Preporuka meseca: Ebeline professional beauty blender

петак, мај 01, 2015 prettyandstylish 12 Comments


Cao drage moje..:)

Danas na svom blogu uvodim jedan novitet, tacnije jednu novu rubriku, i u pitanju je preporuka meseca.Vec neko vreme planiram to da uradim, tako pocevsi od danas, pa na dalje, svakog meseca ce te mozi da citate post o jednom proizvodu koji je na mene ostavio najveci utisak.Verovatno se necu ograniciti samo na sminku, vec cu obuhvatiti i kozmetiku, zdravu ishranu kao i sve ostale teme koje moj blog pokriva..

U ovom postu zelim da ukratko sa vama podelim svoje utiske o Ebelin Beauty Blenderu. Kao sto i same znate za ovim sundjercicem je tolika potraznja, da je sreca pronaci ga negde.Ja ovaj imam vec par meseci, i priznajem da sam ga lako pronasla, obzirom da tada nije vladala preterana zainteresovanost za njega.


Verujem da su ga mnoge od vas vec upoznale i koristile, ali ukoliko niste, recicu vam par stvari o njemu.
Naime, radi se o sundjercicu za profesionalno nanosenje pudera i korektora.Antibakterijski je i izradjen bez lateksa.Pre upotrebe ga je potrebno dobro pokvasiti, i moja preporuka vam je da ga nakon iste  isperete, jer ce to kasnije kada se sundjer napuni puderom biti teze.


Ova Ebelinova verzija, je najslicnija originalnom beauty blenduru, i koliko sam mogla da primetim po komentarima devojaka koje koriste oba, jedina razlika je u ceni.Ovaj kosta oko 300 dinara, dok je originalni 2400 ( nedavno je stigao u nasu Sephoru).





Ja obozavam ovu stvarcicu, jer sa njom najbolje izblendam puder i korektor, a takodje mi je odlicna i za setovanje sminke.Koriscenjem ovog malog pink lepotana, puder se potpuno stopi sa kozom, i izgleda prirodno.Iako nisam imala velikih ocekivanja od ovog sundjercica, moram da priznam da sam prijatno iznenadjena njegovim kvalitetom.



Na pakovanju je naznaceno da mu je rok trajanja neogranicen, i to je nesto sa cime se ne bih slozila.Iako on nece promeniti miris, mislim da je iz higijenskih razloga najbolje da ga zamenite posle 3 do 4 meseca. Ono sto sam primetila, mada to ne nalazim kao manu, je da polako puca na pojedinim mestim posle nekih dva meseca koriscenja.S obzirom da ga svakodnevno perem i upotrebljavam, to je bilo i ocekivano. Svakako zelim da vam preporucim ovaj sundjer, jer ce te njegovim koriscenjem trositi mnogo manje proizvoda, a pritom ce te za tren oka dobiti savrsen ten.


                    Da li ste probale ovu verziju beauty blendera, i sta mislite o njoj?:)
                                                       
                                                          Do narednog druzenja..:) MiMi..:**



               

12 коментара:

L'oreal Gel Intenza Eyeliner

четвртак, април 30, 2015 prettyandstylish 4 Comments


Cao drage moje..:)

Posto je ajlajner nesto sto svakodnevno koristim, vrlo mi je bitno da bude kvaliteten i postojan. Srecom pa sam takav proizvod uspela da nadjem vrlo brzo na standu L*oreal kozmetike.Danas zelim da se vama podelim svoje utiske o njihovom Gel Intenza Eyelineru, koga mnoge strane blogerke i jutjuberke porede sa cuvenim M.A.C. Blacktrack  gel ajlajnerom.




Ono sto posebno karakterise ovaj brend je pakovanje.Jednostavno, prefinjeno i elegantno.Isti slucaj je i sa ambalazom ovog proizvoda.Mala staklena teglica sa zlatnim poklopcem. Pored ajlajnera, dobijate i cetkicu, koja je po meni i vise nego upotrebljiva, tako da uglavnom nju svakodnevno koristim.Inace, nijansa je u broju 01 Pure Black. Cena varira zavisno od akcije, ali uglavnom ne prelazi 1000 dinara.





Malo je reci da sam odusevljena ovim proizvodom, i za ovih sest meseci koliko ga aktivno koristim, nisam uspela da mu pronadjem manu.




Tekstura je jako fina, kremasta, sto vam omogucava da ovaj proizvod lako i ravnomerno nanosite.Pored toga, intenzivno je crn, tako da linija ajlajnera nece biti neujednacena.Veoma se brzo susi, tako da morate biti brzi prilikom rada sa njim.Ne kruni se, i ne preslikava na gornji kapak.

Proizvodjac na pakovanju navodi da ajlajner traje 24 sata na vasim ocima.Iskreno, to ne mogu zasigurno da vam tvrdim, obzirom da ga nikada nisam nosila toliko.Ali, za nekih 13 sati koliko jesam, potpisujem vam da se nije ni pomerio.Kako ga nanesete, tako stoji celi dan.



Teze se skida vodenim rastvorima, stoga preporucujem da koristite uljane.Zaista volim ovaj ajlajner,  i mislim da cemo se dugo druziti, jer je nepotrosiv.




Ukoliko tragate za dobrim crnim ajlajnerom, koji ce na vasim ocima ostati celi dan, onda svakako preporucujem ovaj.Cena u odnosu na kvalitet je smesna, i moje misljenje je da vredi bar tri puta vise.


          Da li koristite ajlajnere? Kakva su vasa iskustva sa ovim, ukoliko ste ga probale?

                                                     Do sledeceg posta..:)
                                                          Mimi..:)





4 коментара:

Empties * 1*

понедељак, април 27, 2015 prettyandstylish 20 Comments



Cao drage moje.:)

Kao sto ste vec i u naslovu mogle da vidite danas pisem o svojim potrosenim proizvodima.Prvi put na mom blogu mozete citati ovakav post, a jedini razlog je taj sto sam previse lenja da sacuvam sve te prazne bocice.Mislim da su ovakvi tekstovi veoma korisni, iz razloga sto mozete da saznate da li je neki proizvod dobar ili ne, i da li vredi investirati u njega. Ja uglavnom ovde imam preparativne proizvode, medjutim nasla su se i par dekorativna.Pa da pocnem..:)





Fa Yogurt Vanilla Honey & Balea Dusche and creme ~  Oba proizvoda su gelovi za tusiranje, koje ja trosim u nenormalnim kolicinama.Fa mi je omiljeni, i koristim ga godinama. Sto se Balea gela tice, miris me je odusevio, jer podseca na bombone sa ukusom tresnje, ali sam primetila da mi je dodatno isusio kozu, tako da ga necu kupovati ponovo.




Lilly and Spice Vanilla Macaroon & Balea Cocos and Sheanuss  ~ Kao sto ste mogle i da primetite, obozavam ovaj Lilly and spice losion.Predivno pakovanje, presladak miris, i zaista odlicna hidratacija.Sigurno cu ga kupiti ponovo.

Balea losion sa kokosom toliko dobro mirise da vas prosto mami da ga probate.Koza ga brzo upija, ne ostavlja tezak i lepljiv trag, ali sto hidratacije tice, nazalost nisam zadovoljna.Ja imam suvu kozu tela i zaista mi treba nesto sto ce mi pruziti dugotrajnu hidrataciju, a ne samo trenutnu.



Avon Naturals body spray ~ Ovaj je sa aromom vanile i smokve.Miris me je odusevio, i zaista je postojan.Necu ga kupiti ponovo, jer mi je nazalost uzrokovao alergijsku reakciju.



Alostil 2% Minoxidil  ~  Ovo je nesto bez cega moja kosa ne moze, obzirom da imam problem sa njenim konstantnim opadanjem.Zadovoljna sam ovim proizvodom, jer mi taj problem drzi pod kontrolom. Nazalost ovaj nema da se nabavi kod nas, ali postoje zamene, koje su takodje veoma delotvorne.




Bioten Skin Moisture Cream ~ Kremica je namenjena suvoj i osetljivoj kozi, medjutim ja mislim da najvise odgovara normalnoj.Razlog tome je taj sto nije dovoljno masna da bi lepo negovala suvu kozu.Inace sam proizvod ima veoma laganu strukturu, prijatan miris i koza ga brzo upija.



Aura Prime Me ~ Moja omiljena baza svih vremena.Ovo mi je druga potrosena bocica i sigurno cu je ponovo kupiti. Vise o njoj u ovom postu.



Maybelline Big Eyes & The Rocket Volum Express~ Ja sam ogroman fan maskara ovog brenda.Njih uglavnom samo  koristim i do sada me nisu razocarale.Ove dve su po mom misljenju jako dobre, i svakako ih preporucujem.




         
        To bi bilo to.Nemam mnogo proizvoda, ali obecavam da ce u sledeceg empties postu biti vise.:)

                                 Da li ste probale neke od ovih proizvoda, i sta vi mislite o njima?:)
                                                     Do narednog druzenja.MiMi..:**


20 коментара: