Gabrini Summer Collection nail polish.:)

субота, јул 12, 2014 prettyandstylish 0 Comments

Cao drage moje.
U danasnjem postu cu sa vama podeliti moju letnju kolekciju Gabrini lakova za nokte.Nadam se da ce vam se svideti.:)

Kada sam pocela aktivno da kupujem lakove za nokte,secam se da su to bili upravo Gabrini.U gradu u kome sam isla u srednju skolu postojale su vise radnji gde su imali sve njihove kolekcije lakova.Njih sam koristila tada ,jer su mi odgovarali,pa i do danas se nije nista promenilo.Lakovi ovog proizvodjaca su prilicno ok,sa par izuzetaka.Imaju veliki izbor boja,te svako moze da nadje ono sto mu se dopada.
Sto se tice letnje kolekcije za ovu godinu,izbor nije izostao.Zaista su se potrudili.
Ali posto ne mogu svi da mi se dopadaju ,za vas sam izdvojila 6 omiljenih.


Pocecu od ova dva.

Prvi je u nekoj koralno crvenoj boji,mada na noktima vise vuce na tamno pink.Broj laka je c03.Ono sto mi se dopada kod ovog laka je sto sadrzi Flat Brush,izuzetno siroku cetkicu ,kojom u samo jednom pokretu mozete prekriti ceo nokat.Ono sto mi se ne dopada konkretno kod skoro cele letnje kolekcije je slaba pigmentovanos,pa su vam potrebna bar tri sloja da bi lepo izgledalo.



ovako izgleda na noktu.

Sledeci je tamno plavi u broju 321.Dopada mi se kako izgleda na noktima ,nije previse taman ,i dovoljan je jedan sloj.



Sledeci su ova cetiri u nijansama:
354,

CO2,koji je dosta slican predhodnom ,ali je za nijansu svetliji,


22,tamno ljubicasta nijansa,ali na noktima izgleda svetlije,


i poslednji je zuti u nijansi M 12.



Ovako izgledaju na noktima.Na svakom noktu ima dva sloja laka.
Ono sto bih volela da dodam jeste jedna mana ,a to je da se malo teze suse i da nisu najpostojaniji.Meni traju dva dana i vec treci krenu da se ljuste.Cena je oko 150 dinara,negde i manje.
Novina i kolekciji  jesu i lakovi za ojacavanje noktiju.


Ja sam odabrala Calcium Gel,koji ujedno mozete koristiti i kao zavrsni lak i kao bazu za lak.Veoma je dobra ,meni je ojacala nokte,i kada je nanesem preko laka ,omogucava mu da duze traje.Bledo zelene je boje i susi se veoma brzo.Kosta 200 dinara ,i vredi je isprobati.Pored nje imate jos i 3 proizvoda za jacanje noktiju ,pa ako naletite na njih isprobajte.


Nadam se da vam se dopao post.
Da li je neka od vas koristila ove lakove.?
Vase misljenje.?
Do sledeceg posta..:*
Mimi..:)

0 коментара:

Nail polish by H&M.:)

петак, јул 11, 2014 prettyandstylish 0 Comments

I kao predlog za danasnji manikir predlazem vam Cleopatra gold lak iz  H&M.:)A ako nemate ovaj onda  bilo koji drugi metalik lak,jer je ovo leto obelezeno pored pastelnih i metalik nijansama lakova.

Ja sam za danas odabrala upravo Cleopatra gold lak iz  H&M,i prilicno sam zadovoljna .Kao sto sam vec rekla boja je metalik zlatna.Nisam bas ljubitelj zlatnih nijansi lakova ,ali ovaj me je pozitivno iznenadio.Iako lak u bocici izgleda prilicno tamno,na noktima je potpuno  drugaciji.
Dosta je pigmentovan pa su vam dovoljna i dva tanka sloja.






Da li vi volite metalik nijanse,i koja vam je omiljena.?:)

0 коментара:

SOIN DU VISAGE BYPHASSE~Micelarna voda i maska..:)

петак, јул 11, 2014 prettyandstylish 2 Comments

Cao svima.Evo danas sam resila da sa vama podelim utiske o dva nova proizvoda koje sam skoro kupila.
Rec je o proizvodima proizvodjaca Soin du visage,tacnije radi se njihovoj micelarnoj vodi i masci za lice.Nadam se da ce vam se dopasti ovaj post.:)




Krenucu prvo od maske.Iskrena da budem do sada se nisam susrela sa ovim brendom kozmetike ,tako da nisam znala sta da ocekujem od njih.Odlucila sam da ih probam,i priznajem da sam bila iznenadjena rezultatima.Naime maska je bazirana na prirodnim sastojcima ,bez alkohola ,parfema i parabena.Namenjena je svim tipovima koze sto je odlicno .Dolazi u pakovanju od 172ml,sto je po meni super ,jer pojedine maske nemaju ni polovinu te kolicine.
Izuzetno je prijatnog mirisa,i kada je nanesete nemate osecaj kao da vam steze kozu.Savrseno cisti ,i posle upotrebe koza je mekana na dodir ,i savrseno hidratirana kao posle upotrebe kreme.

Koristi se tako sto na vlaznu kozu nanesete odredjenu kolicinu kreme(moze sto blize ocima jer nije agresivna,i bar meni nije izazvala nikakve nezeljene reakcije),sacekate 15 minuta i isperete.








Sledeca je micelarna voda koju bi bez lazne skromnosti uporedila sa svim onim drugim skupim micelarnim vodama.
Dolazi u pakovanju od 500ml,i namenjena je osetljivoj kozi.Dubinski cisti i uklanja svu sminku sa lica veoma brzo.Isto tako ne izaziva iritacije pa sa njom mozete cistiti i ostatke sminke sa ociju i usana.Natopite tupfer ,sacekate nekoliko sekundi i ona ce sve skinuti.
Miris je prilicno blag,skoro neutralan.Ja sam veoma zadovoljna i definitivno mi je najomiljenija micelarna voda koju sam koristila.Takodje ne sadrzi akohol niti paraben.




Nisam sigurna da li ih ima kod nas jer ih ja nisam primetila.Ja sam ih nabavila u Parizu .U svakom slucaju ,ako neko naidje na njih kod nas neka ih isproba ,nece se pokajati.Cena im je stvarno i vise nego pristupacna,maska je 4 evra ,a micelarna voda 5,tako da  u slucaju da putujete negde van Srbije ,mozete da pogledate u drogerijama i da ih isprobate ,i verujem da ce te biti zadovoljne.


Do narednog posta.
Mimi..:)

2 коментара:

Espadrile~ obuca za sva vremena.:)

понедељак, јул 07, 2014 prettyandstylish 0 Comments

Jos od 1950 godine kada se pojavio prvi model ove obuce pa sve do danas ,on ne prestaje da gubi na znacaju.U zizi interesovanja su svake sezone.Ne vole ih svi ,ali oni kojima se dopadaju im se iznova vracaju.O da ,to su espadrile.

Od najednostavnije seoske obuce napravljene od konca i platna ,stepenicama stila stigle su u sam modni vrh.Najpozeljnija obuca u ovim letnjim danima,bilo da su to klasicne espadrile,platnene patike ,ili pak one sa platformom.Svako moze da nadje nesto sto mu se dopada iz njihove kolekcije.


Ja sam licno luda za njima .Secam se da sam prve nabavila sa jedanaest godina.Bile su to espadrile u formi sandala sa zatvorenim prstima i kanpom koji se vezivao oko noge.Nosila sam ih dugo iako je to ilo cudno mnogim ljudima ,da devojcica mojih godina nosi tako nesto.
Nakon toga kupila sam slicne ,stim sto su bile sandale sa otvorenim prstima koje sam takodje obozavala.

Zaista ih volim i svake sezone kupim bar jedan par.Ove godine su to bile klasicne espadrile sa leopard printom koje sam dugo zelela,i u Parizu sam ih nasla.Naravno ima ih i kod nas ,ali meni je tako palo da ih tamo kupim.Kombinujem ih kako uz farmerice ,tako i uz sorceve i haljine jer svaku kombinaciju upotpunjuju.
I sto je najbolje mozete ih nositi vise sezona,od proleca pa do kraja jeseni.


Nadam se da vam se svideo moj post o espadrilama.

Da li vi volite da ih nosite..?:)

0 коментара:

Summer piling za usne..:)

понедељак, јул 07, 2014 prettyandstylish 0 Comments

Piling bi trebalo raditi bar jednom nedeljno,kako bi vam usne bile ciste i negovane.Ne brinite ako kod sebe nemate adekvatni piling proizvod jer sastojke za upravo takav mozete naci u svojoj kuhinji..




Potrebni sastojci su:
beli secer.
maslinovo ulje
i med..
Beli secer pomesati sa medom i dodati jednu kasiku ulja.Lako je.Secer je prirodni piling ,pa uklanja mrtve celije ,ulje sprecava suvocu usana ,a med ih hrani i neguje.Smesu nanesete cetkicom za zube,lepo istrljate i obrisete ubrusom.Isperete usne toplom vodom.





Ako se desi da vam smesa bude malo retka ne brinite nista ,dodajte jos malo secera i to ce popraviti stvar.:)


Da li vi imate neki recept za prirodni piling usana ?
:)

0 коментара: