Avon Dazzling Moments skrab i losion za telo

понедељак, децембар 15, 2014 prettyandstylish 0 Comments

Cao svima..:)
Kao sto sam vam danas najavila, na blogu ce te moci da citate tekst o proizvodima koje sam par puta kroz prethodne tekstove pominjala, a rec je o Avon Dazzling Moments skrabu i kremi za telo.Ukoliko pratite moj blog sigurno ste u mojim proslomesecnim favoritima, mogle da procitate da su mi se ovi proizvodi dopali,
 mada skrab malo vise .Ukoliko zelite da saznate sve o ovim proizvodima, predlazem vam da procitate tekst do kraja.:)



Avon Dazzling kolekcija se od skoro moze naci u katalozima, i zajedno sa ova dva proizvoda dolazi i toaletna voda, o kojoj necu sada pisati.Uglavnom u setu je cena bila oko 1200 dinara, dok se u aktuelnom katalogu moze svaki proizvod individualno kupiti.


Oba proizvoda sadrze po 150 ml, i dolaze u prelepim praznicnim pakovanjima.Miris celog seta je slatkast, i dosta podseca na miris zele bombona, tako da ukoliko volite ovakve mirise, svakako ce vam ovi proizvodi dobro doci.



Kada je rec o skrabu mogu reci da je  gust, i da se dosta tesko istiska iz tube, ali je svakako proizvod za koji se treba malo pomuciti.Cestice pilinga su jako krupne, ali nimalo agresivne za kozu. Veoma lepo ispoliraju povrsinu koze, i stvarno imate osecaj da ste se resili svih mrtvih celija.Ja volim takvu vrstu pilinga, jer radi upravo ono sto treba.Pored toga sto lepo ispolira kozu, takodje na njoj ostavlja  prijatan miris, koji vas nece gusiti, ali svakako ce te ga osecati do narednog tusiranja.



Losion  je nesto sto me je pomalo razocaralo. Po strukturi dosta podseca na sufle za telo, biserno bele je boje, i veoma  lagan.Koza ga upija veoma brzo, jer nije nimalo masan, tako da ukoliko ste medju onima koji ne vole da cekaju da im se losion  upije u kozu, ovo je odlican izbor.Takodje miris je predivan, i jedno duze vreme ce se zadrzati na kozi, za razliku od ostalih krema za telo iz Avona, ciji miris uglavno brzo ispari.E sad,  zamerka je hidratacija.Hidrira kozu, ali ne u toj meri koliko joj je zimi potrebno.Mislim da nije za one devojke koje imaju bas suvu kozu, jer im nece pruziti ono sto ocekuju. Moja koza je pomalo suva u toku zime, tako da ova krema jedva uspeva da je hidrira, i  obicno posle nekog vremena, posegnem za nekim drugim proizvodom, koji ce bolje delovati.Odlicno bi odgovarao devojkama cija je koza normalna, i koja ne zahteva preteranu hidrataciju.Svakako nije los proizvod, ali nije najidealniji za ovo doba godine.




Izgled proizvoda:

 
Sve u svemu, pilingom sa odusevljena, kremom manje vise, ali su stvarno jedni od boljih kataloskih proizvoda.Kao sto sam vam u uvodu rekla, mozete ih pogledati i naruciti u Avon brosurama.



I to bi bilo sve..:)

           Da li ste probale ove proizvode, i kakvi su vasi utisci.? Koji je vas omiljeni piling i losion za  telo..?



                                                           Do sledeceg posta..:)
                                                                      MiMi..:*

0 коментара: