Aura Face Contour Palette ~ Dark

петак, децембар 23, 2016 prettyandstylish 16 Comments


Cao drage moje..:)

Danas zelim da vam prenesem svoje utiske o jos jednom Aura novitetu, a rec je o njihovoj novoj paleti za konturisanje. Naime, ovaj brend je nedavno na trziste izbacio i svoje palete za konturisanje, koje nam stizu u svetlijoj i tamnojoj varijanti, a kako se ista u mom slucaju pokazala saznajte u nastavku posta..:)



Samo pakovanje je crno, izradjeno od jako kvalitetne plastike, i na unutrasnjoj strani je veliko ogledalo, sto ja jako volim, jer je samim time ova paleta idealna za putovanja.
Moja je u nijansi Dark, mada iskreno nisam primetila preteranu razliku izmedju ove i one svetlije verzije,  bar mi se tako ucinilo kada sam paletu testirala u drogeriji.
Ova paleta sadrzi ovu zutu nijansu, nesto nalik banana puderu, koja sluzi za fiksiranje, zatim hajlajter, bronzer i nijansu za kontursanje.



Sam kvalitet proizvoda je jako dobar, ne truse se, hajlajter i ove tamne nijanse su veoma pigmentovane, lako se blendaju, i postojane su na licu tokom celog dana. Sto  se tice nijanse za fiksiranje, nemam neko odredjeno misljenje, s obzirom na to da je kao i svaki drugi puder za fiksiranje.


Hajlajter je zaista divan, ta boja sampanjca je nesto sto uglavnom svima lepo stoji, i nesto za sta se devojke uglavnom odlucuju. Sto se bronzera tice, jako je pigmentovan, pa morate da pazite kada ga nanosite. Inace, sadrzi veoma malo narandzstog podtona, pa je idealan i za devojke sa svetlijim tenom. 


Nijansa za kontirisanje je moj favorit ubedljivo, jer ima taj sivkasti podton, opet kazem super je za mene koja sam u ovo doba godine dosta svetla, jako se lepo blenda, i izgleda dosta prirodno na kozi.
Takodje, sve ove nijanse iz palete su odlicne i kao senke, pa ih tako mozete i koristiti u onim trenucima kada zelite brzinski makeup izgled, ili kada putijete i ne zelite da vucete sto paleta sa sobom, a pritom ste fan ovakvih boja i na vasim kapcima.


Krajnji utisci su i vise nego pozitivni, i ukoliko volite konturisanje, obavezno pogledajte ovu paletu, jer sadrzi sve sto vam treba. Uz to, cena je jako povoljna, i mislim da je u Lilly drogerijama trenutno mozete kupiti za samo 635 dinara.

I to bi bilo sve za ovaj post..:)

Da li ste probale ovu paletu, i kakva su vasa iskustva?
Do narednog posta?

Mimi..❤❤❤

16 коментара: