ROMWE Wishlist

недеља, септембар 25, 2016 prettyandstylish 29 Comments

Cao drage moje..:)

Jos jedna lista zelja u nizu, a ovoga puta sa sajta po nazivu Romwe.
Jedan od hvaljenijih sajtova, za koga je kako kazu specifican po velikom izboru garderobe i njihovim pristupacnim cenama,I zaista. pregledala sam veliki deo sajta, nasla svasta zanimljivo, ali iskreno bilo je  kao i inace jako tesko izdvojiti par proizvoda koji bi se nasli na mojoj listi zelja.No, na kraju sam to nekako uspela da uradim, a ono sto sam izdvojila smatram stavarima koje su idealne za sve devojke koje vole jednostavne krojeve, boje, i koje prate trendove.Ovo su stvarcice koje su po mom misljenju idealne za predstojeci period, tako da se nadam da ce vam se svideti moj izbor.


outer160823001_2

Jakna sa ovim printom je nesto sto zelim jako dugo, komad garderobe koji je prelep, koji mozete kombinovati na milion i jedan nacin, i uvek ce svakoj kombinaciji dati poseban pecat.


Kako nam se hladno vreme opasno blizi, nije na odmet nabaviti i malo toplije stvari. Ali, ja sam devojka koja tesko odustaje od haljina, jednostvno ih obozavam, te je ova dzemper haljinica bila odlican izbor za mene. Odlicne su da ih kobinujete uz neku dobru koznu jaknu i cizme visokog struka, i isto tako mozete je nositi i u nekoj opustenijoj varijanti, npr u kombinaciji sa patikama.

White Turtleneck Side Slit Pocket Cable Knit Sweater Dress



Bela kosulja, kao i generalno gornji delovi garderobe u ovoj boji, su nesto sto je neophodno svakoj od nas, jer se moze bukvalno nositi uz bas sve, i jednostavno ce uvek izgledati lepo.Bez obzira da li se odlucite za klasicnu, ili belu kosulju sa printom, necete pogresiti.


White Dropped Shoulder Seam Knot Front Pocket Blouse


Stvar koja je sigurna, je ta da teksas pantalona nikada previse, jer u danima kada se potpuno izgubimo oko toga sta ce mo nositi, svi se uhvatimo za farmerice, pa uvek treba imati veci izbor. ove su bas slatke, zar ne..?:)

Blue Star Pattern Ripped Denim Pants



Suknje A kroja su definitivno moja nova opsesija, priznajem, obozavam ih.Ova mi je zbog printa jos lepsa, i zaista je jako zelim u svom garderoberu.

Plaid Button Front A-Line Skirt With Pocket



Ove cizme su cist savrsenstvo, nesto u sta sam se zaljubila na prvi pogled.Prelepe su, i  ja sam ostala bez daha, jer  su jedne od lepsih koje sam videla.Mislim da su rese definitivno krive za to.:)

shoes16081105_1


I to bi bilo sve za ovaj post..:) Ja sam izdvojila ove stvarcice, no svakako vama predlazem da bacite pogled na sajt, jer zaista ima svega, i verujem da ce te naci bas obo sto se vama dopada.Uz to imate i dosta aktuelnih snizenja, tako da vreme je za soping..:)

Kako vam se dopada moj izbor, kao i sam sajt?
Da li ste narucivale sa istog i kakva su vasa iskustva?

Do narednog posta..:) MiMi..:***

29 коментара: