Godisnji favoriti 2 deo~ Nega tela

субота, јануар 03, 2015 prettyandstylish 2 Comments

Cao drage moje..:)

Danas mozete da citate drugi deo mojih godisnjih favorita, i u pitanju su proizvodi za negu tela.Sto se tice proizvoda iz ove grupe, nemam ih puno, to su uglavnom proizvodi koje koristim cele godine, koje jako volim, i koji su mi dosta pomogli.Pa hajde da zajedno vidimo koji su to.


Prvi proizvod je Avon Dazz ling Moments  piling, koga sam nedavno otkrila, ali koji je definitivno jedan od najboljih pilinga koje sam probala.Veoma je gust, prelepo mirise, odlicno ispolira kozu i zaista vam ostavlja nezan osecaj.Vise o njemu mozete procitati ovde.

Naredni proizvod je Eucerin ph5 uljani gel za tusiranje, koga sam volela cele godine, ali u ovom zimskom periodu mi je najdrazi.On je posebno namenjen suvoj kozi, ali naravno mogu da ga koriste i osobe sa ostalim tipovima.Ovo mi je 5 bocica i zaista je nezamenljiv.O njemu i mom narednom favoritu, mozete citati ovde. p.s. Izvinite zbog etikete sa cenom, ali nov je, pa se tesko skida.:)
Sledeci proizvod sam vam takodje milion puta spominjala,  i rec je oEucerin mleku sa 10 % ureom.Ovo mleko je takodje namenjeno i suvoj kozi, sklonoj ekcemima, iritacijama i alergijama, ali je takodje i pravi spas za moju suvu kozu tela.


Omiljena krema za ruke mi je Bioten  sa makadamiom i medom, koja je izuzetno hidratantna i prelepo mirise.Koza je brzo upija, ne ostavlja tezak osecaj na rukama, tako da preporuke za nju.


I to su moji favoriti sto se nege tela tice..☺



                Da li imamo nekog zajednickog favorita iz ove grupe?☺
Do sledeceg posta..


Mimi..❤
 

2 коментара:

Godisnji favoriti 2014 ~ Prvi deo~ Nega lica i kose

среда, децембар 31, 2014 prettyandstylish 2 Comments

Cao moje drage devojke..☺

I verovali mi u to ili ne, dosao je poslednji dan ove godine, i vec sutra pocinje nova.Kada sumiram sve utiske , mogu reci da je ovo za mene bila jedna od uspesnijih godina, koju cu najvise pamtiti po tome sto sam pokrenula svoj dragi blog.Zaista nesto sto me cini veoma srecnom i ispunjenom,  i bez cega svakako sada ne bih mogla.
No, vreme je da sumiram utiske, i da  izdvojim proizvode koji su mi bili omiljeni ove godine.Mogu vam reci, da to nije nimalo lak zadatak, jer zaista sam isprobala mnogo proizvoda, i vecina njih je ostavila pozitivan utisak na mene, ali izdvojicu svoje omiljene
.
Odlucila sam da svoje favorite podelim u tri dela, a u danasnjem prvom delu citacete o godisnjim favoritima koji su vezani za negu kose i lica.Nadam se da ce te uzivati.Pa hajde da procesljamo moje favorite.


Sto se nege moje kose tice, mogu reci da nije previse zahtevna, nije mnogo tretirana, pa samim tim ne zahteva neku odredjenu negu.Jedini problem koji postoji u mom slucaju je opadanje, koje ume cesto da me iznenadi.
Tako da sto se toga tice broj jedan sampon sto se i nege kose tice a i preventive je Ducray  sampon koji sam vam par puta spominjala.Ucini moju kosu veoma mekom, sprecava njeno opadanje, tako da ga obozavam.Jeste malo skuplji u odnosu na kolicinu, ali svakako vredanje tih para.

Kada je regenerator u pitanju izdvojila bih  sa Balea  Arganovim uljem koji koristim duzi vremenski period, i koga necu menjati u skorije vreme.O svim blagodeetima Arganovog ulja, mozete citati ovde.


Sledeci proizvod koji je zastupljen u mojoj nezi kose je maska i u pitanju je Gliss Hair rapair sa healuron  filerom,  koju sam otkrila pre dve nedelje, ali koja me je  odusevila posle prvog koriscenja, i koja je zasluzeno tu gde jeste.Ja imam problem sa maskama, jer mi vecina umasti kosu cak i kada malo proizvoda stavim, tako da sam u vecini slucajeva pravila svoje maske, dok je ova potpuno drugacija.Kosu vam ucini mekom, leprsavom, i jednostavno joj da zdrav izgled i strukturu, a pritoim je ne slepi..Svakako ce biti recenzija za ovaj proizvod.

Naredni proizvod je Uniq One, koji je na listi  mojih zivotnih  favorita, i koji je mojoj kosi vratio zivot..Mislim da svi koji ga koriste znaju o cemu pricam, a oni koji to nisu uradilli neka ga odmah nabave, jer je vredan svakog dinara, i jedna od isplativih investicija.Ja vam pokazujem tester, jer sam potrosula full size proizvod, trako da dok ga ne nabavim, ovaj ce mi sluziti.Inace veliko pakovanje je meni trajalo skoro godinu dana, tako da ovaj proizvod je zaista nesto sto se isplati.


Takodje bih pomenula i svoj voljeni Batiste sampon, koji mi redovno  priskace u pomoc, spasava kosu, i koji je nesto sto se redovno provlaci u svim mojim favoritima.


Proizvod za stilizovanje kose koji sam najvise volela je Taft lak za kosu, sa tecnim elastinom, sa kojim se druzim oko mesec dana, ali svakako nesto sto je pravo otkrice u moru proizvoda za stilizovanje.Jedini lak koji nije lepio moju kosu, koji sprecava da se frizura raspadne, i sto je najbolje od svega  prelepo mirise, sto je uvek plus.Stvarno sam se dvoumila da li da pomenem lak ili penu, posto  oba proizvoda iz ove kolekcije obozavam, ali  neka to bude ipak lak.O ovim proizvodima vise ovde.

Proizvod koji sam zaboravila da pomenem, ali svakako je neizostavan je moja draga Macadamia No Tangle cetka, koja je najbolja cetka na svetu, jer vam savrseno rasceslja i mokru i suvu kosu, a pritom vas nece cupati kao ostale.Nije ni cudo sto je svi toliko hvale.


 To je to sto se tice nege moje kose tice.Zaista nemam mnogo proizvoda, ali smatram da ova grupica, odlicno neguje moju kosu, i verovatno ih necu skoro menjati.

E sad red je na proizvode za negu lica, i tu je lista malo duza.Iskreno, volim da mi je koza uvek negovana i cista, jer smatram da je to odlicna podloga za sminku.Posto i sama koristim  dosta sminke na dnevnom nivou, u jednom trenutku osetim da mi je koza teska i prljava, tako da su ovi proizvodi zasluzeni za resavanje tog problema.

Prvi proizvod za negu lica je proizvod za skidanje sminke a to je Soin du Visage micelarna voda , sa kojom se druzim od ovog leta, i koja nazalost ne moze da se nabavi kod nas, ali ukoliko putujete van nase zemlje obavezno potrazite.Ja sam probala sve micelarne vode, izmedju ostalog i Biodermu, koja je jedna od najboljih, ali ova definitivno ide u isti rang sa njom, a kosta samo par eura.

Zatim imam jos jedan proizvod za skidanje sminke, a to je Garnier 2 in 1 eye make up remover .Rec je dvofaznom sredstvu, koje sam vam par puta spominjala, koje odlicno skida sminku sa ociju , ne izaziva negativne reakcije, a pritom za sobom ne ostavlja masan trag na kapcima.

Proizvod koje sam ove godine koristila za ciscenje lica je  Balea pena sa ekstraktom Lotusovog cveta..Ukratko, veoma lepo cisti, skida sminku, i osvezava kozu.Pena koja izlazi iz bocice je definisana, nimalo vodena.Namenjana je normalnoj i mesovitoj kozi, ali svakako mislim da bi prijala i suvoj kozi, jer nimalo neisuje.

Piling koji sam volela je Neutrogena daily scrub.Nije nimalo agresivan, ali imate osecaj da vam je detaljno ispolirao kozu.Mitisere cini manje vidljivim, nazalost njih je nemoguce ukloniti, ali svakako fin piling.O njemu vise ovde.



Omiljena maska mi je Freeman Anti ~Stress maska sa mineralima iz Mrtvog mora..Takodje sam se dvoumila izmedju nje i one sa limunom, ali posto je ova vise namenjena mojoj kozi, odlucila sam se da ona bude moj broj jedan.Ovo je maska namenjena svim tipovima koze, koja prelepo mirise, i nakon ispiranja ostavlja nezan barsunasti osecaj na kozi.O njoj sam vise pisala ovde.


Sto se tice tonika tu nisam previse zahtevna.Od tonika ocekujem  da mi da taj osecaj ciste koze, i ukloni sve ono sto se na njoj zadrzalo.Moj omiljeni je Balea tonik sa vocnim kiselinama,  namenjen normalnoj i mesovitoj kozi.Prelepo mirise, neisuje kozu i zaista imate osecaj da vam je koza sto posto cista.

Kada su kreme u pitanju, tu nemam neku poduzu  listu.Na dnevnom nivou koristi Vichy Normaderm kremu, koju sam dobila na poklon i koja mi je u pocetku bila odbojna jer nije namenjena mom tipu koze, ali kasnije kada sam pocela i sama da je kupujem, znala sam da sam se navukla na nju..Zaista mi pruzi dovoljnu hidrataciju, dobra je i  kao prajmer, tako da sve preporuke.Jeste skuplja, ali vredna svakog dinara.O njoj vise na ovaj link.
I kao nocnu kremu koristim Badem ulje kremu, koju sam otkrila zahvaljujuciGlamBoxu.Mirise na omiljen mi marcipan, jeste dosta masna, i malo je teska na licu, ali je odlicna jer vam pruza izvandrednu negu, i ujutru imate predivnu kozu.Idealna je za osobe sa suvom kozom.




                      I to bi bilo sve sto se tice mojih omiljenih proizvoda, kada je nega lica i kose u pitanju.
                                       
                       Narednih dana, mozete da citate drugi i treci deo, za koji se nadam da ce vam se dopasti.

                                             Da li ste vi sastavila svoju listu favorita, i da li imamo zajednickih.?

                                                      Do sledeceg posta..:)
                                                            MiMi..:) 


P.s. Hocu samo da svima vama pozelim srecnu Novu godinu, i da vam bude uspesnija od ove, da vam se sve zelje ostvare, i da i naredne godine imam priliku da citam vase predivne tekstove.:) :*

2 коментара: