ZAFUL Wish list ~2

субота, јануар 07, 2017 prettyandstylish 11 Comments

Cao drage moje....;)

U danasnjem postu vam donosim svoju drugu po redu listu zelja sa sajta Zaful.
U proslom postu ste mogle da vidite sta sam sve dobila u prvoj turi, i zaista sam odusevljena stvarima, te mi je jako drago sto imam prilike da i u buducnosti saradjujem sa ovim sajtom.
Ukoliko vas zanima sta sam sve za ovaj post izdvojila, pogledajte nastavak.

Zaful Valentine's Day Big Promotion




Ruffle Puff Long Sleeve A Line Dress

Licno volim haljine ovog tipa, mislim da su jako slatke i super za kombinovanje, narocito uz neke cizme preko kolena.


Floral Embroidered Sweater

Dzempera nikada dosta, a  floralni print je ove sezone jako in, tako da ovaj komad definitivno zasluzuje da se nadje na mojoj listi zelja.


Floral Embroidered Mini Skirt - BLACK M

Za ovaj komad garderobe, vazi ista prica kao i za prethodni. Zaista mi se dopadaju sve stvari koje na sebi sadrze ovaj print.



Rhinestones Chunky Heel Zipper Ankle Boots - BLACK 39

Mislim da je ovo jedan od onih pari obuce koji ce svaku vasu kombinaciju osveziti i podici na visi nivo, pogotovo ako nosite nesto jednostavno.


Woven Pattern Rivets Zippers Backpack - ROSE MADDER

Rancevi su postali stvar koja me spasava, s obzirom da vecito vucaram gomilu stvari sa sobom i svaka torba mi je preteska. Rancevi su dovoljo veliki da stavim dovoljnu kolicinu stvari, tacnije ono sto mi je zaista neophodno, prakticni su, tako da svakako zelim da prosirim svoju kolekciju istih.


I to bi bilo sve za ovaj post..:)

Da li vam se dopada moj izbor, i sta bi ste vi od ovih stvarcica odabrale za sebe?

Do narednog posta..:)

MiMi..:))))


11 коментара:

Zaful new in

петак, јануар 06, 2017 prettyandstylish 14 Comments

Cao drage moje..:)


U danasnjem postu zelim da vam pokazem sta sam to sve dobila sa sajta Zaful

Ovo mi je prvi put da saradjujem sa ovim sajtom, i zaista , od samomg starta su jako prijatni, veoma profesionalni, i uvek vam stoje na raspolaganju.  Paket mi je stigao za nesto manje od mesec dana, i verujem da bi isti stigao i pre, ali su ga iz nekog razloga zadrzali na carini vise nego sto bi trebalo. 
Ali verujem da je svima vama vec poznata prica sa nasom carinom, pa ne bih vise vremena gubila na njih, stoga hajde da predjemo na post.


Prva stvar je, koju  ste vec verovatno i vidjali je Cut Out Chunky Choker Sweater , ali ja sam jednostavno morala da ga narucim, Ovaj je kao i sledeci univerzalan, pa mi je veci, ali mi to ne smeta , jer zelim da ga nosim na suknje visokog struka, iscepane pantalone, i zaista mislim da ga necu skidati. Jako je mekan, prijatan, sa prednje strane je kraci sto se meni jako dopada, i potpuno je isti kao na fotografiji.

Sledeci dzemper je Ribbed Lace Up Cropped Jumper ,  takodje univerzalne velicine, i sa prednje strane se pertla. Ove pertle mozete malo da popustite, ili pritegnete, zavisno od toga sta vise volite. Jako je udoban, mekan, kvalitetno uradjen, nema koncica koji ispadaju, i za sada se jako lepo ponasa. Kako nije jedan od onih dugih dzempera, super se moze kombinovati uz pantalone visokog struka. 



Obe stvari su uradjene veoma kvalitetno, pritom su im cene veoma pristupacne, tako da vam topo preporucujem da ih pogledate.



Sledeca stvar je ova preslatka crna kapica sa premekanom pufnicom na zadnjem kraju.
Ja obozavam kapice, i verujem da su nam svima neophodne u ovom periodu godine. Istu mozete pogledati ovde


I za kraj imam ove 4 coker ogrlice. Ja volim ove ogrlice, opsednuta sam njima, imam ih dosta i stalno ih narucujem. Ove vevet su mi omiljene, tako da sam se ovog puta odlucila za 3 takve. 
Sve ogrlice ovog tipa, mozete pogledati ovde








\I to bi bilo sve za ovaj post..:) Kako vam se dopada moj izbor stvarcica?

Da li ste kupovale sa ovog sajta, i kakva su vasa iskustva?
Do narednog posta?

MiMi..:) ❤❤❤

14 коментара:

Godisnji favoriti~ Beauty and makeup

уторак, јануар 03, 2017 prettyandstylish 8 Comments



Cao drage moje..:)

Pre svega, zelim da vam pozelim sve najbolje u ovoj godini, da uvek budete srecne, nasmejane , pozitivne, i da ostvarite sve svoje zelje. 2016. i nije bila moja najsjajnija godina, ali odlucila sam da sve lose ostavim bas u toj godini, i da sa pozitivnim stavom krenem u ovu 2017. jer sam sigurna da ce biti mnogo bolja.

Iz prosle godine vam dugujem samo favorite iste, ali posto sam o ovim proizvodima dosta pricala, procicu brzo kroz njih. Samo zelim da dodam, da sam imala prilike da saradjujem sa odlicnim brendovima, ciji su proizvodi zaista sjajni, medjutim ovaj post bi bio predugacak kada bi o svima njima iznova  pricala. Takodje, i sama sam probala sjajne proizvode, tako da su neki od njih zasluzili da se nadju ovde.


~Kosa~

Pocecemo od mojih ekstenzija , koje su ne favorit godine, nego ne znam, ne mogu da vam opisem koliko ih volim, koliko su kvalitetne, izdrzljive, prakticne, i nakon deset meseci nosenja, i dalje su kao i prvog dana. Hvala kompaniji Irresisteble Me sto mo je omogucila ove ekstenzije.


Takodje, sve preporuke za proizvode iz kompanije The Original  , zbog koji je moja kosa za dva meseca znacajno porasla, i dobila na kvalitetu. Posto je moj post o nezi kose i dan danas najcitanjiji, uskoro ocekujte i novi, u kome vam pominjem jos neke proizvode koje sam isprobala, izmedju ostalog i ova dva.


Nega lica

Ovo je bila godina u kojoj sam bila opsednuta uljima, kako onima za ciscenje koze, tako i onima za negu iste. Ispod mozete videti koja su to, i apsolutno svako i dan danas koristim i toplo preporucujem.




Mada sam ovu masku kupila pre malo vise od mesec dana, zasluzeno je deo ovog posta, jer mi je koza nakon nje osvezena, blistava, i nimalo isusena.


~ Nega tela~

Omiljeni losion ove godine je Eo sa mirisom vanile i mandarine, koji je pre svega jako praktican zbog pumpice, a takodje ono sto je i najbitnije, fenomenalno neguje, koza ga brzo upija, i ukoliko budete u mogucnosti obavezno prabajte.




~ Dekorativa~

Od kada sam je dobila, ne prestajem da koristim ovu Carli Bybel , jer sadrzi moje omiljene nijanse, koje su idealne i za ovo doba godine. Mislim da ona ceka detaljnu recenziju neko vreme, ali uskoro cu je iskuckati.



Ove godine sam imala prilike i da isprobam cuvene Colour Pop senke, i zaista sam odusevljena njihovim kvalitetom, pritom su jako, jako povoljne.



Uspela sam da preko svoje drugarice dodjem i do ABH hajlajtera u nijansi Starlight, koga sam bas jako dugo zelela. Ovo je nijansa  prelepo izgleda na kozi, sam proizvod stoji na licu tokom celog dana, a kako je veoma, ali veoma pigmentovan, prilikom aplikacije vam je potrebna veoma mala kolicina.


Takodje, obozavala sam ove sundjere za nanosenje sminke,koje su neke replike cuvenog beauty blendera. Ovi sundjeri su nesto bez cega ja ne mogu da zamislim svakodnevno sminkanje, i mislim da ih se nikada necu odreci.


Poslednji dekorativni favorit je tecni karmin kompanije Dose of Colors, i nazalost probala sam samo ovu nijansu, ali mi uskoro stizu nove pa ocekujte recenziju. Uglavnom, jako je pigmentovan, postojan, jedan sloj vam je sasvim dovoljan, nije pretezak na usnama, a pritom je mat. Mislim da je zasluzeno u g=favoritima, jer za ovih par meseci koliko ga imam, bukvalno ga svakodnevno nosim.




I to bi bilo sve sto se moji godisnjih favorita tice, i nadam se da su vam se dopali.

Da li imamo zajednickih favorita? 

Do narednog posta..:)

Mimi..:***





8 коментара: