Soufeel

петак, април 08, 2016 prettyandstylish 6 Comments


Cao drage moje..:)



Danas malo drugaciji post nego inace, posto vam pisem o nakitu..:) 
Iako to nije tema o kojoj govorim na svom blogu cesto, zaista volim nakit, no najvise onaj koji nije toliko upadljiv i koji lako mogu kombinovati.

Naime, danas govorim o Soufeel nakitu, za koji verujem da vecina vas imala prilike i da  cuje.


Ova kompanija se bavi prodajom jako lepog, i kvalitetnog nakita.U njihovoj ponudi mozete pronaci srebrni, zlatni i nakit od roze zlata.Iako su cene nakita mozda malo vece, ukoliko zelite da udovoljite sebi, ili jednostavno nekome poklonite nesto sto ce mu ostati kao draga uspomena, predlazem vam da pogledate ovaj sajt.Inace, menadzer kompanije je jako prijatan, i slobodno ga mozete kontaktirati ukoliko vam nesto nije jasno, zaista ce vam u najbrzem roku odgovoriti.

Ono sto zelim da naglasim je da je bar meni paket stigao jako brzo, za nesto manje od dve nedelje.Kao sto ce te vec i videti na slikama ispod, ljudi iz ove kompanije jako vode racuna o svojim musterijama, samim tim paket upakuju i zastite na najbolji moguci nacin. Za dostavu preko 50 dolara vam je bespaltan siping, i ono sto je jos dobro je da imate garanciju na nakit u trajanju od 365 dana.





Takodje na Soufeel sajtu cesto mozete naci i mnoge popuste za odredjene komade nakita,  no ukoliko vec sada zelite da sebi ili dragoj osobi poklonite nesto, mozete iskoristititi kupon kod BLOG5 i obezbediti sebi 5 posto popusta na narudzbinu.

Ali ni to nije sve, jer za porudzbinu preko 69 dolara mozete dobiti na poklon lancic ili stoper, dok za narudzbine preko 99 dolara, mozete dobiti narukvicu za 9,99 dolara.

Svakako mislim da je i vise nego dobra ponuda.

Sad prelazim na sam sadrzaj paketa, i pocecu sa ovom prelepom narukvicom, koja je jako kvalitetno izradjena, vrlo je lepa za nosenje, i kombinuje se uz dosta stvari.Ono sto je mali trik kod kupovine narukvice, i na sta treba da obratite paznju jeste da uvek izmerite zglob ruke, i na to dodate 1,5 cm, kako bi dobile pravu meru za vasu narukvicu.


Najbolji deo po mom misljenju su privesci ili charms.Na sajtu ih zaista ima mnogo, i moram da priznam da sam jedno duze vreme pokusavala da napravim svoju idealnu kombinaciju, jer je izbor pretezak.No, na kraju sam nekako uspela, i zaista uzivo izgledaju jos bolje.


Svaki od ovih privezaka je jako lepo uradjen sa zigom 925 koji ukazuje da se radi o pravom srebru.Ono sto bih dodala je da se svaki prilikom transporta nalazio u zasebnoj kesici, kako bi se sprecilo njihovo ostecenje. Kutija u kojoj su privesci stigli sadrzi zastitno jastuce, te samim tim vas nakit stize potpuno neostecen, i ne morate da brinete.Takodje, ove priveske, osim na narukvici, mozete nositi i na nekoj ogrlici, kao sto vec i na sajtu mozete videti.





Na kraju, jos jednom hocu da dodam da sam jako zadovoljna kvalitetom kako same  narukvice tako i privezaka, i zaista mislim da cu uzivati u nosenju ovog nakita.
Ukoliko zelite da nekoga obradujete necim lepim i kvalitetnim, moja preporuka vam je zaista Soufeel nakit..:)
Kompletnu ponudu mozete pogledati na ovom sajtu.
I to bi bilo sve za ovaj post..:)


Kako vam se dopada ovaj nakit?

Da li ste do sada narucivale sa ovog sajta i kakva su vasa iskustva?

Do narednog posta?
Mimi..:**



         

6 коментара:

Ebelline konjak sundjer

четвртак, април 07, 2016 prettyandstylish 10 Comments

Cao drage moje..:)

Kao sto sam i u proslom postu najavila, danas vam pisem nesto vise o proizvodu o kome bruji cela blogosfera, a rec je o konjak sundjeru.Ovo je jedan od proizvoda koji je zaista dosta hvaljen, i iskreno zelela sam da ga isprobam, i uverim se u njegovu efikasnost..:)



Ovaj koji ja posedujem je marke Ebelline, i mozete ga nabaviti na policama dm marketa, a cena je 299 dinara.Koliko mi je poznato za sada dolazi u ovoj verziji sa zelenim cajem, no ako sam pogresila u komentarime me ispravite.



Sam sundjer je u cvrstom stanju, medjutim u kontaktu sa vodom omeksa.Miris istog je prirodan i blag.Ono sto sam vec i napomenula, je da sjajno radi kada na licu nemate sminke, i jednostavno zelite rutinski da ga ocistite.Nakon koriscenja primeticete da vam je koza zaista potpuno osvezena, blistava i meka.


Medjutim, stvar zbog koje sa druge strane i ne volim ovaj sundjer je ta sto kada pokusate njime da skinete sminku, to jednostavno jako tesko, cak sta vise pretesko ide.Bukvalno morate da trljate, sto je mana pogotovo za osobe sa osetljivom kozom.Jednostavno, sundjer upije previse proizvoda za skidanje sminke, a nista ne radi.Skine on delic sminke, ali uz mnogo truda, i na kraju morate prstima ili cime vec cistite lice, da prodjete jos jednom i uklonite ostatak sminke.


Sto se tice kvaliteta, mogu vam reci da se nije raspao, premda ga koristim svako jutro, sto je zaista dobro.Takodje, miris mu nije postao neprijatan, kako to obicno biva, vec je kao i kada sam ga kupila.



Na kraju bih jos i dodala, da ovaj sundjer kupite samo ukoliko vam treba pomocni proizvod prilikom vase jutarnje rutine ciscenja lica, no ako vam ne treba i trazite nesto sto vam moze pomoci i prilikom uklanjanja sminke, svakako presocite ovaj proizvod.


I to bi bilo sve za ovaj post..:)

Da li ste probale ovaj sundjer, i kakvo je vase misljenje?

Do narednog posta..:)

MiMi..:***

10 коментара: