimerijama.

                            Da li ste probale karmine iz matte kolekcije i kakvi su vasi utisci.?

                                               Do sledeceg posta..:)
                                                     Mimi..:) 



 

8 коментара:

Vichy Dercos Neogenic Sampon

петак, фебруар 13, 2015 prettyandstylish 0 Comments

    

Cao drage moje..☺
Ukoliko pratite moj blog od pocetka verovatno ste upoznate sa cinjenicom da imam poprilicno slabu kosu sklonu opadanju.Opadanje  je nesto sto se kod mene javlja veoma cesto, iako sam raznim proizvodima uspevala da to trenutno zaustavim.U ovom trenutku  sam srecna sto je taj problem resen, i sto vise nisam prinudjena da svakog dana sa cetke skidam punu saku kose.Proizvod o kome cu vam danas pisati je najvise zasluzan za trenutno stanje moje kose.Rec je o Vichy Dercos Neogenic samponu.Ukoliko zelite da saznate nesto vise o njemu, nastavite da citate post.☺

                                                     

                                                 

Ovaj sampon kupujem vec treci put, sto dovoljno govori o tome koliko ga volim.Iskreno, na samom pocetku koriscenja bila sam skepticna, iz razloga sto sam prestala da verujem proizvodima koji tvrde neki woof  efekat, koji na kraju nikada ne dobijem.Ali, ovaj sampon me je odusevio vec nakon prve upotrebe i definitivno potvrdio ono sto su proizvodjaci o njemu naveli.

                        

Dolazi u plasticnom pakovanju, od 200ml, proziran je i polutecne strukture.Miris  je blag i veoma prijatan.Proizvodjac tvrdi da  sampon pospesuje volumen, cvrstocu, gustinu, i stiti dlaku od pucanja i resava vec postojeca ostecenja iste.Glavni faktor koji utice na poboljsanje kose je molekul stemoxydiune.Inace sam proizvod se koristi kao i svaki drugi sampon.Mala kolicina je dovoljna i za duzu kosu, ostavite da deluje par minuta i isperete.

                  
Intezivno ovaj sampon koristim oko cetiri meseca, i mislim da sam imala dovoljno vremena da formiram misljenje o njemu. Vec nakon prve upotrebe sam primetila da deluje i da zapravo nesto radi kosi.Nakon tog prvog koriscenja mogla sam da primetim da mi je kosa dosta meksa nego inace, i da se dosta lakse rascesljava.Naravno, nisam koristila masku ili balzam, kako bi utisak bio kompletan.Takodje jos jedno pozitivno iznenadjenje je to sto mi se kosa sporije mastila, nekada je mogla da izdrzi i po pet dana bez pranja.Moja kosa je dobila na volumenu, sto je meni veoma vazno obzirom da je to bilo skoro nemoguce.Nakon skoro dva meseca,  primetila sam da mi kosa ne opada vise, sto me je jako usrecilo, jer mi je svaka vlas bitna.


                                                                  ~ Sastav~

                                               
Mislim da je ovo sampon koji zaista ispunjava sve ono sto tvrdi.Daje kosi volumen, sprecava njeno opadanja, vraca joj sjaj i mekocu, i usporava mascenje.Ukoliko imate takvih problema, mislim da ce vam ovaj sampon definitivno odgovarati. 

                            
U odnosu na kolicinu od 200 ml, mozda jeste malo skuplji (1700dinara), ali verujem da je vredan svakog dinara, i sigurno cu nastaviti da ga kupujem.

                         To bi bilo sve za danas..☺

                   Da li ste probale ovaj proizvod.? Kakvo je vase misljenje o njemu.?☺

                                           Do sledeceg posta..☺
                                                   Mimi..:*

0 коментара:

New in # 5

среда, фебруар 11, 2015 prettyandstylish 12 Comments

Cao drage moj☺
Danas sam za vas pripremila jos jedan new in post..☺Verovatno necu ovakve postove pisati svakog meseca, jer moram da se ogranicim kada je kupovina kozmetike u pitanju, ali u poslednje vreme sam nabavila  par stvarcica, pa sam zelela da sa vama podelim svoje prve utiske o njima.☺






Pocecu sa preparativnim proizvodima i prvi na listi je Vichy Dercos Neogenic sampon.Ovaj sampon je prvenstveno namenjen proredjenoj i kosi sklonoj opadanju, ali takodje mogu da  ga koriste i osobe cija je kosa ostecena, suva i bezivotna.Ovaj sampon kupujem vec treci put, i zaista me je odusevio, tako da uskoro ocekujte detaljniju recenziju.
                              
Zatim  je na redu je ova Balea univerzalna krema, koju sam prevashodno kupila zbog prelepog pakovanja i mirisa.Koristila sam je par puta  i na licu, i za sada mi se dopada.Inace onu drugu nisam uspela da ulovim, ali se nadam da ce uskoro biti deo moje kolekcije.



Balea dnevni fluid sa mirisom maline, je nesto sto nisam imala u planu da kupim, ali mnoge devojke su ga hvalile, pa sam odlucila da isprobam i prvi  utisci su zadovoljavajuci, ali kada ga jos malo budem istestirala, recicu vam nesto detaljnije.
                                           
I poslednji preparativni proizvod je Fruttini Body Lotion sa mirisom papaje, koji mi i nije trebao, ali miris mi se dopao pa sam ga kupila.Sasvim pristojno neguje, miris se dugo zadrzava na kozi, tako da su prvi utisci pozitivni.

                                            

                                  

                                                              * Dekorativa*




Prvi dekorativni proizvod je Essence Lash princess maskara,  koju sam kupila  iz razloga sto su je devojke na raznim blogovima dosta hvalile.Iskreno, znajuci da svako ima svoje individualno misljenje o nekom proizvodu, kada sam kupila ovu maskaru nisam ocekivala nista spektakularno.Ali, moj jedini komentar kada sam je prvi put probala, je bio da je to najbolja maskara koju sam do sada koristila.Pocecu od pakovanja, koje je meni predivno, do cetkice, i na kraju do samog efekta koji se dobija koriscenjem ove maskare.Svakako ce te uskoro citati post posvecen ovoj lepotici, gde ce te je videti na delu.

                                    
Zatim imamo  Aura Cover Me tecni korektor.Moj je u nijansi 301 Vanila.
Super prekriva, odlican je i za posvetljivanje, tako da ispunjava sve moje zahteve.
                                    
Naredna tri proizvoda su karmini.Prvi je  Kate Mos 102, i rec je o nekoj barbi roze nijansi.Karmin je kremast, ali ima polu mat zavrsnicu, dosta je prijatan na usnama,   i veoma  je postojan.Sledeci je  Essence Nude Love.Prelepa nude nijansa, koja je idealna za svaki dan.Tekstura je kremasta, pigmentacija karmina zadovoljavajuca, ali kada  se nosi karmin bez olovke ispod , dugotajnost mu nije najduza.I poslednji karmin  je Golden Rose 13.Ovo je jedan od clanova njihove mat kolekcije, i zaista je pravi mat karmin.Dosta je suv, dugotrajan, i ne bih ga preporucila devojkama koje imaju ekstremno suve usne, jer verujem da ce istaci kriticne delove.
 
Eveline 8 u 1 lak , je  nesto cime su svi odusevljeni, tako da sam zelela da probam i da vidim da li ce mi pomoci.
                   
Jos jedan lak u ovom new in postu je Colorama iz neon kolekcije,  i ovo je neka boja kajsije, koja ce biti odlicna za prolece i leto.
                          
I poslednja, ali ne i manje vazna stvar je Essence cetkica  za puder, bronzer i rumenilo.Iznenadjujuce mekana, ali i veoma precizna cetkica.Sam dizajn me je najvise privukao da je kupim, a istovremeno drago mi je i sto je kvalitetna.





 




                                I to bi bilo sve za ovaj post..:)
                          Nadam se da su vam se dopali moji noviteti.

             Da li ste probale neke od ovih proizvoda, i kakvi su vasi utisci o njima?
                              Do sledeceg posta.:)
                                   MiMi..:)


     




            

12 коментара:

Aura Blusher

понедељак, фебруар 09, 2015 prettyandstylish 2 Comments



Cao drage moje..☺

Kao sto ste u mom zadnjem new in postu mogle da primetite, pocetak ove godine obelezila je kupovina i testiranje Aurinih proizvoda.Zaista jedan od brendova koji me iznova i iznova iznenadjuje kvalitetom i izborom proizvoda.
Danas sam za vas pripremila recenziju Duo rumenila, i nijansa koja se meni dopala je u broju 858.
Ukoliko vas zanimaju moji utisci o ovom proizvodu, nastavite da citate tekst.:)



Rumenilo dolazi u klasicnom crnom pakovanju sa providnom prednjom stranom, koja vam dosta olaksava  pri kupovinu.U jednom pakovanju nalaze se dve nijanse rumenila( svetlija i tamnija), od kojih svako ima po 3,5 grama proizvoda.Uz rumenilo dolazi i cetkica koja je skroz nepotrebna i neupotrebljiva.Pored ove kombinacije boja u kolekciji mozete naci jos tri.

Tamniju gornju nijansu bih opisala kao svetlo braon sa dosta narandzastog podtona.Mislim da bi devojkama sa tamnijim tenom mogla proci i kao bronzer, ali na mojoj kozi izgleda prljavo, ako ga tako koristim.Mozda ce leti kada malo pocrnim izgledati bolje.

Svetliji deo rumenila cini prelepa zagasito roze nijansa , koju inace uvek koristim, i zaista mom licu da zdrav izgled.Mislim da je odlican izbor za sve devojke svetlijeg tena.



Oba rumenila su mat, sto mi se posebno dopada.Po strukturi su tvrda, ali ne do one mere da bi ste morale da slomite cetkicu, kako bi mogle da dobijete malo proizvoda.Drugu stvar koju zelim da pohvalim je ta sto se slabo truse, sto je uvek plus, jer mrzim kada mi je proizvod rasut po pakovanju.
 
Pigmentacija rumenila je srednja, sto meni licno odgovara, jer nisam fan previse pigmentovanih proizvoda ovog tipa.Boja rumenila na licu je  dugotraja, meni uspe da izdrzi skoro citav dan, a da se ne pomeri.Mislim da je to za proizvod drogerijskog tipa i vise nego pohvalno.

Ono sto mi se generalno ne svidja kod vecine Aurinih proizvoda, pa i kod ovog je prisustvo parabena u sastavu.Vecina nas se trudi da kupuje proizvode koji u sebi ne sadrze ovaj sastojak ( paraben free), prvenstveno jer znamo kakve posledice moze doneti.
Mislim da bi na to trebali da obrate paznju.



Ako izuzmem sporni paraben u sastavu, ja sam zadovoljna ovim rumenilom.Za proizvod koji kosta samo 560 dinara, svakako je ispunio moja ocekivanja.Ovaj proizvod, kao i ostala rumenila iz kolekcije mozete naci u svim drogerijama koje prodaju Aura kozmetiku.



       To bi bilo sve za danas..☺
     
     Da li ste probale ovo duo rumenilo, ili mozda neko drugo iz kolekcije i kakvo je vase misljenje o njemu?:)
                                            Do sledeceg posta..:)
                                                    Mimi..;) 
 




2 коментара:

Nyx Macaron Lippie~ 01 Rose

недеља, фебруар 08, 2015 prettyandstylish 8 Comments

* slika sa interneta koja prikazuje sve nijanse

Cao svima..☺
Verujem da volite makaruns kolacice.Priznajem, ja ih obozavam.Toliko prelepih boja, me uvek privuce i nekada mi je stvarno zao da ih pojedem.Posebno me je obradovala cinjenicada je Nyx izbacio karmine inspirisane ovim  kolacicima.Ukoliko vas zanimaju moji utisci o jednom od karmina iz kolekcije, vi onda nastavite da citate.:)
         

                         
             

U kolekciji se mogu naci 12 nijanse, medju kojima se po meni najzanimljivije  zelena, crna i plava.Inace ono sto ovu kolekciju istice od ostalih je to da se u njoj iskljucivo nalaze  neon i pastelne boje.Priznajem da nisam neko ko je dovoljno hrabar da eksperimentise sa tim bojama, ali  za  sve devojke koje vole ovako nesto, mislim da ce ovi karmini biti pun pogodak.

Karmini dolaze u crnom pakovanju sa providnim obodom, i u sebi sadrze 4,5 gr. proizvoda.

                                                             ~Sastojci~

 
             
                                               *** Reci proizvodjaca***

Imaju kremastu formulu i izuzetno su jednostavni za nanošenje. Zahvaljujući svojoj intenzivnoj pigmentisanosti, pružaju potpuno mat izgled u samo nekoliko poteza. Dugo traju na usnama i ne razmazuju se.

Nijansa koja je mene osvojila je u broju 01 Rose, i opisala bih je kao pastelno roze sa dosta ljubicastog podtona.


                                        *** Moji utisci***

Tekstura karmina je predivna.Veoma je kremast i lako klizi po usnama.To je nesto sa cime se potpuno slazem sa proizvodjacem.Iako vam na prvi pogled nece delovati kao mat karmin zapravo je takav, ali ga ne bih uvrstila u red mat karmina koji su previse suvi i teski na usnama.Ono sto ove karmine posebno izdvaja je pigmentacija, sto je sa jedne strane odlicno, ali sa druge i ne.Kada nanesete jedan sloj, na usnama deluje previse jako i vestacki.Jos ako je nijansa svetla, kao sto je upravo ova, delovace u neku ruku kao da ste se trudile da izgledate bolesno.Ono sto ja volim da uradim je da karmin izblendan prstima, i na taj nacin mu dosta smanjim pigmentaciju.Bar meni licno, tako deluje mnogo lepse i prirodnije.Ono sto takodje volim kod ovog karmina je dugotrajnost, koja je zaista na visokom nivou.Traju i po pet sati, i zaista ih je tesko skinuti.
Sto se tice mirisa karmina, koji je meni inace jako vazan, za ovaj mogu reci da me podseca na miris vanile, iako nije najintenzivniji.


Ovo je jedna od nijansi koja ce vam se uklopiti uz svaki makeup look i autfit.Pastelno roze nijansa je i ove sezone in, tako da ukoliko ste ljubiteljke ovih tonova, verujem da ce vam ovaj karmin biti neophodan.
Ja sam ovim proizvodom zadovoljna, i verovatno cu pokusati da u toj kolekciji pronadjem jos neku nijansu koja bi meni odgovarala.

                                                              ~ Izgled nijanse~


 

    To bi bilo sve za danas..☺
   


      Da li ste probale neke Macaron ruzeva, i kakvi su vasi utisci o njima..?
      
                    Do narednog kuckanja..MiMi..:):):)



8 коментара: